Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Na ma voltam a Budaörsi dekában a szélálló membrános dekás csúcs téli gatya ami normál esetben 19 szokott lenni, és én pár éve vettem egyett 7-ért most 9-ért van a dekában budaörsön, jó sok volt még a falon belõle! asszem ez az: Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák B'TWIN - C7 supportiv kerékpáros nadrág B'TWIN - országúti és MTB kerékpározáshoz hideg idQben. Kényelem és nagy teljesítmény.

Ennyiért én is vennék, ha lenne végre egy Decathlon itt Szeged környékén is. Pedig már 2 éve hallom, hogy majd jön, de persze nem. :(

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

én ma a soroksáriban vettem egy thermo kantárost, 21ezer helyett 9ezer volt. a kipróbálás még hátra van, de nagyon jónak tûnik. ennyi pénzért csak jó lehet :)

Szerintem azt láttam! Hidd el király lesz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Na ma voltam a Budaörsi dekában a szélálló membrános dekás csúcs téli gatya ami normál esetben 19 szokott lenni, és én pár éve vettem egyett 7-ért most 9-ért van a dekában budaörsön, jó sok volt még a falon belõle! asszem ez az: Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák B'TWIN - C7 supportiv kerékpáros nadrág B'TWIN - országúti és MTB kerékpározáshoz hideg idQben. Kényelem és nagy teljesítmény.

A túrarészlegen felsõ aláöltözõk meg 1000-tõl indulnak!

Egyébként márkásból ha annak tekinthetõ Nike Livstrong téli team ruhám van, de nekem annyira nem jött be mert a nadrágnál olyan érzésem van mintha hideg hõgíd keletkezne a térdnél, így minuszban nem használom! (Na jó ez hülyén hangzott de jobban nem tudtam megfogalmazni!)

én ma a soroksáriban vettem egy thermo kantárost, 21ezer helyett 9ezer volt. a kipróbálás még hátra van, de nagyon jónak tûnik. ennyi pénzért csak jó lehet :)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts

Egyébként márkásból ha annak tekinthetõ Nike Livstrong téli team ruhám van, de nekem annyira nem jött be mert a nadrágnál olyan érzésem van mintha hideg hõgíd keletkezne a térdnél, így minuszban nem használom! (Na jó ez hülyén hangzott de jobban nem tudtam megfogalmazni!)

Ez a nadrág a fehérvári üzletben csak rendelésre és 17ezer ft :((
A legolcsóbb aláöltözõ meg 4900ft:(

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Én még annyit hozzá fûznék hogy a Decának nem csak a kék termékei vannak hanem a drágább cuccai simán ütik a felsõ-közép kategóriát, amire én vágyom csak az már nem olcsó viszont a garanciális ügyintézésük verhetetlen.

Amirol beszelunk, az a legjobb kabatjuk.

Reszemrol 5-10 fokig nem hasznalok terdvedot, huvosebben az aldis gatya elso fele szelallo softshell. Ruhabol mindig az olcsobbat vettem, inkabb tobbfelet. Egyedul cipobol es kesztyubol veszek markasat.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

...nekem elég jó minõségûnek tûnnek a cuccaik és nincsenek agyonaggatva csicsa matricákkal. Ki nem állhatom a sok feliratot meg "matricát"!

A röhögõgörcs kerülget amikor meglátok egy ezer színben tündöklõ "Discovery papagájt", aki alig tudja ráhúzni a puhos testére a mezt, de Tour de France pompában tolja a sarki közértig meg vissza azt az 5km-ét. Elnézést ha valakit megsértettem, kikívánkozott! :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

"Csak iszonyú ára van, akár 4-5-6-8 aldis kijön belõle... "

ízûleteidbõl viszont csak egy-egy van......

de nem mondok semmit mert osztán rám lesz kiabálva, hogy sznob kötsög vagyok.

