Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Tényleg ! Van valakinek ötlete, hol lehetne bringás ruhára (vagy alkatrészre) üdülési csekket felhasználni ?

Berguson, Bp, Vihar utca. Épp tegnap pótoltam ki hiányos nadrág készletemet egy Vaude és egy Mavic nadrággal ücs-bõl. :D A Mavicról eddig nem is tudtam, hogy ruházatot is gyárt, pláne nem hogy ilyen jót... :) De alkatrészre is fel lehet ott használni. Nem a legolcsóbbak, ezért én csak ruházatra szoktam felhasználni, azt úgyis próbálni kell.

Volt szó feljebb Rogellirõl, igaz értelemszerûen nõi változatban, de mezem, háromnegyedes nadrágom is van tõlük, amit évek óta használok, elég jól bírják. Ami viszont kifejezetten nagyon jó, az a szélálló téli kantáros nadrágjuk (igaz nem betétes, talán Locano volt a neve), súlyosabb mínuszokban is tökéletes volt egy aláöltözõvel és egy betétes rövid nacival.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

Sziasztok szép estét bringás ruhát szeretnék venni.
nadrágra olyan 10-13ezer ft t szánok de az sem lenne baj ha elfogadnák az üdülési csekket.
Segítségeteket köszi

Tényleg ! Van valakinek ötlete, hol lehetne bringás ruhára (vagy alkatrészre) üdülési csekket felhasználni ?
Marci

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Sziasztok szép estét bringás ruhát szeretnék venni. Elsõ sorban most még rövidnadrágot. Többen írtátok hogy kantáros jobb tehát akkor ilyent veszek.
De milyen márkákat lenne érdemes venni?
nadrágra olyan 10-13ezer ft t szánok de az sem lenne baj ha elfogadnák az üdülési csekket.
Segítségeteket köszi

A márkás cuccok kantáros nadrágjai (Adidas, Mavic, Specialized, Vaude, Pearl Izumi stb.) 13 felett vannak, bár lehet, akcióban találni valahol olcsóbbat.

Érdemes körbenézni a Decathlonban. Vannak olcsóbb, jó minõségû cuccaik. Talán akciót is kifoghatsz.

Decathlon - Országúti nadrágok és mezek

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Sziasztok szép estét bringás ruhát szeretnék venni. Elsõ sorban most még rövidnadrágot. Többen írtátok hogy kantáros jobb tehát akkor ilyent veszek.
De milyen márkákat lenne érdemes venni?
Segítségeteket köszi

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Van egy Rogelli thermo gatyám, mínuszokban is használtam és nagyon jó volt. Kellemes az anyaga is, jó tapasztalatom van csak vele.

különösen ez a termékük tetszik:

ROMA kerékpáros mez - ROGELLI -piros-fehér | Rogelli

:)

Kerényi Z

Kerényi Z

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Van egy Rogelli thermo gatyám, mínuszokban is használtam és nagyon jó volt. Kellemes az anyaga is, jó tapasztalatom van csak vele.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Egyébként vicces: a Hervis-ben már majdnem találtam megfelelõt... épp csak az XXL-es dzsekijük is kicsi rám... :-(
(nagyobb meg nincs)
Marad, hogy valamelyik nap kikocogok Csepelre, van ott valami Rogelli márkájú cuccokat forgalmazó cég, hátha velük több szerencsém lesz. (a márkanév nekem semmit sem mond)

De ami a legszebb: tudja valaki, hogy a legtöbb bringás kabát miért sötét színû? Egy olyat találtam, ami megfelelt volna, de fekete volt... Amúgyis sötét alak vagyok, pont az hiányzik, hogy borús idõben, full fekete cuccban járjak az utakon... :-)

még láthatóságiban sem egy éltebiztosítás manapság... ma futás közben vasaltak ki majdnem a zebrán, ráadásul szabálytalanul kanyarodott jobbra a tulok parasztja.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Egyébként vicces: a Hervis-ben már majdnem találtam megfelelõt... épp csak az XXL-es dzsekijük is kicsi rám... :-(
(nagyobb meg nincs)
Marad, hogy valamelyik nap kikocogok Csepelre, van ott valami Rogelli márkájú cuccokat forgalmazó cég, hátha velük több szerencsém lesz. (a márkanév nekem semmit sem mond)

