Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
az RP-nek a minipack esokabija mennyire lelegzo?
nezegettem lelegzo techlite esodzsekiket, de mind 20 ropi folott volt, szoval gyanitom, hogy az RP semennyire nem az, de hatha :)
eleg sokan hasznaljak, annyira nem lehet csirke cucc...
meg, ha azt nezem, hogy a "lelegzo" sandstone gatyimba is befulledek, akkor vegulis mindegy is.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Barátnõ részére lenne esedékes egy kerékpáros nadrág vásárlása. Mire kell figyelnem? Kifejezetten nõi nadrágot kell-e venni, vagy jó egy sima mezei nadrág is? Meg a lányok mennyire tûrnék meg a kantáros nadrágot?
Egyenlõre ennyi, ha lenne még valami fontos, azt is írjátok meg légyszi!
Köszi!

A Northwave-nek nagyon jók a betétei, legalábbis az én nõi hátsómnak kényelmes :P Nem kifejezetten valami überextra nõi modell, hanem csak egy alapgatyó kantár nélkül.

Kantárosnál viszont csak a kifejezetten nõi modellek jók (szerintem). Vigyázni kell, hogy a kantár milyen "lefedettségû" (nem tom jobban elmagyarázni), szóval hogy elöl ne zavarja semmi... Elég kényelmetlen, ha a kantár eleje ide-oda csúszkál, meg eltolja a légpárnákat :D

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Barátnõ részére lenne esedékes egy kerékpáros nadrág vásárlása. Mire kell figyelnem? Kifejezetten nõi nadrágot kell-e venni, vagy jó egy sima mezei nadrág is? Meg a lányok mennyire tûrnék meg a kantáros nadrágot?
Egyenlõre ennyi, ha lenne még valami fontos, azt is írjátok meg légyszi!
Köszi!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Azért ez nagyon szubjektív, elég sok esetben a kermi nem foglalkozik a vevõ érdekeivel és a gyártó javára ítél :(

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
amit te írtál az a jótállás, amit én, az pedig a garancia, természetesen a garancia a rövidebb idõtartamú, általában fél vagy 1 év, de a jótállás szokott lenni 2 év, az alatt már tényleg ez van, hogy az fizeti a kermi-t, akinek nincs igaza....

egyébként pedig Oko semmiképp se hagyd annyiban az ügyet, egyértelmû gyártási hibánál kötelezõ a csere!!!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Látható, egyértelmû hiba van a bélésen?
Mert akkor érdemes szerintem menni kermihez, és ha még tart a garancia, akkor a kermi-t a nekik kell fizetniük, nem neked.

Na ez úgy mûködik, hogy elküldik a KERMI-be és ha tényleg szar a cipõ a boltosnak küldik a számlát, ha jó a cipõ neked! Mert ha feleslegesen reklamálsz az a te sarad, de ha tényleg rossz...

Állj a sarkadra Oko! A magyar vásárlók nagyon nyuszik. Rájuk sóznak minden sz'rt aztán tûrnek.
Rá kell csapni az asztalra! Neked jogaid vannak! Élj vele, mert ebben a könyöklõs világban ha elkönyvelnek amatõrnek az veszélyes.

Nekem egyszer lejött a vadi új Martens bakancsom talpa és boltos el akarta velem hitetni, hogy az így jó! Hát velem NAGYON rosszul járt!!!!! És az a szomorú, hogy sokan hazakullogtak volna, egy "hát ezt jól megszívtam" címszóval.

RÁ KELL CSAPNI AZ ASZTALRA!!!!!!ÉS MEG KELL VILLANTANI AZ OROSZLÁNKÖRMÖKET!!! MERT MINDIG A VÁSÁRLÓNAK VAN IGAZA!!!!

(ha szükség van pöpec reklamáló levélre keress meg priviben...én nagyon imádok ilyeneket írni!!:krol: )
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Látható hogy kb. 1,5 cm-el beljebb kezdõdik a cipõ peremén a bélés, ott van elvarrva, a hiányzó darab pedig egy kupacba gyûrve, ami a varrás-ragasztás miatt kisimíthatatlan - és feltör.
(A belsõ oldalon, pont a cipõ nyelve után jön a göcsört.)Épp ezért nem értem hogy miért nem cserélték ránézésre - lehet hogy oda sem néztek? Garancia van, mert elsõ alkalommal feltört, visszavittem a boltba ahol korrekt módon átvették és visszavitték a nagykerbe így 1 hetes a kerékpáros cipõnek látszó tárgy.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Látható, egyértelmû hiba van a bélésen?
Mert akkor érdemes szerintem menni kermihez, és ha még tart a garancia, akkor a kermi-t a nekik kell fizetniük, nem neked.

