srácok, bármelyikõtök próbált már a decathlonos/aldis cuccnál jóval komolyabbat? a speci nem ér, 2010-ig az olasz Keido ruháit lehetett itthon venni, nem az eredeti Speciket.
komoly alatt azt értem, hogy: Vaude, Gore, PearlIzumi, Mavic, Santini, Assos ...
Akkor most jön az, hogy "az egy olyan más érzés, olyan high-end a cucc, hogy az egy álom".....
Visszakérdezhetek ? Te hány ezer km-t mentél Aldis, Decás occsó cuccban ?
Egy Assos-t, Gore-t nem illik összevetni egy Deca, Aldi ruhával. Annyira aránytalan az árkülönbség, hogy nem lehet egy lapon emlegetni õket. Soha nem láttam még olyan tesztet, mikor a belépõszintû Aliviós bringát a Carbon vázas XTR-es rombolóval mérik össze.
Decathlon-t (Aldit) azért szeretjük ajánlani, mert super ár/ellenértékû cuccaik vannak. Aki többre vágyik, természetesen irány a net vagy Bécs, be lehet vásárolni. Senki sem mondta, hogy az Aldi már túllépte minõségben a Gore Bike Wear céget.
De mesélhetsz ! Kíváncsi vagyok a tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzésre.
(amúgy, sokat olvasom a német BIKE-ot. Az Assos cuccoktól nem esnek padlóra, olyan jó/nagyon jó náluk a cucc de nem annyira jó, mint az ára szerint kéne legyen)