Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts
Edzésre nekem abszolút bevált a mezei cicanadrág, az valamennyire véd a szél és a hideg ellen, és nyugodtan átázhat, olyan az anyaga, hogy nagyon gyorsan megszárad. Szóval ha olyan edzést csinálsz magadnak, amin megizzadnál, akkor az esõálló nacinak semmi értelme szerintem, többet árt, mint használ. A kamáslin lehet vitatkozni, én azalatt is rendszeresen, télen is izzadok, pedig mégcsak nem is neoprénes, de úgy tûnik, kiskályhának terveztek :-) Például sapkát sem bírok meg magamon, max. fülvédõt, ha tekerek. A felsõtest más, mert azt sokkal fontosabb melegebben tartani, ezért inkább fõvök a saját levemben, de szélmentesen, minthogy hozzám jöjjön bulizni Tüdõ Gyuszi a haverjaival.
Szóval a tuti tipp: minél kevesebb ruha alulra, és pulzust az aerob tartományba! Már csak azért is, mert magadat amúgy is lemosod, minek akkor még ruhát is koszolni?? :-P

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts

ilyeneket elkerülendõ kell venni lélegzõ felsõruházatot
mely télen-nyáron alkalmazható; hidegben termo naci megy alá, nyáron simán a rövid
nekem Columbia van, végig zippzáros szárak, alul-fölül összehúzható, szél és vízálló teljesen, ill. lélegzõ anyag
~7e volt a Hervisben

Es tényleg lélegzik is? Hosszútávon, kemény körülmények között tesztelted?
Csak mert nekem is van "lélegzöö" thermofelsööm, de mikor egy keményebb menet után hazaérek, facsarni lehet a vizet az ujjából.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ilyeneket elkerülendõ kell venni lélegzõ felsõruházatot
mely télen-nyáron alkalmazható; hidegben termo naci megy alá, nyáron simán a rövid
nekem Columbia van, végig zippzáros szárak, alul-fölül összehúzható, szél és vízálló teljesen, ill. lélegzõ anyag
~7e volt a Hervisben

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts
Én tavaly az azóta megszûnt, majd újra megnyitott Hunyadiban vettem esõnadrágot, RP-t, jó drágán (nem emlékszem pontosan, de kb. egy tizes lehetett). Éppen volt egy kis pénzem, és nem akartam spórolni.
Nos, a naci naggyon jó, de van egy baja: _túl_ jó :-) Mentem vele másfél órát edzésszerûen szakadó esõben, nem ázott át, viszont mégis csurom víz voltam - egyszerûen beleizzadtam (kb. hasonló 10-12 fokban, mint ami most van). Azóta edzésre nem használom, mert így minek, viszont munkába járni tökéletes, felhúzom a rendes nadrág fölé, aztán rá a kamásli, és vízhatlan vagyok alulról. A Petõfi-híd budai hídfeje alatti pocsolyákon teszteltem, néhányszor a szó legszorosabb értelmében tetõtöl talpig beborítottak a figyelmes autósok pocsolyavízzel, az arcomat törölgettem utána, de egyéb bajom nem lett :-)
Nem kimondottan bringásnaci, de pl. a lábszára tépõzárral csukható, így nagyon kultúrált, nem lifeg. Van egy csomó zsebe belül és kívül is. Mit írjak még, sötétkék színû :-D

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Én is vettem cicanacit... Benger márka. Tud vki vmi okosat mondani róla? Nekem tûrhetõnek tûnik, és olcsó volt. Az árcímke szerint az eredeti német/osztrák ára 40 euró. Ebbõl 9000HuF lett, mire ideért, amit aztán leáraztak 4000-re. Ebben nyilván benne van a szokásos hazudozás (vszeg sosem adták 9-ért), de 4 korrektnek tûnik. Ebbõl ma még lejött a Hervis ÁFA-akciója, úgyhogy 3300at fizettem.

Coolmax betét van benne, a jóisten tudja, hogy ez nekem jó-e...

