Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18262 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mindig olyan csavart tudsz meghuzni marokszerszámmal, amilyen szerszámot megvettél :)
a parktool-nak is van torx készlete.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy emlékszem az alu csavarokat ölte meg.
Torxot már kentem el, imbuszt is. Az imbuszt bármikor meg tudom húzni egy marokszerszámmal, a torxot nem.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Rakjatok bele titánt, ha összesül akkor sosem esik ki! :)

Melts Andris az OB-n szakajtotta ki a titán csavarokat az xtr hajtómûbõl. Kellett kicserélni...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Biztos gyárilag pillanatragasztózottakat használsz...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Rakjatok bele titánt, ha összesül akkor sosem esik ki! :)
Még jó hogy nem színes a bringám.

Nem tudom, hogy csináljátok, de nekem még egy csavar sem lazult fel, tehát egyet sem hagytam el.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

de attól átlag felhasználoknak (jó tudom h dante kiszakitja, elhagyja, stb :D)

Nem is, nekem is KCNC van, bele is ragasztottam pillanatragasztóval...;)

OFF A torx szvsz jobb rendszer ám, mint az imbusz, már "megfolyás" szempontjából...Imbuszt már kentem el jópárat, torxot még egyet sem!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
HAli!!

Egy középkategóriás meghajtás (hajtómû,lánc, fogsor) kb mennyi km-t bír ki?úgy átlagban...vagy ezt így nem nagyon lehet megmondani?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Hali!

Valaki elmagyarazna hogy mukodik egy onlehuzo hajtokarcsavar?

Udv
Tsipet

Belerakod a hajtókarba így azzal a csavarral veszed le amivel felrakod.
vegyél altrixot az ócsóbb mintha legyártatnád.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
értem.
mondjuk torxot cserélném le imbuszra, ezért is jobb a kcnc.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ja de ez igy van rendjén nemde? mert a gyári torxos csavar az gondolom h acél, amire meg lecserélitek alura azt meg nem is lehet meg nem is mered úgy rátépni ;)
de attól átlag felhasználoknak (jó tudom h dante kiszakitja, elhagyja, stb :D) még az is birja max néha nem árt utánahúzni.

xtr-ben a gyári torx természetesen alu. és a vicc, hogy a kcnc nem könyebb semmivel sem. igy csak egy kis esztétikai elõnye van a fekete gyárihoz képest.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Hali!

Valaki elmagyarazna hogy mukodik egy onlehuzo hajtokarcsavar? Negyszoges tengelyre szeretnek csinaltatni, csak nemtudom hogy mitol mi fugg.
Esetleg valaki lemerne/lefenykepezne a sajatjat?
Ha valahol letezik 1-2 tervrajz az is jo lenne.

Udv
Tsipet

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az xt-bõl sem lehetett T-kulccsal kiszedni, kellett hozzá egy állítható fejû kulcs.
CJ, a hiba nálad van.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Én most a négy helyett kettõvel járok...KIpotyog állandóan amit beleteszek. És nagy erõkarossal húzom rá.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ja de ez igy van rendjén nemde? mert a gyári torxos csavar az gondolom h acél, amire meg lecserélitek alura azt meg nem is lehet meg nem is mered úgy rátépni ;)
de attól átlag felhasználoknak (jó tudom h dante kiszakitja, elhagyja, stb :D) még az is birja max néha nem árt utánahúzni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem tudtam ugy megszoritani a kcnc csavarokat, ahogy a gyári megvolt...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ugyanazert akarom bontani amiert te is tetted. KCNC a kulcsszo ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azok után, hogy leszedtem a kicsit, rájöttem, hogy fölösleges bontani. shimano knows best.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor megnyugodtam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

csak en vagyok lama, vagy tenyleg izombol meg vannak tepve lanctanyer tarto csavarok az XTR hajtokaron? raadasul Torx...

én nem birtam bontani profi szerszám nélkül.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak en vagyok lama, vagy tenyleg izombol meg vannak tepve lanctanyer tarto csavarok az XTR hajtokaron? raadasul Torx...

RAUH-Welt
B E G R I F F