2011-es XTR-rõl nincs valami hír?
De van.
Ebben a topikban találsz róla infot. http://forum.bikemag...jdonsagok-2115/
2011-es XTR-rõl nincs valami hír?
A sebesség mindent megold.
Helló
Szerdán megtörtént amire nem számítottam..bõ 4e km-el lánctányér csere után egy csavar kiesett és 3 totál laza....próbáltam a maradék 3-at meghúzni,de nincs benne menet...(az isten tudja,hogy maradt fent eddig)...emiatt már elvonási tüneteim vannaka kérdésem meg arra irányul,hogy esetleg a csavarokat kiszedegetve gyors kötegelõvel felrakni a lánctányérokat lyukanként kettõvel..elég hülye ötlet de talán szerdáig-ha minden jól megy akkor tudom megcsinálni-kibírja a dolog...
érdemes megpróbálni??
üdv,Péter
Deore kazettas agynal szetszedheto/karbantarthato/javithato a racsni?
Baromi idegesito modon idonkent (viszonylag ritkan, talan 50-100 km-enkent) rosszul reteszel, szalajt egyet. Az a baj, hogy nem tudom mihez kotni, nem tudom mitol lehet. Hasonlo tapasztalat valakinek?
Olyat is olvastam, hogy deore agyaknal ez sajnos eleg megszokott. Gyarilag azt irjak kb, hogy ne szedd szet, mert elronthatod.
( http://premiumcomfor...69830666842.pdf )
sziasztok, kerestem forumon is aproban is boltokban is.. de semmi. 94mm lyukkor 5 kar 32fog. talalok en meg valahol ilyen tanyert?
akar jo allapotban levo bontott is jo, polobringamon kene cserelni. kosz ha valaki...
(illetve hazudtam. talaltam BBB-t 13e ert de kicsit tulzasnak erzem)
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ha vállalod a kockázatot, hogy esetleg egy erõteljesebb pedálfordulatnál kiszakad az összes, te meg hirtelen lefejeled a stucnit akkor akár még mûködhetne is.
én nem vállalnám
(keress csavart meg alátétet a sufniban, az még mindig tartósabb. nekem is M6os csavarok tartották össze a TruVa kart mert nem találtam akkor csavart ami átfogja a kart, a tányért, két rockringet, meg 3 alátétet)
azért ne felejtsük el, hogy egy 1000N terhelésnél 175-ös karhosszal 175Nm a nyomaték (mi egy közepes benzines auto nyomatéka..) szóval nem kis erõk dolgoznak odalent..
nem akarok olyanba beleszólni amihez nem értek, de a kar hosszából nem kell levenni a lánctányér sugarát?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
érdemes megpróbálni??
üdv,Péter
nem akarok olyanba beleszólni amihez nem értek, de a kar hosszából nem kell levenni a lánctányér sugarát?
azért ne felejtsük el, hogy egy 1000N terhelésnél 175-ös karhosszal 175Nm a nyomaték (mi egy közepes benzines auto nyomatéka..)
szóval nem kis erõk dolgoznak odalent..
9517-es hozzászóláshoz és képhez...
Uff, ilyet az 1995-ben vásárold Fantastic (Schwinn-Csepel alias) biciklimen láttam, szereltem is le! :-)
Megfelelõ csavar (!) kell hozzá, nem hajtómûleszedõ!
Irány a csavarbolt, és próbáljátok ki, melyik csavar megy bele, és abból kérd a LEGKEMÉNYEBBET!
Nem viccelek, ha összegyógyult a hajtómûtengellyel, nehéz leszedni - tapasztalatból tudom.
Nekem egyik oldalon lejött a hajtókar, másik oldalról csak kalapáccsal tudtam leverni róla - a rögzítõ csavar árán.
Új tengely kellett utána, de még ma is szolgál! ;-)
Szóval bátorság. És kitartás legfõképpen.
Bár ahogy az állapotát elnézem, inkább ne is tedd vissza.... szvsz.
Zoli