Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Attól függ különbözõ hõmérsékletekre gyártják.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Én a feszülõsre húzok egy rövidgatyát. Így nem is látszom balerinának, de nem is csapkodja a nadrág szára a láncot.

Ez a jó megoldás. Én is ezt gondoltam hogy így fogom hordani. Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen feszülõs nadrág milyen hõmérsékletig használható? A 0, -5C az már húzós lehet?Térdvédõt vennék fel és még a bringás rövidnadrágot is felvenném alá.Szerintetek?
"Ride today, heal tomorrow"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

milyen bringás hosszú gatyát ajánlanátok a nem feszülõs fajtákból? valami komolyabbra gondolotam, legyen szélálló, térdmelegítõs, betétes, stb és kb 0 fokig kéne bírnia.

Élõben nem láttam, csak neten. Az Endura cuccai közt találsz ilyet, így képek alapján. Endurát lehet kapni nálunk, Vihar utca, III. ker.
MEN'S PANTS

De a legjobb a feszülõs fajta, egyszerûen nem korlátoz a mozgásban. Fölé egy freeride-style rövidnadrág, ahogy mások már írták elõttem, ha zavar a cicanaci-sztájl. ;->

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

milyen bringás hosszú gatyát ajánlanátok a nem feszülõs fajtákból? valami komolyabbra gondolotam, legyen szélálló, térdmelegítõs, betétes, stb és kb 0 fokig kéne bírnia.

Ez ellentmondásos igény, ha komolyabb és bringás, akkor feszülõs. Ha nem vállalod be, vegyél fel rá egy lobogósat, s akkor nem lesz feltûnõ.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Én a feszülõsre húzok egy rövidgatyát. Így nem is látszom balerinának, de nem is csapkodja a nadrág szára a láncot.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

X-Country néven futó kesztyû. Olcsó és sz@r. Az elsõ tekerés alkalmával szétment mindkét darab tenyere, javaslom az elkerülését, hogy ti ne bosszankodjatok egy anyaghibás pár miatt.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Én tavaly egész télen a -20-ban is abban a sapiban mentem nem volt gondom. (Nekem a melóba még ilyen hidegben is muszály bringával járni) Alul aldis thermó kantáos nadrág volt, felette egy noname Zsilkin Viktortól vett orosz elég jó szélállású hátul elasztikus melegító nadrág. Felül decás aláöltözõ januári leárazásból 500 pénzért, felette aldis téli mez, egy aldis mellény fellül decás softsheles bringás kabát a drágábbik fajtából, ja és a fejen még egy Hervises 1000 pénzes símaszk, illetve volt egy téli decás kesztyû, ja és egy decás túra kamásli, csak mert spd-hez akkor még sztem nem árultak. A szemüvegem bepárásodott, és ahogy kiszellõztettem ráfagyott az arcomra, de nem fáztam abszolút. Kb 3/4 órát kellett tekernem ebben a rohadt hidegben!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
sisak alá téli tekerésekhez még jó is lehet:
ALDI - Ajánlatunk vasárnaptól, 2010.10.03.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Nem kizárt, majd beszámolok :)
Egy lájtosabb esõtesztet jól "vettünk" ma

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem fog.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Update: egy North Face softshell kabállal ki kellett egészítenem a kollekciót, nem akartam megvárni, hogy reumás lesz a vállam. Hiába vettem a mellény alá polárt (aminek a vállában minimális windstopper azért volt), kellemetlenül lefagyott fél óra alatt. Remélem nem érnek újabb meglepetések, ahogy csökken a hõmérséklet.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én meg beírtam a google-be, hogy "decathlon kamásli"

Decathlon - Kerékpáros kamáslik - Cipõ, zokni - Kerékpár ruházat és felszerelés - Kerékpár

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

dechatlon-ban lehet kapni kamáslit?

én már láttam

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Gondolom lehet, mert nekem van. 1mm-es neoprene szerû anyagból, viszont szakadó esõben kb fél óra alatt átázik. Hõérzeten sokat dob.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én eddig csak 1mm-st láttam

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
dechatlon-ban lehet kapni kamáslit?
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

volta

volta

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok,
van esetleg valakinek tapasztalata az ilyenféle kínai ebay boltokkal, illetve az általuk forgalmazott termékekkel?
Hol a hiba? Nem eredeti, gyenge minõségû termékek lennének?
Köszönöm.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Én a drágább nadárgból vettem egyet. Felhúzni elég nehéz, de ha rajtam van akkor nincs baj vele. De ha egyel nagyobbat vettem volna akkor már halásznadrág feeling lett volna, mert elég hosszú a combrész...

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Köszönöm, váltócuccot megemésztettem, ma hoztam is magammal. 5 fokban teszteltem a ruhákat. Nadrág jó volt, szelet is jól fogta (még aláöltözõ oda nem kellett). Felül voltam gondban, mert anniyra nem volt hideg, hogy polár/softshell mellény kelljen, aláöltözõre szimplán csak a mellényt vettem fel. - a vállam fázott némileg ebben a kombinácóban. Karra is kell valami szélálló réteg, nem fogom megúszni nagyon úgy néz ki, esetleg egy egyszerûbb szélálló mezen gondolkodom az átmeneti idõszakra (a mellény alá). Vagy önmagában a mellény volt hülye ötlet...