MInap voltam Hervisben en is Benger naciert. Tavaly vettem en is egy rovidet, s teljesen jo volt...1 evig..Most a betet mar annyira "osszement", hogy nagyon erzem a nyerget...
Szoval megneztem a nadragot ki is valasztottam 2ot, hogy elviszem 4-4ert. Felprobalom az egyiket. kiraly, jobb a beles, vatagabb. szuper.

Nezem az arat 7e...

Ekkor kezdtem el koslatni a 2 nadragot, mi a kulonbseg kozte:

MIndketto CoolMaxos betet, mindketto Benger, mindketto L-es..Kerdem az eladot, hogy akkor most mi... Haat nem tudja..biztos az egyiknek jobb az anyaga.

Ebben maradtunk. 7ert mar mashol is kapok nadragot, s jobb minosegut.

Mas!

ESOOO!

Tavaly osszel gondolkoztam viz elleni vedekezesen. Lehet kapni olyan hosszu thermo naci fole huzhato vizhatlan nadragot, ami ilyen kis "nyarias" idojarasban tokeletes lenne.

Kerdesem, hogy maratonra egy ilyen mennyire vedhet a viz-sar ellen? Illetve ki mit tud ajanlani a mostani esos idojarasra?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Állítólag Csepelen van egy Adidas bolt, ahol vannak bicós ruhák is. Van valaki, aki arrafelé lakik és be tudna nekem nézni valamiért?
A részleteket majd privátban, ha esetleg jelentkezne valaki... (amiért nagyon hálás lennék :) )

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
"Én is vettem cicanacit... Benger márka. Tud vki vmi okosat mondani róla?"

Nekem is ilyen van, kantáros, rövidgatya. Nekem bejött, a hosszúgatyám (Löffler) betétjénél szerintem kényelmesebb a betét, pedig úgy tudom a Löffler az egy jó márka. Igy most ha hosszút kell húzni, mindig föléveszem ezt is. Ez így duplán nagyon kényelmes, csak a pisilésnél vannak gondok. :)

Amennyiért vetted nagyon megérte. Amúgy lehet, hogy külföldön nem vitték el a tavalyi szezonban, ezért hozták ide leárazva.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Bazzeg, ti ketten cseréljetek nacit...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ugyan ez a problémám
mint ccgépen mint fr gépen rossz helyen,elöl van a betét
bré full bepállik:D

briko,nalini,benger amiket eddig próbáltam,egyik sem volt jó

de belegondolva spinningen szinte outis testartásban kezdtem ugy érezni hogy jó helyen van,bár a 220körüli pulzusnál már szinte mindegy hogy hol tör:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

hm...

én még snem találtam olyan betéetes gatyát aminek jó helyen lett volna a betét.
nõit férfit próbáltam,de egyiknek sem volt ott ahol kellt volna

Én sem. Azt hiszik ezek hogy hanyattdõlve, foteltartásban tekerek. És magam alá csapom a kolbászt?
a második p néma!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hm...

én még snem találtam olyan betéetes gatyát aminek jó helyen lett volna a betét.
nõit férfit próbáltam,de egyiknek sem volt ott ahol kellt volna

camelbak havocrol tud valaki valamit?!
árat fõleg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Én is vettem cicanacit... Benger márka. Tud vki vmi okosat mondani róla? Nekem tûrhetõnek tûnik, és olcsó volt. Az árcímke szerint az eredeti német/osztrák ára 40 euró. Ebbõl 9000HuF lett, mire ideért, amit aztán leáraztak 4000-re. Ebben nyilván benne van a szokásos hazudozás (vszeg sosem adták 9-ért), de 4 korrektnek tûnik. Ebbõl ma még lejött a Hervis ÁFA-akciója, úgyhogy 3300at fizettem.

Coolmax betét van benne, a jóisten tudja, hogy ez nekem jó-e...

