Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18261 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nyugodtan maradhatnak a gyári tányérok, aztán majd ha elkoptattad õket, akkor térjünk majd vissza erre a kérdésre;)

a titánoshoz: és nem mellesleg egy lánckerék annyiba kerülne, mint az egész hajtómû....

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Miért, aziksztéer is titán...ha meg megfurkálod, nem is fog melegedni, amikor pörgetsz.

szerk: ja, és tartós
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
peersze...ezt most a kormányhajlítás titánból-os beszélgetésre fel mondtad?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Inkább csináltass titánból. És legyenek rajta lyukak is.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
lx hajtómûnek a sajtolt lánctányérjaira azt írta a bikkmakk egyik cikkje hogy nem valami tartós....nos ha nem vagyok súlymániás megéri acélra lerecsélni nem?(márha létezik 9eshez való)nekem a tartósság a lényeg.egyszer megveszem és csak párév múlva kelljen tányérokat cserélni...én meg úgy sem durvulok vele!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Mohus! Új a pedál? az egyik stoplin van két pont, azt abba a cipõbe kell beletenni, amivel sûrûbben oldasz, azzal könnyebb!

Szia,
igen új a pedál, de a leírásban azt olvastam, hogy a pontozott stopli adott oldalra való szerelése azt határozza meg, hogy mekkora legyen a kildási szöge a pedáloknak. Legalábbis én így értelmeztem. Egyébként könnyû is ki be lépni (könnyebb mint az spd-be volt), csak abban az egy átkozott pozícióban sokkal nehezebb. No mindegy remélem, majd bekopik;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Létezik xt-bõl is 12-34 de 2-3 éves,néha ki lehet fogni, a mostaniakból vagy egyáltalán nincs vagy csak a n.ker nem hoz be belõle... Bár lehet h. a nagy S ezt a privilégiumot is megtartotta az xtr-nek.. bár én ennek ellenére sem fogok xtrt venni :)

kösz....úgyis az xtr-hez húzott a szívem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
az a jó a 12-ben hogyha sár van akkor nem ugrik rajta annyira a lánc mint a 11-esen, mellesleg jobb a fogszámkiosztása is
UFF
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

mi a jó a 12-34ben?

az hogy 11 nekem úgyse kell, és ez a foxám kiosztás szimpibb .......

Drusza : nem.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ha lehet hinni a shimano sitenak, xtr bõl van 12-34....../12-14-16-18-20-23-26-30-34/

nem tudom, fent van az apróban....biztos jó :)

Kipróbáltad egyáltalán?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mi a jó a 12-34ben?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Létezik xt-bõl is 12-34 de 2-3 éves,néha ki lehet fogni, a mostaniakból vagy egyáltalán nincs vagy csak a n.ker nem hoz be belõle... Bár lehet h. a nagy S ezt a privilégiumot is megtartotta az xtr-nek.. bár én ennek ellenére sem fogok xtrt venni :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

12?
11.32 és 11-34

ha lehet hinni a shimano sitenak, xtr bõl van 12-34....../12-14-16-18-20-23-26-30-34/

Inkább arról mesélj, milyen az RS tag!

nem tudom, fent van az apróban....biztos jó :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

1ébként mért mindenkinek az a +2 fog fáj ?:)

ja és xt-bõl is létezik 12-34-es sor vag csak xtr-bõl ?

Inkább arról mesélj, milyen az RS tag!:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
12?
11.32 és 11-34

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
1ébként mért mindenkinek az a +2 fog fáj ?:)

ja és xt-bõl is létezik 12-34-es sor vag csak xtr-bõl ?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ahol nem mész fel 32-vel, ott 34-el sem. Erõ kell hozzá és technika, nem +2 fogszám.
És fully-n is ki lehet állni, ha jó a tag benne.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez pont olyan, hogy puding próbája az evés.
erre nincs képlet.
az áttételt viszi, de a láncnyúlás a rugóút miatt, az vázanként más.
nekem rövidkanalas xtr vitte a mátrix bullitot. viszont azon elöl azt hiszem 38 volt, így nem lehetett a keresztbeváltás miatt letépni a váltót.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hát aki olyan izmos annak nem :D
De fullyval a kiállás sem lesz ildomos, meg olykor elkél majd... Jó, most a 28/34 is elég általában, de ha veszek új sort és elbírja jelexerint a rövidkanalas XT akkor inkább 34es mint 32es legyen a nagysor, attól függetlenül hogy tudom hogy kicsi a különbség és semmi nem múlik azon a 2 fogon. Plusz 1×-2× hillclimb verseny is megy rétesért vagy csokiért, hátha akkor is jól jön még :D.

Jah, max rugóút 115mm a rugóstagnál jelenlegi beállítással ( máshogy nem lesz állítva mert több nem is nagyon kell meg a táguló sem engedi), ezt a GS még valószínû fogja bírni, nem fogja a váz kirángatni majd vízszintesbe a váltót, nem?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
nekem 11-34 van rövidkanalas xt-vel
ha kell viszi de sose kellett eddig