Ok azt hiszem megtaláltam, tehát akkor csak egy 10-es imbusz kell hozzá, egyébként ugye önlehúzó?
Hamar kiderül, ha elkezded kihajtani.
Ok azt hiszem megtaláltam, tehát akkor csak egy 10-es imbusz kell hozzá, egyébként ugye önlehúzó?
A sebesség mindent megold.
Kolegám is szembesült ezzel a problémával anno egy Haro Mary-n. A gond forrása az volt, hogy hiána tolta át a hajtómûvet a csészéken át, nem ült fel rendesen, gumi kalapáccsal meg kellett kicsit ütögetni, azután rögzíteni a bal oldalon, hogyha jól emlékszem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Lenne egy kérdésem. Van egy Magellan bringám rajta egy 3-4 évvel ezelõtt vásárolt Truvativ FireX GXP 3.3-as integrált hajtómûvel. A probléma az, hogy a bal oldalon lévõ egyetlen hajtómû csavar állandóan kilazul tekerés közben. Mindig meghúzom, de újra kitekeredik.
Mi lehet a gond?! Ha veszek egy új csavart azzal orvosolhatom a problémát? Mit javasoltok?
Válaszokat elõre is köszönöm. Szép napot!
Lenne egy kérdésem. Van egy Magellan bringám rajta egy 3-4 évvel ezelõtt vásárolt Truvativ FireX GXP 3.3-as integrált hajtómûvel. A probléma az, hogy a bal oldalon lévõ egyetlen hajtómû csavar állandóan kilazul tekerés közben. Mindig meghúzom, de újra kitekeredik.
Mi lehet a gond?! Ha veszek egy új csavart azzal orvosolhatom a problémát? Mit javasoltok?
Válaszokat elõre is köszönöm. Szép napot!
Egyszer mi is szívtunk így monoblokkal, ott az volt a problem, hogy a menet nem volt elég tiszta homokfúvás után, drótkefével jól át kellett pucolni, letörölni, aztán bõ zsírral felcsusszant.
OK, köszi a válaszokat. Ami biztos, én már nem nyúlok hozzá, kárt nem akarok csinálni.
Bele sem kap rendesen. Mert ahogy elkezdem betekerni, rögtön elferdül a csésze és megszorul.
Ha nem nyomom befelé, csak simán rá akarom kapatni, akkor meg megy egy fordulatot kb. és kiugrik.
Arra gondoltam, hogy valami párhuzamszorítóval kellene nyomni, miközben behajtom.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok
Mi van olyankor, ha az egyik oldalt nem tudom behajtani a monoblokkot?
Kifele még kijött szépen. Utána ment egy kis átalakításra (szinterezés, papucscsere, láncvilla összehúzás 120-ra).
Most meg nem megy bele a baloldali csésze. Festék nincs benn, semmilyen elváltozást nem látok a meneteken. Másik monoblokkal is próbáltam.
Ötlet?