hali!
valakinek van tapasztalata a KMC(x9 tin) láncokkal kapcsolatban ? télleg olyan jók mint írják pl tartosságra ?
Köszi
no, erre énis kiváncsi lennék..
hali!
valakinek van tapasztalata a KMC(x9 tin) láncokkal kapcsolatban ? télleg olyan jók mint írják pl tartosságra ?
Köszi
asszem 7-8 között nincs változás a lánckerekek hézagolása között
hetes kazi hézagolóit szoktam használni-shimano-semmi gebasz
ha vmi nem ok váltásilag, mérj rá
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960egyszerû megoldás, ha rajta van a lánc a gépen:Sziasztok!
Tudnátok nekem tippet adni, hogyan állítsam be a lánc hosszát?
- MTB
- 27 sebességes, full Deore set
- vadonatúj Deore lánc
- csak városi használat
- milyen adat kellhet még?
Pár szemet nyilvánvalóan ki kell vennem az új láncból, na de mennyit?
Elõre is köszönöm
Üdv
Pyf
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
Lenne egy furcsa jelenség amire magyarázatot keresnék, hátha ti tudtok segiteni.
Most került fel a egy uj sor SRAM X-7 es uj PC-951 lanccal.
A rendszer tökeletesen mûködik,viszonta az utolsó 4 fokozatban azaz 6-7-8-9
furcsa ropogásszerü érzés hajtani a biciklit. Ez az 5. fokozat, és attól lefele megszünik! A láncvonal pedig kb a 7. fokozat korül egyenes.
A lanc sehol sincs váltásban, szépen a helyén van.
Elõször arra gondoltam, hogy a sor nem lett elegge meghuzva, ezert a kulonallo kis lanctanyerok elmozdulhattak, de miutan bebikaztam akkor is megmaradt a dolog.
A lancon nincs semmi plusz kenes csak annyi amennyi gyarilag rajta volt.
Nem olyan erõs ropogásrol vagy van szo, de azert zavaro.
Csak akkor erzem ha terhelessel tekerem a biciklit, ha felemelem /lehajolokj kozelrol megnezni a dolgokat, es hajtom (ugy üresben) a gépet semmi sem latszik. :-(
Valami tipp?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Most láttam csak (megnéztem típusszám alapján, ill. a hátára gravírozva) hogy a bal oldalon lévõ Tiagra hajtókarom csak 170 mm, míg a jobb oldali gyári Deore DX 175 mm. Egyébként tökéletesen egyformák, gondoltam, hogy nem jelent semmi különöset, hogy kicserélték. De ez az 5 mm eltérés nem szimpatikus. Nem mintha éreznék bármit is, de akkor is gáz, nem?
Szerintetek mit csináljak? Keressek valahol egy 175mm-es balos hajtókart? Milyen rendszerû középrészek voltak 1992-ben a Shimano DX-ben? MT60 egyébként a kódja.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!