szerszámok nélkül hogyan tudnám leszedni a négyszögtengelyes hajtókaromat? örülnék ha valaki meg tudná mondani!!!
a válaszokat elõre is kössz!!!
röviden
sehogy
szerszámok nélkül hogyan tudnám leszedni a négyszögtengelyes hajtókaromat? örülnék ha valaki meg tudná mondani!!!
a válaszokat elõre is kössz!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
mi a pontos url ? Én stucnit és kormányt cseréltem, és kényelmetlenül érzem magam a nyeregnem... Bocs, de kicsit OT lett..akkor igencsak belöttem mindent a nagy guru sheldon tanitása szerint:D
vidd vissza a boltba, az visszahozza a nagykerbe, és elbíráljuk.Sziasztok!
A hétvégén egy váltás alkalmával nagy pattanás közepedte letörött egy fog a 2006os Lx hajtómûvem nagytányérjáról. Nemrég raktam fel 500 km van benne. Kicsit megdöbbentem. Tapasztalt valaki már ilyet? Szerintetek lehet érvényesíteni a garanciát?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
H.karhossz: Esetleg nem nagyobb az új kar Q-faktora? mert attól tényleg fájhat a térded.
a pörgetés térdkímélõbb elvileg, nem?
addig meg figyelj a nyeregpozícióra, és a kifejezetten pörgetõs áttételek helyett talán a nagyobbakat alkalmazd. (most mondtam valamit..)
elõtte keresetem én is infót errõl a dologról, és vegyesek voltak az írások, szerintem a magasságodhoz az "irodalom" alapján jónak kéne lenni, és azt is olvastam, hogy sok idõ kellhet a teljes átálláshoz. mennyit mentél vele amióta megvan?
nem lehet, hogy csak a várt javuláson felbuzdulva túlerõltetted?
Elképzelhetõ az, hogy 170-rõl 175-ösre növelt hajtókarhossz térdfájást okoz hosszútávon? Nem igazán tudom minek betudni a jobb térdem (és csakis az) alatti egyre erõsödõ nyomást.