Remek dolgokat írkáltok itt... Fürdõnadrág bringázáshoz... Balu1, segged nem fázik? forrasztópáka-e?
Szerinted? Az meg meleg ha vizes is. Belesnelkuli naciban kell valami nekem. Masreszt lefelenel + 1 reteg. De akinek acel golyocskai vannak...
Remek dolgokat írkáltok itt... Fürdõnadrág bringázáshoz... Balu1, segged nem fázik? forrasztópáka-e?
Szerintem ez sérülés ellen van, nem hideg ellen.
Kinek melyik téli kesztyû jött be? mert ott még nem sikerült megoldást találnom, és már van otthon három pár
Szerintem ez sérülés ellen van, nem hideg ellen.
Kinek melyik téli kesztyû jött be? mert ott még nem sikerült megoldást találnom, és már van otthon három pár
Ma reggel 7kor indultam tekerni a XI kerbol Nagykovacsi erintesevel a Huvosvolgybe. Indulaskor 3 fok volt 8 kor mar 4 9.45 korul 6 fok. Ez volt rajtam:10 fok alatt miben tekertek?
Igen, is. A neoprén anyag viszont önmagáért beszél.Szerintem ez sérülés ellen van, nem hideg ellen.
Próbáltam már több kesztyût, még a síkesztyû vált be valamennyire bélés nélkül. Béléssel átázik belülrõl és utána annál hidegebb lesz. Kicsit bumfordi de magában is ér valamit.Kinek melyik téli kesztyû jött be? mert ott még nem sikerült megoldást találnom, és már van otthon három pár
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Hú ezek tényleg nem lehetnek rosszak, megnézem majd milyenek. Elég jól is néznek ki meg tényleg jó, hogy tele van fényvisszaverõ csíkokkal.
A télre keresek valami jó biciklis kabátot, amiben nem fáznék. Tudnátok ajánlani olyat, ami azért nem olyan drága, de jó. 20-25ezret költenék rá max.
Szerintem azt inkabb csereld le valami "muanyag" polora! Ha atnedvesedik nem tudod mar kifuteni.pedig szimpla pamutpolo volt
Köszi, pontosan ilyet kerestem. Ezeknek hol találom az árát, illetve hol lehet hozzájutni?Rendelni kell vagy esetleg van nálatok is?A -15 - 0 vagy a -15 - 5 fokos érdekelne.download - katalog Etape Zima 2010
Szerintem ezek jók lesznek.
A télre keresek valami jó biciklis kabátot, amiben nem fáznék. Tudnátok ajánlani olyat, ami azért nem olyan drága, de jó. 20-25ezret költenék rá max.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.