A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
én xt - t vennéktudom...
de azert vennek meg egy-ket mast is. ha pl a Middleburn hajlando lenne vegre kijonni a kivul fekvo monoblokkos temajaval, amit 2006 marciusra igertek, akkor nem erdekelne hogy mennyibe kerul, azt vennem. de meg mindig a negyszogtengelyes karokat aruljak, mert ez jo nekik... [angolok]
inkabb azt szoktam mondani, hogy truvativot ne
a Race Face annyira nem rossz, es a csapagyai csereszabatosak a shimanoval ha esetleg nem birnak, veszek helyettuk egy XT-t apropenzert. a karnak meg sok baja nem lehet, a tanyerok meg kerdes nelkul jobbak, mint a Big S.
es konnyebb is, mint az XT. es nem is annyira kommerszIgazabol persze XTR kellene, de barom draga
thezcsi: miertis? :wtf:
A sebesség mindent megold.
konás, ragasztópisztolyos ragasztó? egy ideig még formázható, mielõtt kihûl, mûanyagos, és olcsó...(a pisztoly maga 2000 ft körül van, a betét meg 10 darab rúd -az k..sok- az 800-1000). nyomsz ilyet a vázra körbe körbe, aztán arra cellusz, majd még egy réteg ragacs...
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
a lancterelo also gorgoje felett en mar nem latok gumit. [lehet hogy csak a szememmel van a gond]
de andrasnak oda kellene
sok-sok reteg szigeteloszalag nem jo?
Mennyivel több egy XTR mint egy Deus, és az mennyivel mint egy XT?Igazabol persze XTR kellene, de barom dragathezcsi: miertis? :wtf:
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Andras, nezd meg igy oldottam meg. Szerintem eleg esztétikus...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
...
ez bíztatóan hangzik, de nézd meg ott a hajtókar lánckerekeinél nem védi semmi a láncvillát. nekem meg pont oda kellene valami patent cucc.
Yasec csinált a láncvilla aljára egy kis aluminium darabot, ami megakadályozza a láncfelkapódást...