Még van 1 db aldis téli nadrágom, ár-érték arányában több mint jó volt. Kár, hogy ki kell dobnom, tönkre ment benne a szivacs, sajnos csak egy (átmatricázott) Kellys van most kantáros télire és egy nyereggyilkos DH-s Endura, kell vennem egy újat lassan, tartaléknak. Decathlonból van még pár olcsó cuccom, fõleg nyári pólók - nekem elég jó minõségûnek tûnnek a cuccaik és nincsenek agyonaggatva csicsa matricákkal. Ki nem állhatom a sok feliratot meg "matricát"!
Ízületek: kb. +3 fok alatt egyébként automatikusan felkerül a 661 DH-s térdvédõ és a 661 könyökvédõ, így az ízületek egy része viszonylag védve van. Aláöltözeten és kabáton nem spóroltam túlságosan. Elõbbi Odlo és Nordica, van egy fél tucat. Kabátból van 2 db hardshell Endura és egy Endura softshell. Utóbbi idõben csak a softshellt használom, egyszerûen sokkal jobb. Kesztyûbõl BBB-m van 2 pár és 1 pár Roeckl (legjobb téli kesztyûm eddig). Sisak alá szélvédõs sapkából 2 db Vaude-t használok és váltogatok. Ha nagyon hideg van vagy erõs a szél, a sisakra felteszem a Vaude esõvédõt. Téli cipõm Shimano SH-MW80. Nem olyna jó, mint a Northwave Celsius, olyan -3, max. -5 hidegig bírja benne a fázós lábam vastag zoknival. Ebbõl a készletbõl öltözve nem fáztam még meg eddig soha. :) (Maradjon is így!)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Akkor most jön az, hogy "az egy olyan más érzés, olyan high-end a cucc, hogy az egy álom".....
Visszakérdezhetek ? Te hány ezer km-t mentél Aldis, Decás occsó cuccban ?
Egy Assos-t, Gore-t nem illik összevetni egy Deca, Aldi ruhával. Annyira aránytalan az árkülönbség, hogy nem lehet egy lapon emlegetni õket. Soha nem láttam még olyan tesztet, mikor a belépõszintû Aliviós bringát a Carbon vázas XTR-es rombolóval mérik össze.
Decathlon-t (Aldit) azért szeretjük ajánlani, mert super ár/ellenértékû cuccaik vannak. Aki többre vágyik, természetesen irány a net vagy Bécs, be lehet vásárolni. Senki sem mondta, hogy az Aldi már túllépte minõségben a Gore Bike Wear céget.
De mesélhetsz ! Kíváncsi vagyok a tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzésre.
(amúgy, sokat olvasom a német BIKE-ot. Az Assos cuccoktól nem esnek padlóra, olyan jó/nagyon jó náluk a cucc de nem annyira jó, mint az ára szerint kéne legyen)

nem jön semmi. csak kérdeztem.
nekem van aldis cuccom is, meg topkategóriás is, de én szerencsés helyzetben vagyok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Én most vettem aláöltözetet a Dekában 5e Ft-ért. A dunakeszi áruházban a bejárat után van egybõl a bal oldali falon. Van emelt nyakú, meg sima.
Ki is próbáltam már és nagyon kellemes viselet.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Én hétvégén készülõk megnézni a decát . Viszonylag sok aláöltözõt láttam olcsó árban. Igaz a sí és a snowboard részeken.
Polár felsõt meg a nomadsportban láttam olcsón. Meg ott is van olcsó aláöltözõ

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Nekem ilyen van: Vaude Men's Crims Softshell Jacket
Ez az elsõ komolyabb téli kabátom, egy költekezõsebb pillanatomban vettem, de egyáltalán nem bántam meg, maximálisan megérte. Eddig -14 fok volt a leghidegebb, amiben bringáztam benne és akkor sem kellett alá két vékony aláöltözeten kívül más.

szeirntem a decás kabát jobban meg van csinálva ennél a vaude-nel, mert állítható a nyaka+az ujja is, ami nekem fontos

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

van olyan nadrág amiben +8 fokban és -15 ben sem fagy le az ízületed, de nem is rohadsz meg a bringán?

