Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás ruházat
Posted 2009. July 01. - 11:43

Posted 2009. July 01. - 10:44

Posted 2009. June 30. - 16:21

. meg persze kicsiti a márka is. ez nem durva - 34ért nem kell megvenni. vagy csak egyszer, ha tényleg annyira jó.
...
És ez a szomorú, hogy nem. Mert annyira ez sem lesz tartós, még ennyi pénzért sem.
Jó minõség (még szép), jó marketing és cool faktor. És eladható ennyiért is.
Posted 2009. June 30. - 08:51

Posted 2009. June 29. - 21:36

viszont ami durva, az az, amikor 150-200 ezer forintért árulnak egy elb*szott szabású Calvin Klein vagy valamelyik nagy divatmárka öltönyét, miközben kicsivel többért normális, 50-60 paraméter alapján rád szabott, egyedi öltönyt is csináltathatsz. csak az ugye nem annyira márka...
Posted 2009. June 29. - 11:11

Posted 2009. June 27. - 19:33

www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. June 27. - 19:06

ezt nem értem, hogy "enyhén sokszorosa az elõálltási költségnek"Nem, ez marketing, élettartam és üzlet. Nem azt mondtam, hogy trabant, node azért 35-be kerüljön egy nadrág, az enyhén sokszorosa az elõállítási költségnek. De ne menjünk bele mélyebben, kár a szót pazarolni rá...
honnan veszed ezt? ha drága anyagokból varrsz össze egy ruhát az drága ruha lesz. van benne egy kipatentolható belsõ betétes nadrág, plusz a külsõ rövidnadrág. mindkettõ használható önmagában is.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. June 27. - 13:20

Tegnap az ismétel reggeli koromadagom és léguti sajgás után eldöntöttem, hogy beszerzek egy maszkot.
Elsõ körben a respro termékeibõl akartam venni, de némi utánolvasás után inkább egy aktív szûros (9926) 3m munkavédelmi maszkot vettem 1800 ft-ért.
Eddig kényelmes, beállítható az orromra, nem párásodik miatta a szemüveg, bár nem túl dizájner.
Ha valakit érdekel, majd megosztom a hosszútávú tapasztalatokat is.
Posted 2009. June 18. - 10:57

Nekem ilyen adidas mezem van: http://biketex.hu/te...catalog3_id=308Tudna nekem valaki támpontot adni az Adidas felsõruházatok méretezésével kapcsolatban? Például egy M-es és L-es meznek vagy dzsekinek mekkora a mellbõsége, meg más hasonló méretei. Elastic-ból M-es a méretem. Köszi!
L-est használok ebbõl és elastic-ból is. Az adidasnak kb. 5 centivel kisebb a mellbõsége.
Próbáltam adidasból más modellt is, valamelyik régebbit, amelyikben fekete betét volt. Abból az L-es akkora volt, mint a másik modellbõl a az XXL-es. Sajnos nagyon nem egyforma a méretezésük.
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. June 18. - 08:59

hát ha te igy látod, akkor nem tudok veled vitatkozni
nyilván te trabanttal jársz, meg tescos biciklivel. a többi ugyis csak átvágás, sõt, egyenesen rablás.
Nem, ez marketing, élettartam és üzlet. Nem azt mondtam, hogy trabant, node azért 35-be kerüljön egy nadrág, az enyhén sokszorosa az elõállítási költségnek. De ne menjünk bele mélyebben, kár a szót pazarolni rá...
Posted 2009. June 18. - 01:09

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. June 17. - 23:00

hát ha te igy látod, akkor nem tudok veled vitatkozniEz nem minõség, hanem átvágás, sõt... rablás fényes nappal.

nyilván te trabanttal jársz, meg tescos biciklivel. a többi ugyis csak átvágás, sõt, egyenesen rablás.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. June 17. - 22:42

Kb. ugyanennyibe kerül egy jobb esõkabát is, belül hálószerüen lyukacsos távtartó betéttel, hónalj és hát szellõzõvel, stb. ami a saját hálós szellõzõ zippes zsebébe csomagolható és még mutatós is.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2009. June 17. - 16:10

Haver egy giga nagy elektrónikai áruházban dolgozik. Ugyan ezt kérdeztem, hogy ki a rák vesz meg 1 monitort 170ezer Ft-ért ?
Na most ez úgy van, hogy van egy réteg, akinek az a 35ezer Ft a nadrágért annyit sem jelent, mint másnak 3ezer Ft az Aldiban. Megtetszik neki és megveszi. Ennyi.
Posted 2009. June 17. - 10:39

olyan ez mint az xtr hajtókar. akinek tetszik, és meg tudja fizetni a minõséget, az megveszi
Ez nem minõség, hanem átvágás, sõt... rablás fényes nappal.

Posted 2009. June 16. - 21:56

olyan ez mint az xtr hajtókar. akinek tetszik, és meg tudja fizetni a minõséget, az megvesziRob egy db nadrág? Értem én, hogy Speci meg minden, de tényleg 34.900 ft?

Posted 2009. June 16. - 21:11

Posted 2009. June 16. - 19:53

35k rengeteg egy gatyáért.
szerk. Srácok hol van a factor?