De ami a legszebb: tudja valaki, hogy a legtöbb bringás kabát miért sötét színû? Egy olyat találtam, ami megfelelt volna, de fekete volt... Amúgyis sötét alak vagyok, pont az hiányzik, hogy borús idõben, full fekete cuccban járjak az utakon... :-)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

nálam is ez a szitu...volt.
egy varrónõvel beszegettem.most patent.

hm, nem is rossz ötlet :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

hát nekem is elegem van a mezekbõl például. egyszerûen nem gyártanak rám valót. mindegyik vállban szûk, de brutálisan. jó, lehúztam 14 évet úszóként, de akkor is. miért feltételezik, hogy minden bringás 70 kilós? ami meg vállban jó, az alul idétlenül bõ. :(

nálam is ez a szitu...volt.
egy varrónõvel beszegettem.most patent.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Igaz, õket elfelejtettem kivételként említeni. Sajnos vagy méretbõl nincs rám való cuccuk v. épp amit keresek, az nincs. :-)
Egyébként jogos, náluk valóban szokott lenni. Cipõt azt ott vettem.
Azért biztos-ami-biztos felhívom õket.

hát nekem is elegem van a mezekbõl például. egyszerûen nem gyártanak rám valót. mindegyik vállban szûk, de brutálisan. jó, lehúztam 14 évet úszóként, de akkor is. miért feltételezik, hogy minden bringás 70 kilós? ami meg vállban jó, az alul idétlenül bõ. :(

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

Például Berguson. Külön ruházati és kiegészítõ boltja van.

Igaz, õket elfelejtettem kivételként említeni. Sajnos vagy méretbõl nincs rám való cuccuk v. épp amit keresek, az nincs. :-)
Egyébként jogos, náluk valóban szokott lenni. Cipõt azt ott vettem.
Azért biztos-ami-biztos felhívom õket.

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Például Berguson. Külön ruházati és kiegészítõ boltja van.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Tudtok olyan budapesti üzletrõl, ahol nem csak rendelésre tartanak bringás ruhát?
Tavaly óta keresek valami számomra elfogadható széldzsekit, de sehol. Mindenütt kizárólag rendelésre, sok esetben nem is fotó, hanem rajz(!) alapján... Egyedül a Decathlonban találtam pár darabot, de annak az anyaga sem tetszett, meg nem is volt elég nagy méretû. :-(

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Én az aliexpress-rõl rendeltem.

Rögtön ki is dobott egy 115 dolcsis árat szállítással mindennel... :/
Közben már 55 dolcsiért is van... csak szét kell nézni!!! :)

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Én az aliexpress-rõl rendeltem.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Ezaz! Olcsó kínai straparuhát a népnek! :)

Amúgy egy lehetséges alternatíva, amit nem olyan rég óta, de annál nagyobb megelégedéssel használok: Jeantex nadrág... Ennél kényelmesebb még nem volt a hátsóm és a nyereg között... :D
Honlapjukról nem sok infót lehet leszedni... de elég minõségi cuccot adnak ki a kezük közül. Minden esetre minõségi, német cuccról van szó, szerintem érdemes utánanézni, ha épp nadrág kell.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

És hol tudom beszerezni "rendes" áron? :) Mert ha fele áron beszerezhetõ... hát nem kérdés, hogy másolat lesz-e belõle... azt legalább nyugodt szívvel nyüstölöm ronggyá... :D (vagy hagyom porosodni a nadrágját... :D ) de egy próbát mindenképpen megér ennyiért... :D

ez engem is érdekelne. rövidebb edzésekhez teljesen jó egy kicsit silányabb minõségû gatya is, a hosszú tekerésekre meg ott a castelli. azt nagyon szeretem, k. jó nadrág.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Valakinek van tapasztalata a Mavic Stratos nadrágról? Külföldi oldalakon nagyon dicsérik!
Itthon meg olcsóbbat minõségi gatyából nem nagyon lehet kapni!
Mavic Stratos Short - Rvid

Feltöltött kép

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Ezek azok!!!
Legalább a hirdetõ a kínai kereskedõ nevét levehette volna a képrõl, ha már dupla áron árulja a ruháit. ;-)

Én nyüstölök egyet, szerintem elég tûrhetõ. A varrások pontosak, a betéttel sincs gond, szellõzik rendesen. Egyéb?

És hol tudom beszerezni "rendes" áron? :) Mert ha fele áron beszerezhetõ... hát nem kérdés, hogy másolat lesz-e belõle... azt legalább nyugodt szívvel nyüstölöm ronggyá... :D (vagy hagyom porosodni a nadrágját... :D ) de egy próbát mindenképpen megér ennyiért... :D