én szélálló kantáros nadrágot+szélálló térdmelegítõt használok

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Én még annyit hozzá fûznék hogy a Decának nem csak a kék termékei vannak hanem a drágább cuccai simán ütik a felsõ-közép kategóriát, amire én vágyom csak az már nem olcsó viszont a garanciális ügyintézésük verhetetlen.

lesni kell az akciókat, fél ill. negyed áron lehet ruhákat venni

én 5 rugóért vettem a csúcs téli nadrágjukat és 11-ért a kabátot

a kabát most is 11-12 rugó a soroksári decában

amúgy a csömöriben pedig 15 mátyás most a shimano mt-43-as cipõ, a szokásos 2 év (problémamentes) garival, vettem is egyet a szétnyûtt adidasom helyett

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én is a minõségi ruhát hordók táborát erõsítem. Épp a hetekben számolgattam, hogy az elsõ drágább cucc amit vettem idén kezdte meg a 14. évét!! Egy Shimano õszi hosszúujjas az áldozat. Minden õsszel-tavasszal ebben nyomulok 10 fokig, elnyûhetetlen, pedig estem is benne vagy 3at, az egyiknél jött ki belõle egy nagyobb szálköteg, ami azóta is úgy van egy mini hurok formában :D

A GBW-t szívesen kipróbálnám, de pont a mérettáblázatuk alapján szélsõértékbe esek, így nem tudom eldönteni, hogy a pont jó kisebb vagy a már lehet hogy nagy nagyobb lenne a jó. Téli gatyóból már írtam korábban, hogy most futja a 2. szezonját alattam egy Assos , egy ilyen:

LL.607_S5 = LL.haBu_S5 - ASSOS of Switzerland csak a régebbi verziója. Maga a tökély. Igaz összehasonlítási alapom csak az Adidas téli gatyájával van, ami szintén szélálló meg minden, de ez más liga. Nem tapad meg rajta a kosz, a víz, nem ázik át semmi. majdnem 4 órát voltam kint benne a múltkor saras hókásás idõben, amikor hazaértem egyszerûen le lehetett "söpörni" róla a dzsuvát nyom nélkül. Ebayon vettem újan , de 1 Euros aukció volt, így egész olcsón hozzájutottam. Ott érdemes nézni ilyesmi cuccokat, ki lehet fogni, a németeknél is van aki elszúrja a méretválasztást :)
11:38:11 IM 2012

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,676 posts

srácok, bármelyikõtök próbált már a decathlonos/aldis cuccnál jóval komolyabbat? a speci nem ér, 2010-ig az olasz Keido ruháit lehetett itthon venni, nem az eredeti Speciket.
komoly alatt azt értem, hogy: Vaude, Gore, PearlIzumi, Mavic, Santini, Assos ...

Akkor most jön az, hogy "az egy olyan más érzés, olyan high-end a cucc, hogy az egy álom".....
Visszakérdezhetek ? Te hány ezer km-t mentél Aldis, Decás occsó cuccban ?
Egy Assos-t, Gore-t nem illik összevetni egy Deca, Aldi ruhával. Annyira aránytalan az árkülönbség, hogy nem lehet egy lapon emlegetni õket. Soha nem láttam még olyan tesztet, mikor a belépõszintû Aliviós bringát a Carbon vázas XTR-es rombolóval mérik össze.
Decathlon-t (Aldit) azért szeretjük ajánlani, mert super ár/ellenértékû cuccaik vannak. Aki többre vágyik, természetesen irány a net vagy Bécs, be lehet vásárolni. Senki sem mondta, hogy az Aldi már túllépte minõségben a Gore Bike Wear céget.
De mesélhetsz ! Kíváncsi vagyok a tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzésre.
(amúgy, sokat olvasom a német BIKE-ot. Az Assos cuccoktól nem esnek padlóra, olyan jó/nagyon jó náluk a cucc de nem annyira jó, mint az ára szerint kéne legyen)

Marci

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

srácok, bármelyikõtök próbált már a decathlonos/aldis cuccnál jóval komolyabbat? a speci nem ér, 2010-ig az olasz Keido ruháit lehetett itthon venni, nem az eredeti Speciket.
komoly alatt azt értem, hogy: Vaude, Gore, PearlIzumi, Mavic, Santini, Assos ...

Nekem ilyen van: Vaude Men's Crims Softshell Jacket
Ez az elsõ komolyabb téli kabátom, egy költekezõsebb pillanatomban vettem, de egyáltalán nem bántam meg, maximálisan megérte. Eddig -14 fok volt a leghidegebb, amiben bringáztam benne és akkor sem kellett alá két vékony aláöltözeten kívül más.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Assos kantáros nadrágot 4 évig nyúztam, életem legjobb nadrágja volt eddig. Csak iszonyú ára van, akár 4-5-6-8 aldis kijön belõle...