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Teljesen igazad van, de ez akkor azt jelenti hogy a Magyarországon vásárolt Specialized termékekre csak a haverok kapnak garanciát a nagykertõl? Vagy õk sem, mert az is munka? Esetleg plusszpénzért? Aki itthon vásárol annak ez is szempont lehet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Annyit fûznék hozzá a specialized remek kiegészítõihez, hogy egy Specialized Comp MTB cipõt vettem nemrég, ami elszabott béléssel rendelkezik, emiatt feltöri a lábam, a Velotrade pedíg nem cseréli ki a gyári hiba ellenére abban a reményben hogy a Fogyasztóvédelem, Békéltetõ, bíróság utat idõhiány miatt nem járom végig és a kukába dobom a 33500 forintért vásárolt cipõt.
Amerikai ipar, amerikai minõségbiztosítás, magyar forgalmazó - ütõs trió. Kívánom annak az alkalmazottnak aki nem vette át, hogy tekerjen benne évi 10000km-t pár évig, és utána költse a cipõ árának sokszorosát ortopéd orvosra.

attól független asszem abban 1et értünk hogy a sár 80% - a itt nem a speckóé......sztem pl a német importõr ezt nem így játszaná el....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Annyit fûznék hozzá a specialized remek kiegészítõihez, hogy egy Specialized Comp MTB cipõt vettem nemrég, ami elszabott béléssel rendelkezik, emiatt feltöri a lábam, a Velotrade pedíg nem cseréli ki a gyári hiba ellenére abban a reményben hogy a Fogyasztóvédelem, Békéltetõ, bíróság utat idõhiány miatt nem járom végig és a kukába dobom a 33500 forintért vásárolt cipõt.
Amerikai ipar, amerikai minõségbiztosítás, magyar forgalmazó - ütõs trió. Kívánom annak az alkalmazottnak aki nem vette át, hogy tekerjen benne évi 10000km-t pár évig, és utána költse a cipõ árának sokszorosát ortopéd orvosra.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

de mint mondottam kissé odébb a specko ha már bringát nem tud jót gyártmányolni, legalább a kiegészítõi nagyon jók :) :) /

uhh ez azért fájt

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Egyetértek. Én a Speci Team nadrágját (is) használom, már majdnem 1 éve, és tényleg nagyon kényelmes. Amivel még ilyen jó tapasztalatom van, betétje is hasonló, az a Pearl Izumi.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Ha kantáros igényes bringás gatyót akartok, csak Spec!!!
(az elastic meg az ára miatt jó)

meg northwave pl
/de mint mondottam kissé odébb a specko ha már bringát nem tud jót gyártmányolni, legalább a kiegészítõi nagyon jók :) :) /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Sziasztok! Én outizom és a kantáros gatyókat szeretem. Volt eddig Elastic-om, meg Shimanom is.
És ma vettem egy Specializedet. El kell mondjam a mai nap számomra tisztázódott hogy ég és föld különbség is lehet gatyók között!

A Specializednek olyan durván-sokkal kényelmesebb, isten-király a betéte, hogy huhúúú!
A Shimano elbújhat a sunyiba...ráadásul 5000 Ft-al drágább, mint a Spec! És a Specnek legalább jobbak a mintái/színei...

Ha kantáros igényes bringás gatyót akartok, csak Spec!!!
(az elastic meg az ára miatt jó)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Asszem Biondoék.

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Sziasztok!

Tud valaki olyan céget az Elasticon kívül, aki egyedi design-os bringás ruházat készítésével foglalkozik?

Kösz!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Pedig neked nagyon jól áll olyan kis cuki vagy benne :D

:D ez jó, ez tetszik:D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Szerintem nagyon kényelmes benne tekerni. Pedig én aztán, nem szeretem a szûket. Most már csak ilyen cuccban bringázom... érdemes lenne kipróbálnod.:)

Pedig neked nagyon jól áll olyan kis cuki vagy benne :lol1: :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én eleve nagyobb mezt vettem, ami annyira nem feszül, a naci meg extrakomfort...