Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2006. május 12. - 14:05
nezegettem lelegzo techlite esodzsekiket, de mind 20 ropi folott volt, szoval gyanitom, hogy az RP semennyire nem az, de hatha
eleg sokan hasznaljak, annyira nem lehet csirke cucc...
meg, ha azt nezem, hogy a "lelegzo" sandstone gatyimba is befulledek, akkor vegulis mindegy is.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. május 12. - 11:55
Barátnõ részére lenne esedékes egy kerékpáros nadrág vásárlása. Mire kell figyelnem? Kifejezetten nõi nadrágot kell-e venni, vagy jó egy sima mezei nadrág is? Meg a lányok mennyire tûrnék meg a kantáros nadrágot?
Egyenlõre ennyi, ha lenne még valami fontos, azt is írjátok meg légyszi!
Köszi!
A Northwave-nek nagyon jók a betétei, legalábbis az én nõi hátsómnak kényelmes Nem kifejezetten valami überextra nõi modell, hanem csak egy alapgatyó kantár nélkül.
Kantárosnál viszont csak a kifejezetten nõi modellek jók (szerintem). Vigyázni kell, hogy a kantár milyen "lefedettségû" (nem tom jobban elmagyarázni), szóval hogy elöl ne zavarja semmi... Elég kényelmetlen, ha a kantár eleje ide-oda csúszkál, meg eltolja a légpárnákat
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2006. május 12. - 11:32
Egyenlõre ennyi, ha lenne még valami fontos, azt is írjátok meg légyszi!
Köszi!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. május 04. - 00:20
Írta 2006. április 29. - 17:54
egyébként pedig Oko semmiképp se hagyd annyiban az ügyet, egyértelmû gyártási hibánál kötelezõ a csere!!!
Írta 2006. április 29. - 14:14
Na ez úgy mûködik, hogy elküldik a KERMI-be és ha tényleg szar a cipõ a boltosnak küldik a számlát, ha jó a cipõ neked! Mert ha feleslegesen reklamálsz az a te sarad, de ha tényleg rossz...Látható, egyértelmû hiba van a bélésen?
Mert akkor érdemes szerintem menni kermihez, és ha még tart a garancia, akkor a kermi-t a nekik kell fizetniük, nem neked.
Állj a sarkadra Oko! A magyar vásárlók nagyon nyuszik. Rájuk sóznak minden sz'rt aztán tûrnek.
Rá kell csapni az asztalra! Neked jogaid vannak! Élj vele, mert ebben a könyöklõs világban ha elkönyvelnek amatõrnek az veszélyes.
Nekem egyszer lejött a vadi új Martens bakancsom talpa és boltos el akarta velem hitetni, hogy az így jó! Hát velem NAGYON rosszul járt!!!!! És az a szomorú, hogy sokan hazakullogtak volna, egy "hát ezt jól megszívtam" címszóval.
RÁ KELL CSAPNI AZ ASZTALRA!!!!!!ÉS MEG KELL VILLANTANI AZ OROSZLÁNKÖRMÖKET!!! MERT MINDIG A VÁSÁRLÓNAK VAN IGAZA!!!!
(ha szükség van pöpec reklamáló levélre keress meg priviben...én nagyon imádok ilyeneket írni!!:krol: )
Írta 2006. április 28. - 23:06
(A belsõ oldalon, pont a cipõ nyelve után jön a göcsört.)Épp ezért nem értem hogy miért nem cserélték ránézésre - lehet hogy oda sem néztek? Garancia van, mert elsõ alkalommal feltört, visszavittem a boltba ahol korrekt módon átvették és visszavitték a nagykerbe így 1 hetes a kerékpáros cipõnek látszó tárgy.
Írta 2006. április 28. - 20:54
Mert akkor érdemes szerintem menni kermihez, és ha még tart a garancia, akkor a kermi-t a nekik kell fizetniük, nem neked.
Írta 2006. április 28. - 20:29
Írta 2006. április 28. - 17:08
attól független asszem abban 1et értünk hogy a sár 80% - a itt nem a speckóé......sztem pl a német importõr ezt nem így játszaná el....Annyit fûznék hozzá a specialized remek kiegészítõihez, hogy egy Specialized Comp MTB cipõt vettem nemrég, ami elszabott béléssel rendelkezik, emiatt feltöri a lábam, a Velotrade pedíg nem cseréli ki a gyári hiba ellenére abban a reményben hogy a Fogyasztóvédelem, Békéltetõ, bíróság utat idõhiány miatt nem járom végig és a kukába dobom a 33500 forintért vásárolt cipõt.
Amerikai ipar, amerikai minõségbiztosítás, magyar forgalmazó - ütõs trió. Kívánom annak az alkalmazottnak aki nem vette át, hogy tekerjen benne évi 10000km-t pár évig, és utána költse a cipõ árának sokszorosát ortopéd orvosra.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 28. - 16:18
Amerikai ipar, amerikai minõségbiztosítás, magyar forgalmazó - ütõs trió. Kívánom annak az alkalmazottnak aki nem vette át, hogy tekerjen benne évi 10000km-t pár évig, és utána költse a cipõ árának sokszorosát ortopéd orvosra.
Írta 2006. április 23. - 12:01
de mint mondottam kissé odébb a specko ha már bringát nem tud jót gyártmányolni, legalább a kiegészítõi nagyon jók /
uhh ez azért fájt
Írta 2006. április 21. - 23:18
Írta 2006. április 21. - 23:14
Ha kantáros igényes bringás gatyót akartok, csak Spec!!!
(az elastic meg az ára miatt jó)
meg northwave pl
/de mint mondottam kissé odébb a specko ha már bringát nem tud jót gyártmányolni, legalább a kiegészítõi nagyon jók /
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 21. - 22:21
És ma vettem egy Specializedet. El kell mondjam a mai nap számomra tisztázódott hogy ég és föld különbség is lehet gatyók között!
A Specializednek olyan durván-sokkal kényelmesebb, isten-király a betéte, hogy huhúúú!
A Shimano elbújhat a sunyiba...ráadásul 5000 Ft-al drágább, mint a Spec! És a Specnek legalább jobbak a mintái/színei...
Ha kantáros igényes bringás gatyót akartok, csak Spec!!!
(az elastic meg az ára miatt jó)
Írta 2006. április 20. - 09:30
Írta 2006. április 20. - 08:52
Tud valaki olyan céget az Elasticon kívül, aki egyedi design-os bringás ruházat készítésével foglalkozik?
Kösz!
Írta 2006. április 19. - 21:58
Pedig neked nagyon jól áll olyan kis cuki vagy benne
ez jó, ez tetszik:D
Írta 2006. április 19. - 18:50
Pedig neked nagyon jól áll olyan kis cuki vagy benne :lol1:Szerintem nagyon kényelmes benne tekerni. Pedig én aztán, nem szeretem a szûket. Most már csak ilyen cuccban bringázom... érdemes lenne kipróbálnod.