Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

slayer006

slayer006

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Pesten hol kaphatóak nagyobb méretû kerékpáros mezek (XL, XXL - Northwave, Specialized), ahol választék is van?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Assos bibeket latott valaki keszleten tartva valahol BP-n?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,683 posts

. meg persze kicsiti a márka is. ez nem durva - 34ért nem kell megvenni. vagy csak egyszer, ha tényleg annyira jó.
...

És ez a szomorú, hogy nem. Mert annyira ez sem lesz tartós, még ennyi pénzért sem.
Jó minõség (még szép), jó marketing és cool faktor. És eladható ennyiért is.
Marci

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Meg a 35 000 Ft-os benetton poló....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
az, hogy mi a sok, relatív. a technikai sportokhoz általában technikai ruházat is van, amiben tényleg csak az adott sportra kell koncentrálni - de ezek a speciális szabás, anyagok, technológiák miatt drágák. meg persze kicsiti a márka is. ez nem durva - 34ért nem kell megvenni. vagy csak egyszer, ha tényleg annyira jó.

viszont ami durva, az az, amikor 150-200 ezer forintért árulnak egy elb*szott szabású Calvin Klein vagy valamelyik nagy divatmárka öltönyét, miközben kicsivel többért normális, 50-60 paraméter alapján rád szabott, egyedi öltönyt is csináltathatsz. csak az ugye nem annyira márka...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
34000 Ft egy naciert az nem is extrem sok. Pearl Izumi van 55 000 Ft-nek megfelelo dodoert is.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Én Shimano XT 2009 nacit vettem + bélésnacit ...annak is szép az ára, de megéri, kényelmes ,praktikus, strapabíró szóval bírja a gyûrõdést, két esés után is........ja és jól néz ki :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nem, ez marketing, élettartam és üzlet. Nem azt mondtam, hogy trabant, node azért 35-be kerüljön egy nadrág, az enyhén sokszorosa az elõállítási költségnek. De ne menjünk bele mélyebben, kár a szót pazarolni rá...

ezt nem értem, hogy "enyhén sokszorosa az elõálltási költségnek"
honnan veszed ezt? ha drága anyagokból varrsz össze egy ruhát az drága ruha lesz. van benne egy kipatentolható belsõ betétes nadrág, plusz a külsõ rövidnadrág. mindkettõ használható önmagában is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Sziasztok!

Tegnap az ismétel reggeli koromadagom és léguti sajgás után eldöntöttem, hogy beszerzek egy maszkot.

Elsõ körben a respro termékeibõl akartam venni, de némi utánolvasás után inkább egy aktív szûros (9926) 3m munkavédelmi maszkot vettem 1800 ft-ért.

Eddig kényelmes, beállítható az orromra, nem párásodik miatta a szemüveg, bár nem túl dizájner.

Ha valakit érdekel, majd megosztom a hosszútávú tapasztalatokat is.

Vadember

Vadember

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok,

hasznal valaki kozuletek Rogelli Marsala vagy Buccini nadragot terepezni? Erdekelne a velemnyetek a minosegerol, komforterzetrol ...barmi. Jo minosegu cuccokat gyartanak ezert az arert?
Koszi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tudna nekem valaki támpontot adni az Adidas felsõruházatok méretezésével kapcsolatban? Például egy M-es és L-es meznek vagy dzsekinek mekkora a mellbõsége, meg más hasonló méretei. Elastic-ból M-es a méretem. Köszi!

Nekem ilyen adidas mezem van: http://biketex.hu/te...catalog3_id=308
L-est használok ebbõl és elastic-ból is. Az adidasnak kb. 5 centivel kisebb a mellbõsége.
Próbáltam adidasból más modellt is, valamelyik régebbit, amelyikben fekete betét volt. Abból az L-es akkora volt, mint a másik modellbõl a az XXL-es. Sajnos nagyon nem egyforma a méretezésük.

A sebesség mindent megold.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

hát ha te igy látod, akkor nem tudok veled vitatkozni :)
nyilván te trabanttal jársz, meg tescos biciklivel. a többi ugyis csak átvágás, sõt, egyenesen rablás.

Nem, ez marketing, élettartam és üzlet. Nem azt mondtam, hogy trabant, node azért 35-be kerüljön egy nadrág, az enyhén sokszorosa az elõállítási költségnek. De ne menjünk bele mélyebben, kár a szót pazarolni rá...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Tudna nekem valaki támpontot adni az Adidas felsõruházatok méretezésével kapcsolatban? Például egy M-es és L-es meznek vagy dzsekinek mekkora a mellbõsége, meg más hasonló méretei. Elastic-ból M-es a méretem. Köszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Ez nem minõség, hanem átvágás, sõt... rablás fényes nappal. :(

hát ha te igy látod, akkor nem tudok veled vitatkozni :)
nyilván te trabanttal jársz, meg tescos biciklivel. a többi ugyis csak átvágás, sõt, egyenesen rablás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Errõl szól az üzlet. Minden 'úgy nevezett' rétegnek meg van a saját árfekvése.
Kb. ugyanennyibe kerül egy jobb esõkabát is, belül hálószerüen lyukacsos távtartó betéttel, hónalj és hát szellõzõvel, stb. ami a saját hálós szellõzõ zippes zsebébe csomagolható és még mutatós is.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,683 posts
Kicsit OFF leszek, bocsi !
Haver egy giga nagy elektrónikai áruházban dolgozik. Ugyan ezt kérdeztem, hogy ki a rák vesz meg 1 monitort 170ezer Ft-ért ?
Na most ez úgy van, hogy van egy réteg, akinek az a 35ezer Ft a nadrágért annyit sem jelent, mint másnak 3ezer Ft az Aldiban. Megtetszik neki és megveszi. Ennyi.
Marci

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

olyan ez mint az xtr hajtókar. akinek tetszik, és meg tudja fizetni a minõséget, az megveszi :)

Ez nem minõség, hanem átvágás, sõt... rablás fényes nappal. :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob egy db nadrág? Értem én, hogy Speci meg minden, de tényleg 34.900 ft?

olyan ez mint az xtr hajtókar. akinek tetszik, és meg tudja fizetni a minõséget, az megveszi :)

Ferrari

Ferrari

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Én megnézném ezt is. http://www.aldi-hung.../2827_12581.htm

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Na jó holnap megnézem köszi szépen.