ez lett belõle végül, pontosan fele ennyiért. majdnem ötven százalékos leárazás volt rajta a soroksári Dekában. egy darab maradt még, ha valaki érdekel. igaz, elvileg bringás, de remélem, hogy futni is pont olyan jó lesz

Valaki rendelt már innen: Wholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com ??
Van néhány ruci ami igencsak jó árban van, és ha jól vettem ki, még fríí a sipping is.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Lötyög, de hangja nincs. A zacsi megy össze ahogy fogy a folyadék.
Annyira nem fog mozogni, hogy ledöntsön a lábadról a kanyarban.
Ridley Noah Fast
Nyari cipod milyen es mekkora? Nalam 44es lab, 45os nyari shimano, 46os teli. Northwavebol 45os volt jo egy es ket zoknival is, de a shimano jobban tetszett, igy az lett.
szerintetek Northwave Fahrenheit GTX-bõl 44-es utcai lábra mekkorát rendeljek? 45? 46? elég jó áron adják a CRC-n, lehet hogy megkockáztatom...
valaki azt írja, hogy elég bõ a méretezés, úgyhogy nem javasolja, hogy egy számmal nagyobbat rendeljünk. esetleg van vkinek ilyen?
A vastag zoknira mindenképpen gondolj a méretválasztásnál ! Attól, hogy téli cipõ, még nem lesz meleg csak jól véd a víztõl és széltõl.Kialakításra - talprészt kivéve - nem sokban különbözik a Celsiustól, abból pedig mindenképpen - számolva egy esetleges vastagzoknis használatot is - plusz egy mérettel nagyobb kell (szerintem).
Én 85 Euróért vettem Bécsben, nyáron, 35 fokban olyan cipõt ! Na, az érte meg ! Kifogtam egy raktársöprést.A Shimano MT91-et majdnem 18 ezerrel olcsóbban vettem kintrõl, mint itthon. Na.. az megérte..
arn is ezzel küzdött nemrég
Kialakításra - talprészt kivéve - nem sokban különbözik a Celsiustól, abból pedig mindenképpen - számolva egy esetleges vastagzoknis használatot is - plusz egy mérettel nagyobb kell (szerintem). Ráadásul, ahogy számolom, annyival nem jössz ki olcsóbban (CRC kb 45ezer+posta), mintha itthon (49ezer) megvennéd + próbálni is tudnád. A Shimano MT91-et majdnem 18 ezerrel olcsóbban vettem kintrõl, mint itthon. Na.. az megérte..
szerintetek Northwave Fahrenheit GTX-bõl 44-es utcai lábra mekkorát rendeljek? 45? 46? elég jó áron adják a CRC-n, lehet hogy megkockáztatom...
valaki azt írja, hogy elég bõ a méretezés, úgyhogy nem javasolja, hogy egy számmal nagyobbat rendeljünk. esetleg van vkinek ilyen?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Kipróbáltam ma a decathlonos kabátot. Egy aláöltözõ és egy polár pulcsi volt alatta.
-4 fok volt és olyan 60km/h szél. Nem fáztam benne.
Az ujjai kicsit hosszúak de ez legyen a legnagyobb baj.
A tartóssága meg még kérdés meddig bírja