Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

de ugye sok pénzt nem akarsz egy ilyenért adni?

gondoltam, hogy nem túl értékes darab, de már annyit dilemmázok ezen a hajtõmû-dolgon, hogy égõ :S

vennék én LX-et, ha meg lennék gyõzõdve róla, hogy az f*sza lesz...

ami kell: 175-ös kar (asszem.. :-/ ), 48-as nagytényér.
meg hogy cserélhetõ tányeros legyen (ok, ez alap, de a mostani még ezt sem tudja), és kinézzen valahogy. meg újabban bejönnek az országúti kecses darabok is... oktalink, két lánctányér megvétele, és kb. LX alatt vagyok még mindig árban, de hangsúlyozom, nem az ár a tényezõ itt, hanem hogy nemtom, mi legyen. még a végén LX lesz.

ja, és 8-as a rendszer, de gondolom az LX is viszi..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Pedig létezik ;)

Sõt, a legjobb. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ugye sok pénzt nem akarsz egy ilyenért adni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pedig létezik ;)

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hát valószínû hogy 48:) 46-osról még nem hallottam:S

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

a legnagyobb tányér 48 fogas

nekem most is 46 jön ki, de a 48 annál jobb lenne....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
a legnagyobb tányér 48 fogas

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
üdv!

pontosan mi a képen látható cuccos?
Régi Shimano XT-nek tippelem, Matuzmaster oldalán is erre utaló képeket és szövegezést láttam, de ti talán tudtok biztosabbat mondani..

http://guitarbuildin...mano_otkaru.jpg

SG-X tányérokkal van szerelve (gondolom gyári), és ha jól számolom, 46 fogú a legnagyobb.
igaz, hogy 48-as nagytányérral kéne, meg hogy antitrendi négyszögtengelyes, de ha ilyet látnék, venném is megfele.
hozzá kapcsolódó kérdés: lehet valahol még kapni? az országúti Hmûvet lehet hogy mégse erõltetem, de már tudom, hogy ötkarút akarok! :)

köszi..

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Igen, valszeg veletek találkoztam. :cool2: Mármint az útvonal és a mez is stimmel, sötétkék BBB.
Ja és igen, rendesen ragadt az aszfalt, nem gyõztem a legszélén menni, ott nem volt annyira gáz. Valamit csinálhatnának vele, enyhén baleset veszélyes sztem...
Ja, és kicsi a világ (ezek szerint..):icon_cool

OFFOFF (bocs, nem lesz több):
ugyanarra gondolunk? Vp -> Tés emelkedõ, mi lefele jöttünk rajta, 5-6 km hosszú legalább, és csak gurulva 55-tel végig.. ráz mint állat, ramaty aszfalt... nem mennék föl rajta szívesen!!
ONON.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

OFF
Nem is hosszú. :)
ON

OFFOFF (bocs, nem lesz több):
ugyanarra gondolunk? Vp -> Tés emelkedõ, mi lefele jöttünk rajta, 5-6 km hosszú legalább, és csak gurulva 55-tel végig.. ráz mint állat, ramaty aszfalt... nem mennék föl rajta szívesen!!
ONON.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
OFF
Nem is hosszú. :)
ON

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Ma megmutattam a Meridának a Tési emelkedõt és a Cseszneki várat is. Iszoonyat stabil a hajtómû, semmi para. Nagyon tetszik !!!

OFF:
és most is ragadt a megolvadt aszfalt a várba fölfele menet? :D
ja, és te voltál a kék cuccban, akivel Várpalota felõl találkoztunk a kib****tt hosszú emelkedõ tetején?
ON.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Ma megmutattam a Meridának a Tési emelkedõt és a Cseszneki várat is. Iszoonyat stabil a hajtómû, semmi para. Nagyon tetszik !!!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem van egy fölös mûanyag lx-kupak
xt-hez lx-et adtak, le is csúszkált a bal kar állandóan, most hogy vettem neki kõkemény 400 pénzért xt-t helyén van a kicsike mint a beton :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én azzal kezdtem, hogy eldobtam azt a hülye mûanyag csavart és szereztem hozzá aluból egyet imbusz fejjel (haver tervezte és csináltatta), sokkal jobban néz ki és bármikor szerelhetõ egy imbusz készlettel a hajtómû.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annyira nem surgos, hogy nekialljak barmolni. szal koszi az otleteket, de ha nagyon akarnam akkor en is meg tudnam csinalni valahogy, van egy 40nm-es biciklimuhelyem... ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Egy hoszabb csavar is megteszi, rajta két alátét meg egy anya. Finoman össze lehet húzni. De belemegy az ISIS és Octalink karok csavarja is, szabvány méret.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:) :)
Akár kézzel elõ tudod feszíteni megfelelõen, azzal a khmm mókás kupakkal se lehet jobban. De ha nem bízol magadban, megteszi egy headlock is :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bruhuhu...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

...lenne, ha megjonne az osszehuzo csavar is, ami a tengelyvegbe megy. Az majd elvileg jovo heten erkezik, es akkor lesz hajthato allapotban a bringa

nem találtam meg :mybad: szóval nem tudtam elpostázni pénteken.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.