Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Téli edzéshez ki milyen kesztyût ajánl?
Edzõpajtimnak ilyen van, és nagyon dicséri: Hírek - bringacentrum.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Vagy fûrészesnek kell menni...?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Megkérdem a Yakuza-kat hogyan csinálják.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nekem egy kicsit rövidebbek az ujjaim, 89 ill. 95 mm-esek.

-=B.B.B.=-

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Megmérnéd a zongorista ujjaidat? A mutatóujjam kb 93-95mm, a középsõ kb 97-99mm (a két ujj között az "úszóhártyától" mértem). A tenyérrésze már egy XL-esnek is jó.

Köszi!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Üdv!
Most vettem egy bikefun windtex-es téli kesztyût, a zongoristaujjaimhoz is megfelelõ xl-es méretben és nem lötyög. Az ára is elviselhetõ.

-=B.B.B.=-

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Üdv,

Téli/átmeneti kesztyût keresek. Egy gondom van. Hosszúak az ujjaim. Emiatt az XL/XXL méretek amiket eddig próbáltam a Decathlonban/Nomádban itt fehérváron rövidnek bizonyultak. Utcára vettem most egy XL méretet ami határeset, de bringához kellene kesztyût vennem. Egyedül a Decathlonos polár kesztyû bizonyult megfelelõnek. Ennél komolyabbat szeretnék. Hol van lehetõség nagyobb választékból próbálni?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bbb ergowear sohasem fázott benne a lábam nyári cipõvel sem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Kamásli vásárlás elõtt állok, ezért gondoltam kikérem a véleményeteket. 10e forint alatt van olyan ami ilyen idõben is használható 1.5-2 órán keresztül országúti cipõvel "fagyás" nélkül?

Elõre is köszi a válaszokat!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

nem éreztem szorosnak sosem, de lehet, hogy a bokánál még így is könnyen el tudja szorítani a fõeret

Nekem a kamásli mindig boka felett van, és asszem nálam vaskosabb lába keveseknek van, de nemkem még nem szorította el sose, mondjuk az egy más tészta hogy alig bírom a kamásli czipzárját összehúzni.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ezt mivel magyarázod? Egy kamásli szoríthat annyira, hogy fázik tõle a láb?

nem éreztem szorosnak sosem, de lehet, hogy a bokánál még így is könnyen el tudja szorítani a fõeret

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

én olyan -2, 0 fokig egy decás kantáros nadrágban, plusz egy vékony túranadrágban nyomom, felül egy aldis téli mez (ez nagyon jó) és egy decás szoftsehell kabátban. Meg kamásli gyapjú talpbetéttel, amiben azóta nem fázik a lábam, mióta hátul nem húzom össze a cipzárt, csak éppenhogy összetépõzárazom :) na meg egy gyapjú térdvédõ, az alap

ha ennél nagyobb a hideg, akkor esetleg plusz egy aldis szélálló nadrág, meg általában egy gyapjú vagy polár pulcsi

sapka pedig 10- -15 fokig egy adidas téli sapi

és ami nagyon sokat számít, az egy 3M légzésvédõ félálarc, jó melegen tartja az arcomat, és nem szívom közvetlenül a hideg levegõt :)

Ezt mivel magyarázod? Egy kamásli szoríthat annyira, hogy fázik tõle a láb?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ja-ja!Én is úgy gondoltam,h'1-2 réteg mellõzhetõ 1 ilyen kabáttal...
Magellan-os

