Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2012. december 21. - 19:11
legtobb utam 30 perces.arra pont eleg lenne.
3db-al meg egy egesz nap kihuznam csak ne lenne ilyen draga.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2012. december 21. - 16:27
hasznal valaki ilyet tekereshez?
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2012. december 04. - 21:45
Írta 2012. december 04. - 00:41
Sziasztok szép estét. 35-38 ezer forintból segítenétek összerakni nekem egy téli ruha szettet ?
Ami nagyon kellene az egy kabát és egy nadrág.
Aláöltözõt a decathlonban megtudom venni meg van régi futó aláöltözõm.
A gond az hogy üdülésire venném és a berguson vagy a bringaland fogadná el.
Ebbõl az összegbõl összelehetne állítani?
Amire használnám az közút és itt a hegyekben tekeregni.
Segítségeteket köszönöm
Az Alpinbike is elfogad üdülésit. Kerkpros ruhzat - Kerkpr webruhz Legalább is az év elején még elfogadták. Hívd föl õket, úgy a tutti !
Javaslom az Endura ruhákat, vannak nagyon jó árú dolgaik is. Én 20ezer pénz körül vettem náluk téli kabátot, nagyon király. Van nadrág is és sapka. Nekem az Endura merinó sapka van, imádom, nem viszket a fejem tõle + viszonylag nem is drága.
Endura Férfi Ruházat | Endura Kerékpáros Ruházat Webáruház
Írta 2012. december 03. - 23:43
Írta 2012. december 03. - 23:40
Árlistákat már kértem azt írták nézzem a webshoppot. De hozzá tették levélben menjek személyesen be mert nem tudnak mindenrõl árlistát küldeni.
Ez a baj bringás bolt egy sem fogadja el a csekket Illetve túra bolt lenne ami elfogadja de ott meg nincs bringás cucc.
Nem is a feljutás pestre a gond hanem az ,hogy mi lenne nekik raktáron ne potyára menjek. Mégis csak oda vissza majdnem 200km
Lehet fel kéne elõtte hívnod õket, hogy ezek a modellek amiket kinéztél vannak e! És akkor elkerülheted a potyázást! Mindenképpen fel kell próbálni, mert a méretek elég összevissza vannak a különbözõ gyártóknál!
Írta 2012. december 03. - 23:40
Nem is a feljutás pestre a gond hanem az ,hogy mi lenne nekik raktáron ne potyára menjek.
Próba miatt mindenképpen el kell menned a boltba. Felhívod a boltokat amik elfogadják az utalványod, van-e a méretedben kabát meg nadrág, ennyi meg annyi pénzért.
Race, no Rest!
Írta 2012. december 03. - 23:39
Árlistákat már kértem azt írták nézzem a webshoppot. De hozzá tették levélben menjek személyesen be mert nem tudnak mindenrõl árlistát küldeni.
Ez a baj bringás bolt egy sem fogadja el a csekket Illetve túra bolt lenne ami elfogadja de ott meg nincs bringás cucc.
Nem is a feljutás pestre a gond hanem az ,hogy mi lenne nekik raktáron ne potyára menjek. Mégis csak oda vissza majdnem 200km
A webshop nem mérvadó, mert pl. olyan márkát is rendelhetsz a boltba, ami nincs a webshopban, de be tudják szerezni...
Mindenképpen érdeklõdj elõtte e-mailben. Nem érdemes elindulni addig, amíg az általad kinézett termékek nincsenek a boltban, akár több méretben is. Ha a forgalmazónál is van méretválaszték, megrendelik neked, majd szólnak és indulhat a pesti körút a próbálgatásokkal...
Levélben mindent le tudsz egyeztetni (Bergusonban és Bringalandban is nagyon készségesek). Esetleg a Hugo-Sportot is megkérdezheted. SZÉP-kártyát, Egészségpénztárt elfogadnak, hátha üdülésit is...
Írta 2012. december 03. - 21:54
Árlistákat már kértem azt írták nézzem a webshoppot. De hozzá tették levélben menjek személyesen be mert nem tudnak mindenrõl árlistát küldeni.A keretet ketté osztod, majd kérsz a boltoktól árlistát. Kinézel árban 1-2 jelöltet, majd jön a kényelmetlen része a dolognak: el kell menned a boltba felpróbálni. Nehogy rossz legyen a méretezés, vagy a szabása! Ezt a gép elõtt ülve nem tudod kideríteni. Én pl. jártam úgy Decás téli kabáttal, hogy inkább otthagytam, hiába volt 60%-al olcsósítva. Viszont a korábbi modelljük meg jó.
