Ég és föld a kettõ közti külömbség, természetesen az SLX javára.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
csapagyhazszelessegtol fuggoen a cseszek ala tett alatetekkel tudsz mahinalni. ez lehet, hogy segit: http://salaracingtec.../lapok/HT2.html
Sziasztok,
Integrált monoblokk+hajtómû esetén van létjogosultsága a monoblokk tengelyhosszára vonatkozó kérdésnek?
Eddig csak négyszöges, illetve ISIS-es monoblokkokkal/hajtómûvekkel kerültem kapcsolatba, ahol ugye számít a monoblokk tengelyhossza a vázkialakítás miatt.
Namármost egy olyan vázban tervezném a hajtómû/monoblokk cserét, amelyben egy 122-es monoblokk mûkszik, ezért kicst aggódom, hogy nehogy rövid legyen az integrált páros és ne menjen el a lánc a kistányéron (113-as négyszögessel így jártam).
Szóval kell ilyen szempontból figyelnem valamire vagy az integrált rendszerek esetében másképen mûködnek a dolgok?
köszi
de vanA Shimanonak nincs alu kazettatestje. Csak acél és titán.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Természetesen az edzõgépre érvényesek a leírtak. Nem az volt a kérdés, hogy gyenge vagyok-e az áttételhez és lefele elpörgök-e, hanem hogy leesik-e a lánc elsõváltó nélkül.
Sziasztok! Belsõ javítás közben arra lettem figyelmes, hogy az egyszerû deore fogaskoszorúm lötyög, vagyis van egy kis játéka a kerék forgási síkjára merõlegesen, az érdekelne, hogy ez normális vagy ha nem, akkor mi lehet a probléma és, hogyan tudom orvosolni?
A sebesség mindent megold.
Színe fekete és fémes(simára csiszolt) színû!Igen!
Fõleg a szine érdekel. Sima fekete v. szürkés?