a columbiat azt tudom,hogy olaszból hordják be(firenze melett van egy raktár) józsin vagy nyagybanin(zöldség piac:) ) tudsz venni darabra vagy magánszemélytöl.north face-t nem tudok de nem nagyon nyulsz mellé az e-bay-essel sem,mint mondtam azért megprobálnak minöséget elöállitani.
Men's Waterproof Gore-Tex 2in1 Outdoor Windstop Jacket - eBay (item 320578182181 end time Sep-18-10 02:29:56 PDT)
na valami ilyesmi a kabátom, amit kaptam ismerõsöktõl. egy-két helyen már elengedett a hegesztés, meg mint mondtam a múlt héten be is ázott. ezért lennék rá kíváncsi, hogy ez vajon csak azért van mert már viseltes, és minden goretex így jár idõvel és impregnálni kell, vagy szimplán azért ázott be mert szar, hamis, nem is gore-tex. fogalmam sincs hogy kéne kinéznie valódi gore-tex anyagnak az a baj .p
a hétvégén amúgy befújtam impregnáló sprayvel, rá volt írva, hogy lélgegzõ cuccokhoz is lehet használni. talán nem csináltam vele hülyeséget.
http://cgi.ebay.com/...=item2c56ae144d
ez is pl ezerszázalék, hogy nem TNF, de ha ugyanabból az anyagból van akkor kitérdekel.