Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kelly's kesztyûm 150 km-t bírt, aztán megadta magát a varrás. (Az elõzõ noname takonyhálós típust 6 évig használtam...)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a kakaskodást hagyni a kakasokra? :)

pontosan :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lányok, a kakaskodást mellõzzük ;) köszi.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Kantárosnál viszont csak a kifejezetten nõi modellek jók (szerintem). Vigyázni kell, hogy a kantár milyen "lefedettségû" (nem tom jobban elmagyarázni), szóval hogy elöl ne zavarja semmi... Elég kényelmetlen, ha a kantár eleje ide-oda csúszkál, meg eltolja a légpárnákat :D

Nah én erre gondoltom válaszolni...
Gondolom akinek nagyobb a "légpárnája" annak jobban zavarhatja a kantár de NEM!
Amúgy kezdõ bringás csajok szokták tõlem kérdezni, én meg mondom nekik, hogy bátran vegyenek kantárost, mert nem zavaró! Mellmérettõl független.
És speckó gatyóm kifejezetten ffi anatómiára van szabva de az sem zavaró!!! Sõt kényelmes!
És az csak egy jó tanács volt a fehérnemûre nézve, mert pl a profi kerékpárosok nem hordanak és jól teszik merta fehérnemû gumija kidörzsöli a hajlatot és lehet sokan csak a nyereg kényeelmetlenségének tudják be, pedig a dolog könnyebben orvosolható!

És a gyártók azért gyártanak ffi meg nõi ruhát is, mert van utcai ruhából ffi meg nõi is...szóval divatból!! Marketing. És bicózás közben nem a divat az elsõdleges, igaz nem is az utolsó szempont.

Amúgy kérem a moderátort Keiko privát jellegû helyreigazítását törölje és kérem Kiekót ha személyes jellegû problémája van azt privátban közölje, vagy kirohanásainak megelõzésére szedjen nyugtatót.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Ééérdekes... én is lány volnék, és van is cickóm rendesen, de még sosem zavart a kantáros gatya kantára!!!
Én csak kantárosat hordok, mert jó a derekamra, a sima gatyónak meg vág a hasamnál a gumija! Pedig nincs nagy hasam...
:icon_eek: Sõt messzebb megyek...a betét meg aztán annyira nem zavar, hogy még fehérnemût sem veszek fel a gatyó alá, mert annak is csak kidörzsölne a gumija! (5 óra tekerés után)
Meg elég érdekes szabásról beszélni akkor, amikor a lycra nyúlik mint rágógumi, egyszerûen mindennek felveszi az alakját...

De ahányan vagyunk annyi féle megoldás!!!

Viszont a mezekkel én is bajban vagyok. De csak azért, mert nincs rajtuk karcsusítás ezért nem olyan sexi! :D
Szóval ez meg csak hiúsági kérdés!

Érdekes a hozzászólásod, bár amit írtál az csupán saját magad fényezése, tekintve, hogy a kantáros gatyát nem a mellel összefüggésben írtam. Szerintem a "cickód" mérete és az, hogy hordasz-e alatta fehérnemût vagy sem totál nem válasz a kérdésre, amit az elõttünk szóló tett fel. Szóval, ha a méreteidet szeretnéd leírni, akkor azt inkább tedd egy társkeresõ oldalon és ne itt, mert totál nem illik ide. (Sok sikert)
Amit én írtam csupán tanács volt, amivel egy fiúnak szerettem volna segíteni és véleményem szerint a gyártók nem hülyeségbõl gyártanak külön nõi ruházatot, és a férfi és nõi ruházat közötti különbség nem merül ki a színekben. Az én hozzászólásom csupán erre vonatkozott.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Tessék, itt egy idun: http://www.pinkbike....l&productid=248

Ilyesmit Decathlon-ban láttam meg Árkádban.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Tessék, itt egy idun: http://www.pinkbike....l&productid=248

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hogy néz ki egy ilyen felsõ, linkelj már 1 képet róla...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Hamár így fellendült a topic, engem az érdekelne, hol találnék megfizethetõ árú, 3/4es ujjú felsõt? Lehetõleg olyan, ami nem ilyen csilli-villi, lyukacsos anyagból van. (nem menne alá protektor) Kerestem több helyen is, neten is, de sehol. Egyedül idun-t találtam, csúnyát, meg ugye az itt nincs.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Amúgy bárki bármit mond, nem igaz, hogy a nõi bicajosruházat ugyanolyan, mint a férfi. Nekem pl mezben sem volt jó a férfi, mert más fazon. A nõi nacik és mezek viszont a nõi testre vannak szabva (mell, derék, csípõ és comb tekintetében)
Szóval ajánlom bátran az Izumit, mert teszteltem :)

Ééérdekes... én is lány volnék, és van is cickóm rendesen, de még sosem zavart a kantáros gatya kantára!!!
Én csak kantárosat hordok, mert jó a derekamra, a sima gatyónak meg vág a hasamnál a gumija! Pedig nincs nagy hasam...
:icon_eek: Sõt messzebb megyek...a betét meg aztán annyira nem zavar, hogy még fehérnemût sem veszek fel a gatyó alá, mert annak is csak kidörzsölne a gumija! (5 óra tekerés után)
Meg elég érdekes szabásról beszélni akkor, amikor a lycra nyúlik mint rágógumi, egyszerûen mindennek felveszi az alakját...