Büszke voltam magamra, hogy annak, ami jó a seggemre, kicsit szûk a szára a combomon. Izmos lábam lenne? Aztán fölpróbáltam egy nõi modellt (nem röhög!!!), abból kiindulva, hogy legföljebb majd kinyúlik elöl:D Rövidebb volt a csajtípus szára, ami nekem jobb lett volna. Viszont annak meg ugyanolyan derékméret mellett vagy 4-5 centivel nagyobb volt a combja kerülete. Ezt ki érti? Sztem a csajoknak inkább a popója gömbölyûbb meg a csípõjük szélesebb a pasikénál, mint hogy a combjuk lenne vastagabb, nem?

Mindenesetre a Pólus Center Hervisben volt mindkét fajtából egy csomó méret, szürke meg fekete színben. Mindkettõ 3990 (ma -20%)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

177cm és 62kg vagyok, szal elég szálkás.

Ne viccelj... te kövér vagy! Én=185 cm és 61 kiló:eek:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
177cm és 62kg vagyok, szal elég szálkás.
Nem találtam magamnak jóideje karmelegítõt de a dechatlonban volt s/m méret ami felkarban is elég szûk, uh ha vki ilyet akar ráadásul olcsón akkor nézze meg, még ha nem is annyira vézna.
3200 a kar- és 3600 a lábmelegítõ

uvex és kelly's volt rajtam, de a hosszban jók, bicepsznél lötyögtek...

hermit

hermit

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

Érdekes a hozzászólásod, bár amit írtál az csupán saját magad fényezése, tekintve, hogy a kantáros gatyát nem a mellel összefüggésben írtam. Szerintem a "cickód" mérete és az, hogy hordasz-e alatta fehérnemût vagy sem totál nem válasz a kérdésre, amit az elõttünk szóló tett fel. Szóval, ha a méreteidet szeretnéd leírni, akkor azt inkább tedd egy társkeresõ oldalon és ne itt, mert totál nem illik ide. (Sok sikert)
Amit én írtam csupán tanács volt, amivel egy fiúnak szerettem volna segíteni és véleményem szerint a gyártók nem hülyeségbõl gyártanak külön nõi ruházatot, és a férfi és nõi ruházat közötti különbség nem merül ki a színekben. Az én hozzászólásom csupán erre vonatkozott.

Teljesen egyetértek Veled. Immár 15 éve montizom és bizony össze sem lehet hasonlítani a ffi és nõi cuccokat. Persze akad egy - két ruhadarab , ami tényleg nem igényel nõi kialakítást, pl thermo kantáros gatyó elastictól, de a rövid gatyó és a mezek terén én csak a nõit vagyok hajlandó felhúzni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
specialized body gemetry cuccokat használ valaki!?
kesztyû pl menyire érzõdik a tekinka,vagy nyergen pl?!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
kesztyurol jutott eszembe:
nekem egy hosszuujju shimano meznek (a klasszikus teamnek) ment szet a varrasa a mandzsettajanal, kb 2 ora hasznalat utan, ott lifegett a kezemen, mint egy varazslo kontosenek az ujja. aztan a babam megvarrta, egyszeruen nem volt kedvem visszavinni a Hunyadiba, azota semmi baja, pedig nyuzom. szoval vegulis betudtam a dolgot egyszeri "hibanak" :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kérdés - nagyon soxor volt már olyan velem, hogy profi ruhákat javíttatni vittem. Pl a 40.000 forintos Gore-tex hegymászó-nadrágomat már többször is varrták, spéci varrónéni (Tengerszemen keresztül) 500 pénzért, impregnált cérnával stb. Szóval van realitása a profi ruha javításának...de:
és ez lenne a kérdés - tudtok-e helyet, ahol esetleg bringás cuccokat javítanak?

Ami nálam kapásból javítást igényelne: 1 pár neoprén kesztyû, neoprén karmelegítõ, gumicsere a térdmelegítõkbe, hálós anyag pótlása a cipõmbe stb...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Lehet, hogy garis, de a kevésbé idegölõ megoldást választottam. Megvarrja az asszony...:)

nem garis még?

nekem b+ nowind kesztyûm a sáros-fékkart nem szerette, a mutatóujjnál kilukadt a budamarcin :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
nem garis még?

nekem b+ nowind kesztyûm a sáros-fékkart nem szerette, a mutatóujjnál kilukadt a budamarcin :)