ugyan úgy fog mûködni monti vázban mint bmx-ben csak oda másmilyen középrész kell...
Csak annyit tudok róla hogy ISIS-es!A monoblok tengelyének a hosszára kell ügyelnem?Vagy a monoblok átmérõjére?
ugyan úgy fog mûködni monti vázban mint bmx-ben csak oda másmilyen középrész kell...
A 7-es és a 9-es rendszer között mekkora lehet kb. az eltérés tartósság szempontjából, futott kilóméterben? Árban mindenképpen olcsóbb azt tudom.
ugyan úgy fog mûködni monti vázban mint bmx-ben csak oda másmilyen középrész kell...Az fa**a!Én Cannondale Chase vázba szeretném tenni,remélem ugyan úgy fog mûködni mint a BMX-ekben
A Speci BMX-emen Luftalarm volt, igaz hogy nem durvultam vele és nehéz sem vagyok (70kg), de ettõl függetlenül brutálisan merev volt a cucc, az alap cromo csõ BMX hajtókarokat szerintem alázza merevségben. A hozzávaló monoblokk volt beépítve, kicsit sem lazult le a kar.
Van valakinek tapasztalata a Truvativ Luftalarm-mal?
Azt olvastam csak BMX lánccal kompatibilis,de ez nem gond majd azt kap!Street-re használnám,azt hallottam még hogy elég kitartóak,nem hajlanak a karok rajta mint pl. a Husselfelt-en vagy...többi Truva-n!
Ezért érdekelne személyes tapasztalat
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Még1x-r köszi!XT könnyebb, mások a lánctányérjai (jobbak). LX kistányér az acél, XT alu, középsõ tányér kompozittal van megspékelve, hirtelen ennyit tudok.
De okosak majd kijavítanak, ha tévedek, mert XT-m még nem volt.
Személyes tapasztalat nincs csak a haverom nyomja vele,eddig nem panaszkodott,pofásan néz ki,ráadásul jó massziv!
Egyébként meg mellik az a "többi truva" ami hajlik?
Csak azért kérdem mert igaz,hogy most FSA-m van de volt már hussefeltem,holzfellerem,firexem de hajlani egyik sem hajlott (kicsiny mázsám alatt sem)
Köszi!
XT mennyivel jobb mint az LX?
Erre is tudod a választ?
Köszi!LX tuti jó merev, de a tányérok gyorsan kopnak. RF tányérjai jobbak (az Evolve Race pl).
Melyik a jobb, amelyik kevésbé hajlik és sokáig birja?
FSA Mega EXO vagy Shimano LX vagy Race Face Evolve XC
Remélem még ilyen kérdés nem volt!
Van valakinek tapasztalata a Truvativ Luftalarm-mal?
Azt olvastam csak BMX lánccal kompatibilis,de ez nem gond majd azt kap!Street-re használnám,azt hallottam még hogy elég kitartóak,nem hajlanak a karok rajta mint pl. a Husselfelt-en vagy...többi Truva-n!
Ezért érdekelne személyes tapasztalat
Igen. De szinte kizártnak tartom, hogy úgy gyártsanak le egy ilyen árú cuccot, hogy azzal ilyen malõr legyen. De mégis. Minden meg van húzva, de mégis van némi kotyogás. Már ahogy áttolom a tengelyt és még nem teszem rá a másik kart akkor is tudom a csapágyházban mozgatni, pedig koppra át van tolva. Ha felteszem a másik kart, kicsit javul a helyzet mert felfekszik a csapágy oldalán levõ kis gumiperselyre, de így is mocorog. Érti ezt valaki?
ja, jó akkor rosszul értlmeztem, sryszerintem õ is ezt mondta
"mint a shimano. [asszem 24mm vs 22] az csak az FSA-val es a race face-szel cserekompatibilis. [a nagyok kozul]"