Székesfehérváron egy bolt sem fogadja el az üdülésit?
Írta 2012. december 03. - 21:40
A Bergusont meg a Bringalandot tudom Budapesten ami hogy üdülésit. Elsõ sorban nadrág meg a kabát a lényeg hogy kerüljön ki. A többit már megtudom venni itt Székesfehérváron is .
A keretet ketté osztod, majd kérsz a boltoktól árlistát. Kinézel árban 1-2 jelöltet, majd jön a kényelmetlen része a dolognak: el kell menned a boltba felpróbálni. Nehogy rossz legyen a méretezés, vagy a szabása! Ezt a gép elõtt ülve nem tudod kideríteni. Én pl. jártam úgy Decás téli kabáttal, hogy inkább otthagytam, hiába volt 60%-al olcsósítva. Viszont a korábbi modelljük meg jó.
Székesfehérváron egy bolt sem fogadja el az üdülésit?
Race, no Rest!
Írta 2012. december 03. - 20:57
Sajnos a deca nem fogad el üdülésit és le kell vásárolnom még ebben a hónapban. A Bergusont meg a Bringalandot tudom Budapesten ami hogy üdülésit. Elsõ sorban nadrág meg a kabát a lényeg hogy kerüljön ki. A többit már megtudom venni itt Székesfehérváron is .
Írta 2012. december 03. - 20:18
Sziasztok szép estét. 35-38 ezer forintból segítenétek összerakni nekem egy téli ruha szettet ?
Segítségeteket köszönöm
Szia!
Az ár alapvetõen Ok meglehet csinálni, a boltok is OK-okcsak a kettõ együtt nem. Enyi pénzbõl decás megoldással szerintem elég jó szettet összehozál, de az általad említett boltok, megfelelõen proffesszionális cuccokat hoznak, csak az áruk magasabb, és a saját tapasztalatom az, hogy nem állnak feltétlen egyenes arányban az árral. Mielõtt félreértene bárki biztosan király cuccok, de ugye párszor ezt már letárgyaltuk, hogy az Aldis kabát nadrás combó elég jó kb 7000-bõl kijön együtt ha éppen van, a decás drágább lesz de szintén tök, jó (Ilyenbe nyomom 3 éve minden télen, és még nem fagytam le!)
A lényeg vedd amit gondolsz, szerintem én hasolíthgatnám mit hol érdemes, és úgy venném meg! nyilván ha a 35 38K-t el kell költeni, költsd aztán valamibõl egészítsd ki ha tudod! A kabátnál vigyázz, hogy minimum ez eleje softshel anyagú szélálló legyen, és aktyv licrás belsõvel, vagy valami olyannal ami ennek megfelel és kitolja a vizet rólad! Sok sikert hozzá! Remélem azért valamivel hozzájárultam a sikeres vásárláshoz!
Írta 2012. december 03. - 19:32
Segítségeteket köszönöm
Írta 2012. november 24. - 10:57
Írta 2012. november 15. - 22:37
Specialized mtb cipõbõl is egy számmal nagyobbat kell venni/mint a shimanoból/, hogy passzoljon az ember lábához?
thx
Lábkérdés szerintem, nekem az utcai cipõvel azonos méret pont kicsi volt, az egy számmal nagyobb meg picit nagy, inkább utóbbi mellett döntöttem.
Írta 2012. november 15. - 22:32
Specialized mtb cipõbõl is egy számmal nagyobbat kell venni/mint a shimanoból/, hogy passzoljon az ember lábához?
thx
Nálam igen.
Írta 2012. november 15. - 22:28
thx
Írta 2012. november 11. - 01:41
Én mondjuk tavasszal, kora õsszel viszem, mikor este már kicsit hûvösebb idõ van de nyilván hasznos lehet télen is plusz rétegként.
Írta 2012. november 11. - 01:13
Egyet nem értek, minek gyalogláshoz térdmelegítõ?
az én térdeim is nagyon érzékenyek a hidegre, már gyalogláshoz is kell vagy jéger naci, vagy térdmelegítõ