..én is ebbe a táborba tartozom, valszeg azért nem tudjuk milyen ha másikkal van mosva mert még nem próbáltuk.
Nem hiszem. A legtöbbet a futókabátom van mosva. Olyan mint újkorában, lélegzik és nem ázik be.
..én is ebbe a táborba tartozom, valszeg azért nem tudjuk milyen ha másikkal van mosva mert még nem próbáltuk.
A sebesség mindent megold.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
..én is ebbe a táborba tartozom, valszeg azért nem tudjuk milyen ha másikkal van mosva mert még nem próbáltuk.Nem tudom, de az összes softshell cuccom folyékony mosószerrel (tesco sensitve) van mosva és egyiknek sincs baja.
Ridley Noah Fast
nekem anno azt mondták, hogy nem, mert az impregnálást eltávolítja
A sebesség mindent megold.
Vital Club kerékpáráruház Szfváron mi a véleményed róla,érdemes átmenni szétnézni, van készletük?
A webáruházukban láttam egy két dolgot.
Áztató , utána Wanish szappanos dörgölés , esetleg még Ultra Derm-es dörgölés , aztán sima mosás sok öblítéses programmal.Nekem ez még vérfoltra is bevált.
vannak speciális mosószerek softshell-ek mosásához, Nikwax, Toko, satöbbi.
itt egy link, ami hasznos lehet: Tippek, a ruházat, felszerelés tisztításához, ápolásához | MOUNTEX | Utazás, Kaland, Outdoor
és ilyet kipróbálnék: Toko Eco Softshell mosószer
vagy: Grangers Extreme Wash
A hetes membrános kabát szfváron is 12ezer forint.
A kantár nélkülit nem néztem mert én csak kantárosban tekerek
vannak speciális mosószerek softshell-ek mosásához, Nikwax, Toko, satöbbi.Van ötlete valakinek arra vonatkozóan,hogy softshell kabátból hogyan lehet kiszedni durva olajos szennyezõdést(láncolaj),anélkül,hogy kárositanám vele az anyagot.Ecetes olló nem jöhet szóba ,mert nem volt olcsó a kabát:)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A hetes membrános kabát szfváron is 12ezer forint.Néztem a rockrider felsõt de kecskemétiben 10000ft kérnek érte a 7 menbrános kabátot is 119000ft vettem, nekem tetszett én annyiért megvenném. Valami nadrág kellene még, kantár nélküli, de az sajna nincs.
Voltam ismét a decában tegnap megvettem a vizes tasakos táskát. 2literes a tasak a táska összesen tasakkal együtt 8 liter.
Ahogy nézegetem mini pumpa pár folt ,kis müzli meg egy esõkabát belefér. Az elejébe meg a zsebfényképezõ.
Teszt hamarosan )
Viszont szemezgettem egy rockrider polár felsõvel. Inkább kabát jellegû. 7000 környékén volt.
Érdemes megvenni ? Használ valaki ilyen felsõt?
Nem találom fent a deca honlapjain sajnos.
Van ötlete valakinek arra vonatkozóan,hogy softshell kabátból hogyan lehet kiszedni durva olajos szennyezõdést(láncolaj),anélkül,hogy kárositanám vele az anyagot.Ecetes olló nem jöhet szóba ,mert nem volt olcsó a kabát:)
én nemrég vettem narancs betétest 7000-ért a dunakeszi decában. ez 13000-ról van leárazva. már írtam én is ide ezzel kapcsolatban.
A dekában kantáros rövid bringás gatyó piros betéttel Budaörsön fél áron 3500hufért van. Egy XL volt, illetve volt egy csomó L, M, és pár S méretû. Külön álványon van kiemelve akinek kell az siessen!
Én télen szivaccsal használom, meg pánttal így nem fagy rá a szemere, és kényelmes is! 2 telet húztam le ilyen szemcsiben nekem bejött. Ha mondjuk piros lámpánál megálsz bepárásodhat, de rendkívül gyorsan kiszellõzik. Illetve a szivaccsal van egy olyan hátrány hogy jobban ki kell fordulnod ha hátratekintesz, de kb ennyi, de az elõnyei nagyon jók. Egyet sajnálok hogy nincs benne színtelen lencse!