Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
Camelbak Rogue hátizsák

ez lett belõle végül, pontosan fele ennyiért. majdnem ötven százalékos leárazás volt rajta a soroksári Dekában. egy darab maradt még, ha valaki érdekel. igaz, elvileg bringás, de remélem, hogy futni is pont olyan jó lesz :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

Valaki rendelt már innen: Wholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com ??
Van néhány ruci ami igencsak jó árban van, és ha jól vettem ki, még fríí a sipping is. :D

Hasonlóak az alibaba.com-hoz. Én hanyagolnám.
...és, ha jól látom nincs paypal fizetési lehetõség sem, ami plusz egy ok a távolmaradáshoz.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Lötyög, de hangja nincs. A zacsi megy össze ahogy fogy a folyadék.
Annyira nem fog mozogni, hogy ledöntsön a lábadról a kanyarban. :D

értem, köszi szépen! majd lassan kanyarodok :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Valaki rendelt már innen: Wholesale - Buy China Wholesale Products from Chinese Wholesalers on DHgate.com ??
Van néhány ruci ami igencsak jó árban van, és ha jól vettem ki, még fríí a sipping is. :D

Ridley Noah Fast 

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Akkor nem tud lötyögni ha nem hagysz helyet a levegõnek. Azaz kinyomod belõle.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Lötyög, de hangja nincs. A zacsi megy össze ahogy fogy a folyadék.
Annyira nem fog mozogni, hogy ledöntsön a lábadról a kanyarban. :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
nem igazán ide illik, de a hátizsákos topic halott, úgyhogy itt teszem fel a kérdést. Camelbak ivórendszerben futás közben mennyire lötyög a folyadék? mert az engem asszem rohadtul idegesítene. kétszeresen is offtopic, de azért segítsen már akinek van tapasztalata :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Nyari cipod milyen es mekkora? Nalam 44es lab, 45os nyari shimano, 46os teli. Northwavebol 45os volt jo egy es ket zoknival is, de a shimano jobban tetszett, igy az lett.

pontosan ekkora! 44-es utcai, 45ös nyári shimano! köszi, ez nagy segítség volt!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

szerintetek Northwave Fahrenheit GTX-bõl 44-es utcai lábra mekkorát rendeljek? 45? 46? elég jó áron adják a CRC-n, lehet hogy megkockáztatom...

valaki azt írja, hogy elég bõ a méretezés, úgyhogy nem javasolja, hogy egy számmal nagyobbat rendeljünk. esetleg van vkinek ilyen?

Nyari cipod milyen es mekkora? Nalam 44es lab, 45os nyari shimano, 46os teli. Northwavebol 45os volt jo egy es ket zoknival is, de a shimano jobban tetszett, igy az lett.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,676 posts

Kialakításra - talprészt kivéve - nem sokban különbözik a Celsiustól, abból pedig mindenképpen - számolva egy esetleges vastagzoknis használatot is - plusz egy mérettel nagyobb kell (szerintem).

A vastag zoknira mindenképpen gondolj a méretválasztásnál ! Attól, hogy téli cipõ, még nem lesz meleg csak jól véd a víztõl és széltõl.

A Shimano MT91-et majdnem 18 ezerrel olcsóbban vettem kintrõl, mint itthon. Na.. az megérte..

Én 85 Euróért vettem Bécsben, nyáron, 35 fokban olyan cipõt ! Na, az érte meg ! Kifogtam egy raktársöprést. ;) Utolsó db volt, épp nem volt nálam vastag zokni de mázlim volt, jó lett.
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

arn is ezzel küzdött nemrég

Kialakításra - talprészt kivéve - nem sokban különbözik a Celsiustól, abból pedig mindenképpen - számolva egy esetleges vastagzoknis használatot is - plusz egy mérettel nagyobb kell (szerintem). Ráadásul, ahogy számolom, annyival nem jössz ki olcsóbban (CRC kb 45ezer+posta), mintha itthon (49ezer) megvennéd + próbálni is tudnád. A Shimano MT91-et majdnem 18 ezerrel olcsóbban vettem kintrõl, mint itthon. Na.. az megérte..:)

köszi szépen! én is úgy gondolom, hogy inkább hagyom. ezt a telet már kibírom fázós lábujjakkal is :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

szerintetek Northwave Fahrenheit GTX-bõl 44-es utcai lábra mekkorát rendeljek? 45? 46? elég jó áron adják a CRC-n, lehet hogy megkockáztatom...

valaki azt írja, hogy elég bõ a méretezés, úgyhogy nem javasolja, hogy egy számmal nagyobbat rendeljünk. esetleg van vkinek ilyen?

arn is ezzel küzdött nemrég

Kialakításra - talprészt kivéve - nem sokban különbözik a Celsiustól, abból pedig mindenképpen - számolva egy esetleges vastagzoknis használatot is - plusz egy mérettel nagyobb kell (szerintem). Ráadásul, ahogy számolom, annyival nem jössz ki olcsóbban (CRC kb 45ezer+posta), mintha itthon (49ezer) megvennéd + próbálni is tudnád. A Shimano MT91-et majdnem 18 ezerrel olcsóbban vettem kintrõl, mint itthon. Na.. az megérte..:)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Sajnos téli bringás cipõre nem tellett idén a nyári cipõk meg még hidegek ezért a tekeréseknél õ lesz a társam ameddig jó idõ nem lesz :)) Tudom nem bringás cipõ de ha bringázok akkor sokat járok sziklás helyen és jó ha tartja a bokámat. Meg a 2 év garancia ennyi pénzért nagyon kecsegtetõ

Decathlon - lábbelik cipQ QUECHUA - Forclaz 50 férfi túracipQ QUECHUA - néhány órás alkalmi TÚRÁZÁSHOZ, könnyq, lankás terepen, száraz idQben.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Nekem a csontváz mintás mez mozgatta meg a fantáziámat, csak hát a fóka alkatomon inkább nevetségesen nézne ki, mint viccesen :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Salzon láttam osztrék népiveseletes,hozentrógeres bringás mezt,a hozzávaló kockás nadrággal.Elõször nem értettem a szitut,utána esett le ,hogy ez rendes mezanyag,szóval nincs olyan elvetemült senki,hogy ilyen ruhában bringázzon egész nap:)
Viszont ennek apropóján gondolkoztam el egy hasonló ruhán,csak magyarositva:ez lenne a bringás huszárgúnya:)
Lányoknak nyilván kalocsai mintás cucc :)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Az de agyhalott. :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Gentleman mez:)

Feltöltött kép

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Kipróbáltam ma a decathlonos kabátot. Egy aláöltözõ és egy polár pulcsi volt alatta.
-4 fok volt és olyan 60km/h szél. Nem fáztam benne.
Az ujjai kicsit hosszúak de ez legyen a legnagyobb baj.
A tartóssága meg még kérdés meddig bírja

nekem a 2. telet húzza a dekás kabát és nem látom még a fáradás jeleit rajta

amúgy szélálló a cipzárja is, ami zseniális, mert az aldis kabátomban azért ez problémát jelentett

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Kipróbáltam ma a decathlonos kabátot. Egy aláöltözõ és egy polár pulcsi volt alatta.
-4 fok volt és olyan 60km/h szél. Nem fáztam benne.
Az ujjai kicsit hosszúak de ez legyen a legnagyobb baj.
A tartóssága meg még kérdés meddig bírja