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Üdv!Megosztanék néhány gondolatot,ha netán kezdõ bringás is járna itt és informálódna!Meg amúgy is...
Én személy szerint a ködös mínuszokat útálom a legjobban,olyankor az az érzésem,h'átrágja magát a ruhán az a levegõ!
0 fok alatt legtöbbször ruházatom a következõ képpen nézki:fölül alsó réteg egy óccsóbb aláöltözet,de jól szárad,fölötte 1 dekatlonyos termo mez,azon 1 filléres polár mellény és legfölül 1 B+ polár belsejû kabát,amin szinte át lehet látni,így utólag nem volt igazán jó vétel.Talán 1 softshell kabáttal ki is tudnám váltani ezt és talán más réteget is...
Alulra 1 Elastic szélálló kantáros télii gatyát veszek föl,ha nagyobb (hideg)szél van,akkor még 1 saját nyártmány térdmelegítõt is fölveszek.
Õszel enyhébb idõben használok még egy nemtom milyen márkájú szélálló elejû,de sajnos pamut hátsó részû aláöltözetszerût termo mez alá.
Van még 1 Northwave kantáros termo gayám,azt viszont csak 0 fok fölött veszem föl.
Ezeket a ruhákat lassacskán szereztem be,mert hát nem kevés pénzt kell ráfordítani,ha minden évszakban szeretnénk bringázni...

softshellhez nem kell ennyi reteg... 5 fok alatt eleg egy hosszu mez, 0 fok alatt veszek hozza egy vekony polart.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem a fekete-láthatósági zöld esõvédõs van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

, a bukóra kivül pedig egy sisakhuzat.hu-s burkolat :)

Ezek nagyon jók !!!
Neked melyik Van ? A panda, a nyuszi vagy a katica ? :D llatfigurs kerkpros huzatok
Marci

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

nem szúr?

Nem, de lehet szokva vagyok mert gyapjú ágynemût használok, nem közvetlenül bõrre hanem aláöltözõre teszem.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
én olyan -2, 0 fokig egy decás kantáros nadrágban, plusz egy vékony túranadrágban nyomom, felül egy aldis téli mez (ez nagyon jó) és egy decás szoftsehell kabátban. Meg kamásli gyapjú talpbetéttel, amiben azóta nem fázik a lábam, mióta hátul nem húzom össze a cipzárt, csak éppenhogy összetépõzárazom :) na meg egy gyapjú térdvédõ, az alap

ha ennél nagyobb a hideg, akkor esetleg plusz egy aldis szélálló nadrág, meg általában egy gyapjú vagy polár pulcsi

sapka pedig 10- -15 fokig egy adidas téli sapi

és ami nagyon sokat számít, az egy 3M légzésvédõ félálarc, jó melegen tartja az arcomat, és nem szívom közvetlenül a hideg levegõt :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
nekem +1-2 fokig teljesen elég a gore tex-es sportcipõ meg egy nyári zokni. kivéve ha felülrõl beázna, de olyankor úgyse bringázok.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Én ilyesmit használok a derekamra, nálam bevált:Derékmelegítõ (Vesemelegítõ) - Gyapjú Market - Gyapjú Market, Gyapjú, Matrac, Infra derékalj, Ágynemû, Gyermek ágynemû

nem szúr?

Jesszusom ! Nem izzadsz nagyon ebben a sok ruhában ?
Rajtam rétegekkel kevesebb cucc van, bár ez nagyon egyéni. Én nem vagyok fázós.
Egy windstopper-es nadrágom van, fent egy aláöltözõ és egy szélálló kabát. Mind Aldis. A kesztyûm is egy nagyon olcsó valami. De télen a legfontosabb szerintem a téli cipõ. az ilyen:Teszt: Shimano SH-MT90 cipõ, kerékpár, bicikli, ár ha a lábad fázik, mindened fázni fog.

2*14-15km a bejárás azaz mire bemelegszem, odaértem... fejemen van egy Alpine textil balaclava, arra ráhúzva egy windtexes Specialized sapi bukó alá, a bukóra kivül pedig egy sisakhuzat.hu-s burkolat :) biztos ami biztos. cipõbõl az sh-mw81 is k*rvajó de egyelõre nyári cipõ + kamásli kombóval megyek, annyi tuninggal, hogy a talpbetét alá van hõvisszaverõ alufólia-szerû réteg téve. nem tudom, mennyit számít (lehet semmit) de a lelkem megnyugtatásának jó :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.