Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Indította
XC_Rider
, 2001. december 05. 10:23
Írta 2010. október 04. - 21:13
Attól függ különbözõ hõmérsékletekre gyártják.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. október 04. - 20:40
Ez a jó megoldás. Én is ezt gondoltam hogy így fogom hordani. Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen feszülõs nadrág milyen hõmérsékletig használható? A 0, -5C az már húzós lehet?Térdvédõt vennék fel és még a bringás rövidnadrágot is felvenném alá.Szerintetek?Én a feszülõsre húzok egy rövidgatyát. Így nem is látszom balerinának, de nem is csapkodja a nadrág szára a láncot.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. október 04. - 20:07
milyen bringás hosszú gatyát ajánlanátok a nem feszülõs fajtákból? valami komolyabbra gondolotam, legyen szélálló, térdmelegítõs, betétes, stb és kb 0 fokig kéne bírnia.
Élõben nem láttam, csak neten. Az Endura cuccai közt találsz ilyet, így képek alapján. Endurát lehet kapni nálunk, Vihar utca, III. ker.
MEN'S PANTS
De a legjobb a feszülõs fajta, egyszerûen nem korlátoz a mozgásban. Fölé egy freeride-style rövidnadrág, ahogy mások már írták elõttem, ha zavar a cicanaci-sztájl. ;->
Írta 2010. október 04. - 18:51
milyen bringás hosszú gatyát ajánlanátok a nem feszülõs fajtákból? valami komolyabbra gondolotam, legyen szélálló, térdmelegítõs, betétes, stb és kb 0 fokig kéne bírnia.
Ez ellentmondásos igény, ha komolyabb és bringás, akkor feszülõs. Ha nem vállalod be, vegyél fel rá egy lobogósat, s akkor nem lesz feltûnõ.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. október 04. - 18:51
Én a feszülõsre húzok egy rövidgatyát. Így nem is látszom balerinának, de nem is csapkodja a nadrág szára a láncot.
Írta 2010. október 04. - 14:04
Írta 2010. október 01. - 15:47
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
X-Country néven futó kesztyû. Olcsó és sz@r. Az elsõ tekerés alkalmával szétment mindkét darab tenyere, javaslom az elkerülését, hogy ti ne bosszankodjatok egy anyaghibás pár miatt.
Írta 2010. szeptember 30. - 17:09
Én tavaly egész télen a -20-ban is abban a sapiban mentem nem volt gondom. (Nekem a melóba még ilyen hidegben is muszály bringával járni) Alul aldis thermó kantáos nadrág volt, felette egy noname Zsilkin Viktortól vett orosz elég jó szélállású hátul elasztikus melegító nadrág. Felül decás aláöltözõ januári leárazásból 500 pénzért, felette aldis téli mez, egy aldis mellény fellül decás softsheles bringás kabát a drágábbik fajtából, ja és a fejen még egy Hervises 1000 pénzes símaszk, illetve volt egy téli decás kesztyû, ja és egy decás túra kamásli, csak mert spd-hez akkor még sztem nem árultak. A szemüvegem bepárásodott, és ahogy kiszellõztettem ráfagyott az arcomra, de nem fáztam abszolút. Kb 3/4 órát kellett tekernem ebben a rohadt hidegben!
Írta 2010. szeptember 30. - 10:08
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. szeptember 29. - 20:19
Írta 2010. szeptember 29. - 06:24
Szerintem fog.
Írta 2010. szeptember 28. - 21:44
Update: egy North Face softshell kabállal ki kellett egészítenem a kollekciót, nem akartam megvárni, hogy reumás lesz a vállam. Hiába vettem a mellény alá polárt (aminek a vállában minimális windstopper azért volt), kellemetlenül lefagyott fél óra alatt. Remélem nem érnek újabb meglepetések, ahogy csökken a hõmérséklet.
Írta 2010. szeptember 28. - 10:53
Én meg beírtam a google-be, hogy "decathlon kamásli"
Decathlon - Kerékpáros kamáslik - Cipõ, zokni - Kerékpár ruházat és felszerelés - Kerékpár
Decathlon - Kerékpáros kamáslik - Cipõ, zokni - Kerékpár ruházat és felszerelés - Kerékpár
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. szeptember 28. - 10:45
Írta 2010. szeptember 28. - 08:57
Gondolom lehet, mert nekem van. 1mm-es neoprene szerû anyagból, viszont szakadó esõben kb fél óra alatt átázik. Hõérzeten sokat dob.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2010. szeptember 28. - 06:37
Én eddig csak 1mm-st láttam
Írta 2010. szeptember 28. - 06:24
dechatlon-ban lehet kapni kamáslit?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2010. szeptember 27. - 10:36
Én a drágább nadárgból vettem egyet. Felhúzni elég nehéz, de ha rajtam van akkor nincs baj vele. De ha egyel nagyobbat vettem volna akkor már halásznadrág feeling lett volna, mert elég hosszú a combrész...
Írta 2010. szeptember 27. - 09:33
Köszönöm, váltócuccot megemésztettem, ma hoztam is magammal. 5 fokban teszteltem a ruhákat. Nadrág jó volt, szelet is jól fogta (még aláöltözõ oda nem kellett). Felül voltam gondban, mert anniyra nem volt hideg, hogy polár/softshell mellény kelljen, aláöltözõre szimplán csak a mellényt vettem fel. - a vállam fázott némileg ebben a kombinácóban. Karra is kell valami szélálló réteg, nem fogom megúszni nagyon úgy néz ki, esetleg egy egyszerûbb szélálló mezen gondolkodom az átmeneti idõszakra (a mellény alá). Vagy önmagában a mellény volt hülye ötlet...