na akkor a sörötöket iszogassátok meg -egésségetekre- hozzám meg gyühet a szöszi...
na persze, tekernél egyet vele
na akkor a sörötöket iszogassátok meg -egésségetekre- hozzám meg gyühet a szöszi...
na persze, tekernél egyet vele
Köszönjük szépen.
Egyébként van olyan sőr itthon mint ami a csaj előtt lóg.
/belga trapista/
La Trappe
Kellene nyitni ennek is egy topicot
El nézést La Trappe az van itthon nem ilyen a cimkéje szvsz trappista tízes-es esetleg nyolcas, de van még Kvak ill. csatos Bernard.
Jó ez, hogy haladunk, kösz!
---
Ha majd lesz idő a mobil felületre is, javítsatok rajta! Most nem tudom telóról az asztali változatot letölteni, mindenképp a mobilos jön. Ott meg nem működik a felső kis ablakszerű ikon, nem lehet bejelentkezni.
Köszönjük szépen.
/belga trapista/
La Trappe
Kellene nyitni ennek is egy topicot
Köszönjük szépen.
/belga trapista/
Na, így háttér nélkül most zsír
szerintem is sokkal jobb. kétharmados szavazás kell, hogy így maradjon?
Jeee, már lájkolni is lehet Avatar képet hogy tudok feltölteni? Sehogy nem jön össze.
Ezt dobjátok be háttérnek mert túl gyors az oldal
Kánya módosította - 2013. október 19. - 19:10
Most a tuti. Már csak annyi, hogy jó lenne ha az új hsz-ek csak akkor tűnnének el a "FRISS TARTALMAK"-ból, amikor megnyomom hogy "olvasottnak jelöl".
Személy szerint pedig köszönöm, hogy kéréseink meghallgatásra találnak és nem vagyunk lecsokizva!
DannyL81 módosította - 2013. október 19. - 19:00
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Most őszintén, neked melyik verzió a kényelmesebb?
Szerintem nincs másik tábor akinek a jelenlegi tetszik.
nekem pl mindkettő ok.
SG.hu-n felül van a legújabb, de a wikitech-en az van legalul. Melyik oldalon mit szoktam meg. A lényeg: Az ugorjon a legrégebbi olvasatlan hozzászólásra gomb működjön
Köszönjük!
Igyekszem jó konstruktív dolgokkal jönni, ha már hajlandóak voltatok változtatni!
Én nem panaszkodni jöttem. A fordított olvasási sorrend zavart engem, is de megszoktam volna. Így visszaállítva az eredetire, azért mégiscsak jobb.
Ami újítás és jó irányba a végre használható kereső.
De ez nincs kőbe vésve. Ha a többség azt fogja mondani, a másik irány legyen, egy gombnyomással megfordítjuk.
(És a másik tábor fog háborogni:-))
Most őszintén, neked melyik verzió a kényelmesebb?
Szerintem nincs másik tábor akinek a jelenlegi tetszik.