amugy shimano tl-fc 16 kell a "kis müanyag bizbasz" kicsavarásához, kerül vagy 400 forintba...
köszi, ezzel nem volt probléma
amugy shimano tl-fc 16 kell a "kis müanyag bizbasz" kicsavarásához, kerül vagy 400 forintba...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az alu karban elnyalódott az acélcsavar?
nem. az alsó kis zölddel aminek járnia kell minden Sh-hoz való kulcshoz.
http://ebike.hu/imag...0b479ee1042.jpg
de mivel csak 0,75-1,00Nm az elõírt nyomatéka így biztos találsz valamit ami kihajtja.
köszi szépen
A zárókupakot imbusszal tudom kitekerni?
két imbuszcsavar kienged
mûanyag zárókupak kiteker (bal kar)
biztosító pöcök kipattint
gumikalapáccsal óvatosan kiütögeted jobbra
stellaz, nincs mit megbontani a tömitésen, egy mûanyag "kupak", nyugodtan leszedheted, nem lehet elrontani.
nem beszéltek el egymás mellett?
milyen rendszerû a csapágy?
A kattogó csapágy miatt hogyan juthat be trutyi? A tömítéséhez még nem volt nyúlva soha. Vagy valamit nem jól értek?
Attól nem félsz hogy a szar csapágy miatt bemegy a sólé meg a trutyi és megeszi a tengelyt? Akkor cserélheted a komplett hajtómûvet. Egy csapágy olcsóbb.
Én az egysebességes/fixi-n azért nem használok, mert ronda és zörög. Meg ez ugye az egyszerüségröl szól, a láncvédõ meg bonyolult
Szerintem már én se fogom szétberhelni. Az alapján amit mondtatok télvíz idején inkább már nem bontom meg a tömítést, ha még a kattogással együtt elmegy tavaszig, akkor már örülök, fõleg mert télen nem is raknék bele szívesen semmilyen új alkatrészt, nem akarom, hogy sós lé helybõl leamortizálja.
Egyébként felmerül bennem a gondolat, hogy aki egysebizik, vagy fixizik, az miért nem használ telejsen zárt láncvédõt? Simán el tudom képzelni, hogy akár meg is többszörözi a lánc és a lánckerekek élettartamát.
ezt csináltam én is. kb. 500km-t bírt még, azóta megint összevissza recseg.Azért ha szétkapod, kimosod Brigéciolal majd valami erõs vízsugárral kicsapatod, megszárítod és újra kened még lehet a kattogás is megszûnik!