De ahányan vagyunk annyi féle megoldás!!!

Viszont a mezekkel én is bajban vagyok. De csak azért, mert nincs rajtuk karcsusítás ezért nem olyan sexi! :D
Szóval ez meg csak hiúsági kérdés!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
azt nem tudom, mert ez itt Tapolcán van.
szerintem ha felcsapsz egy hirdetési újságot, tuti találsz párat. vagy neten rákeresel, vagy szaknévsor....

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

singlspdzinga

singlspdzinga

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
az Iguana nevü boltban rengeteg jó mez van kb: 1200-2500 ft körül.
a Krúdy Gyula utcában van a Darshan mellett(?)

viszont nem tudtam kerékpáros sapit szerezni eddig sehol.
olyan kis-simléderest a mit bukósisak alá is szoktak hordani.
köszi.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
budapesten hol lehet ilyen turkálót találni? hálás lennék, ha címet is tudnátok írni, köszike:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
azaz, Pace Racinges DH-s mez 1200Ft. (ilyen lyukacsos, kurva szép piros, jó lesz asszem xc-re is, kívülre, nagyon jól szellõzik) Sztem megérte. meg még van most a boltban egy Blacky naci is, de kantáros. nem hiszem, h azt is bespájzolom
van már 3 rövidgatyám :)
minden csüt-pénteken kapnak árut és andriska ott is fog teremni minden pénteken, hogy elhozza a legjobbakat :)

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ja, angol túrkálót kell keresni, én múltkor vettem Deutsche Telekom mezt és nadrágot együtt 600-ért.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

3e ft-ér lehet vhol kapni rövidszárú "biciklis nadrágot"?

annyiért én tudok 3-at is venni:chin:
használt angol ruhásnál vettem egy újat 790ft-ért (piros, kantáros, xl-es), meg egy használt kéket 890-ftért, õs is kantáros, de nagyon kényelmes.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
3e ft-ér lehet vhol kapni rövidszárú "biciklis nadrágot"?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
köszi csajok, megfogadom a tanácsokat!

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

az RP-nek a minipack esokabija mennyire lelegzo?
nezegettem lelegzo techlite esodzsekiket, de mind 20 ropi folott volt, szoval gyanitom, hogy az RP semennyire nem az, de hatha :)
eleg sokan hasznaljak, annyira nem lehet csirke cucc...
meg, ha azt nezem, hogy a "lelegzo" sandstone gatyimba is befulledek, akkor vegulis mindegy is.

10700-ért van Columbia széldzseki is, az egy kicsit azért jobb minõség, bár nem tudom mennyire lélegzõ, csak azért küldöm el neked a linket, mert a 2 között nincs sok különbség árban.

http://www.topsport....id_termek=12380

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Barátnõ részére lenne esedékes egy kerékpáros nadrág vásárlása. Mire kell figyelnem? Kifejezetten nõi nadrágot kell-e venni, vagy jó egy sima mezei nadrág is? Meg a lányok mennyire tûrnék meg a kantáros nadrágot?
Egyenlõre ennyi, ha lenne még valami fontos, azt is írjátok meg légyszi!
Köszi!

Ha rám hallgatsz, kifejezetten nõi nadrágot veszel!!! Én többet is felpróbáltam, elõtte nem volt ilyen igazi betétes bicajos nacim és azt hittem soha nem tudom majd megszokni. Nos, végül egy Pearl Izumit vettem, aminek a legjobb a bélése szerintem a nõi modellek közül.
A kantárosat pedig nem ajánlom, egyébként, ha megnézed http://www.pearlizumi.com/shop.php oldalon ,látni fogod, hogy a nõi nadrágok közül a 16 modellbõl mindössze egy kantáros.
Amúgy bárki bármit mond, nem igaz, hogy a nõi bicajosruházat ugyanolyan, mint a férfi. Nekem pl mezben sem volt jó a férfi, mert más fazon. A nõi nacik és mezek viszont a nõi testre vannak szabva (mell, derék, csípõ és comb tekintetében)
Szóval ajánlom bátran az Izumit, mert teszteltem :)