21.900ért már van új is...
Mod: a Deore meg 14.500
Lx-et 19ért hirdeti a bringabutik de vannak újak 17 körül is! külföldrõl lehet még olcsóbb...
21.900ért már van új is...
Mod: a Deore meg 14.500
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
A cél hogy ideális legyen a láncvonal, úgy tud az elsõ váltó jól dolgozni, és úgy lesz legkevésbé keresztben a lánc szélsõséges pozíciókban.
Nézd meg milyen az elsõ váltódhoz ajánlott láncvonal (47,5 vagy 50mm), vagy azt is megnézheted hogy az eredeti hajtómûved/monoblokkod milyen láncvonalat ad.
Ha 47,5 akkor 113-as kell, ha 50, akkor 118-as.
68-as vagy 73-as váz ebböl a szempontbol nem számít.
Itt egy jó kis táblázat.
...persze ez az elmélet de ettöl még a megfelelõ monoblokkal is beleérhet vmi a vázba, ha olyan.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
2 kérdésem lenne. Lehet agyváltót 3 sebességes elsõ váltóval együtt használni? És ha nincs váltókar az agyváltóhoz akkor bármilyen normál váltó is jó? Mert 4 sebességes nexushoz manapság nem kapni váltókart. Akkor csak frikciós jöhet szóba, vagy be lehet állítani pl az elsõ 4 fokozatra? A választ elõre is köszönöm!
Azért vált össze vissza a váltó hátul , mivel a 8as és a 7es fogaskeréksornál van egy kis eltérés a fogaskerék, hézagolók között./pontosan nem tudom melyiknél/
Ha jól emlékszem a hézagolók között 0,2 mm különbség van ami elegendõ ahhoz, hogy pontatlan legyen a váltás.
A legegyszerûbb megoldás az amit RedEagle írt!
Én 8as karokkal, 7es rotorral 8as fogaskoszorúval /felsõt leszedve/ használom, és igy tökéletes.
Ugy gondoltam nálad is mûködni fog a dolog, de ma utánajártam és sajna nem.Bocsesz