elõre is kössz a választ!
a 68 ill. 73 alatt a monoblokk szélességét értettem, a kecskémen pedig 70mm széles a középrész(igy hivják egyáltalán?)nem lesz jó, mert a 68 és a 73 az angol menet, a 70-es meg olasz.
nem lesz jó, mert a 68 és a 73 az angol menet, a 70-es meg olasz.Sima shimano négyszögtengelyes, ellenben pont akkorát nem nagyon találtam a neten, 3-mal nagyobbat(73), ill. 2-vel kisebbet(68)(ami most is van).
meg 1-2 mm hijján nem esik egybe a monoblokk közepe a váz közepével.
Ez vajh mennyire para?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
köszi, meglesem.
Na ennyire nem vágom. Sztem kérdezd meg egy boltban. Ez a legjobb.Sima shimano négyszögtengelyes, ellenben pont akkorát nem nagyon találtam a neten, 3-mal nagyobbat(73), ill. 2-vel kisebbet(68)(ami most is van).
meg 1-2 mm hijján nem esik egybe a monoblokk közepe a váz közepével.
Ez vajh mennyire para?
;765510']Nézd meg a fogakat a fogaskeréksoron és a tányérokon. Ha hegyes a végük, akkor akár már ugorhat is a lánc.
Ha integrált tengelyes hajtókarhoz való monoblokk akkor adnak hézagolókat és akkor jó. A másik fajtánál nem tom mi a helyzet. (ovtalink,ISIS) sztem ott pontos méretût kell venni.
Sziasztok,
nagyjából 3200 km-óta hajtok egy 9 sebességes országúti Sram fogaskoszorút egy szintén Sram lánccal (pontos kódot nem tudok) és nemrég azt tapasztaltam, hogy némelyik fokozatban hátul ugrik a lánc, legyen akár kis-, akár nagytányéron elöl.
Eltömõdve nincs a koszorú, fog sem tört ki(vagy nagyon elkerülte a figyelmem).
Lehetséges, hogy egyszerûen elhasználódott volna?
Köszi!
Üdv mindenkinek!
Az a problémám, hogy a meghajtásomba valahogy nyolcas került. A fogastárcsám összevissza mozog jobra-balra ha lánc nélkül megpörgetem.
Ez azért baj mert ledobálja néha a láncot menet közben..
Elõször azt hittem, hogy a fogas tárcsa deformálodott el , de nem , mert ráraktam egy vadi új tárcsát és azzal is csinálja. Azt a tippet kaptam valakitõl, hogy alátétezzem alá a fogas tárcsát tartó csavarokat. Tud valaki valami más megoldást ?
A sebesség mindent megold.
Ha integrált tengelyes hajtókarhoz való monoblokk akkor adnak hézagolókat és akkor jó. A másik fajtánál nem tom mi a helyzet. (ovtalink,ISIS) sztem ott pontos méretût kell venni.Heeló!
Az a nagy kérdés, hogy egy 70 mm széles középrészbe jó-e egy 68-as monoblokk, ui. nincs szerszámom, és nem tudtam behajtani?
köszi
ja már akkor világos:lol1:ironikus probaltam lenni. azert volt ott a kacsinto szmajli.
tudom nagyon jol hogy mit tud egy isoflow es mit tud egy integralt shimano. van mindketto nekem is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mit nem hallottál róla?mondj valami ujat
RAUH-Welt
B E G R I F F