és LOGAN sapit???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Started by
XC_Rider
, 2001. December 05. 10:23
Posted 2005. May 15. - 17:22
Posted 2005. May 11. - 23:35
Tudja vki, hogy hol kapok Rock Shox baseball sapkát és mennyiért? mert a forgalmazó honlapján semmi nincs róla!
És Marzocchi sapkát ?
Posted 2005. May 11. - 23:24
Tudja vki, hogy hol kapok Rock Shox baseball sapkát és mennyiért? mert a forgalmazó honlapján semmi nincs róla!
Posted 2005. May 04. - 21:16
ez a franya poros ut.... egyszer csak kicsuszott a kerek aztan meg bamm
hal istennek ,nem szedet le nagyon sokat. Csak csip mint a diszno ,de holnap megyek ott meg1t ,hogy jo emlekeim legyenek
hal istennek ,nem szedet le nagyon sokat. Csak csip mint a diszno ,de holnap megyek ott meg1t ,hogy jo emlekeim legyenek
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. May 04. - 19:29
Posted 2005. May 04. - 16:21
biztosithatok mindenkit ,hogy a Lidle mez ,jol birja az eseseket.
Epp most firkaltam egy jo nagyot poros kavicsos terepen es semmi baja nem lett a ruhanak . Boromnek annal inkabb
Epp most firkaltam egy jo nagyot poros kavicsos terepen es semmi baja nem lett a ruhanak . Boromnek annal inkabb
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. May 04. - 12:01
Méé Lidl-ben még próbálni is lehet?
dehogy.
vettem egy ilyet es egy olyat.
amelyik nem jo, ugyis oda tudom adni valakinek, nem nalam fog megrohadni
ezer penz, nem ver foldhoz, cimbora is orul neki, tiszta josag minden.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
vendég_fac€_*
Posted 2005. May 04. - 11:48
Jelentem mineden kedves érseklõdõnek, hogy a Kazincbarcikai Lidlben enm lehet kerékpáros ruhát kapni
Posted 2005. May 01. - 20:25
ált. kint van egy próba darab, azt föl lehet húzni és ahhoz tudsz viszonyítani...
Posted 2005. May 01. - 19:48
en 174 magas vagyok, 70kg, nekem vegul inkabb az M-es jott be az L-essel szemben.
Posted 2005. May 01. - 07:45
jameg kosz a tippet az elso lidls-s hozzaszolonak
ezert vagyunk
egyebkent a gyengeje a nacinak a varras. elkepzelheto ,hogy neha megindul ,de akkor egy nagyi vagy mami upgraddel tokeletes lesz. Most van nekem a naciba es a mezben is 1000km es nem foszlott szet. En kezzel mosom es igy se a szine se a "3M :)" visszavero se kopott el.
Tom Ritchey
Tom Ritchey
Posted 2005. May 01. - 00:37
Én csak hétfõn érek oda a szentendreibe! Voltak méretek? Volt még belõle bõven?
fogsz meg talalni. ma voltam ott, tekeres kozben beugrottunk korulnezni pont a gatyi miatt... pozitiv csalodas a cucc.
a szentendrei lidl-ben ket nagy "kosar" van kirakva mezekkel es gatyakkal egyutt, turkalo jellege van az egesznek.
nem tudom, hogy a tactel, lycra es 3M feliratok a csomagolason mennyire valosak, de teny, hogy jo anyaga van a szurke felhosszu gatyinak, a varrasai pedig klasszikus V-t kovetnek. a betet fius betet, pedig unisex nadragnak van kirakva es a fenykepen is egy neni reklamozza a nadragot, de a tipikus "kukibetet" fiunacit varazsol belole. a nadrag szara vegen a gumis varras nyulosnak tunik, dehat...
en 174 magas vagyok, 70kg, nekem vegul inkabb az M-es jott be az L-essel szemben. ha csak ezt a nyarat kihuzza majd, mar boven megerte.
jameg kosz a tippet az elso lidls-s hozzaszolonak
mostly harmless
Posted 2005. April 30. - 22:57
Posted 2005. April 30. - 22:04
Posted 2005. April 30. - 21:39
Posted 2005. April 30. - 21:22
Visszaolvastam!Mindig visszaolvasok ha beleszólok valamibe!!!csak nem bírtam elvonatkoztatni a t***o csodálatos szolgáltatásaitól.Amúgy a C*ra áruházban is lehet valami frankó gépet kapni!!!
Posted 2005. April 30. - 21:10
vendég_fac€_*
Posted 2005. April 30. - 20:52
nemvazzePolitikman
ha vissza tudnál olvasni láthatnád, hogy arról van szó, hogy a Lildlben lehet kapni nemszar kerékpáros nadrágot 1000HUF-ért
nekem a Briko is kinyiffant hamar és varratni kellet a bélést bele pedig az 4000volt, de azóta jó
ha vissza tudnál olvasni láthatnád, hogy arról van szó, hogy a Lildlben lehet kapni nemszar kerékpáros nadrágot 1000HUF-ért
nekem a Briko is kinyiffant hamar és varratni kellet a bélést bele pedig az 4000volt, de azóta jó
Posted 2005. April 30. - 20:49
Mit veszel?Lidl gazdaságos kerékpárt?:)
Tom_Mirra:mindenhol más a helyzet mint itthon,sajna levagyunk maradva mint a borravaló!De hát van ez így néha...na mindegy nem politizálgatok!
Tom_Mirra:mindenhol más a helyzet mint itthon,sajna levagyunk maradva mint a borravaló!De hát van ez így néha...na mindegy nem politizálgatok!