A süti az jó volt.
Nem. Nem volt jó. Ki volt az a zseni aki kirakott öt kiló mákosbejglit? Most fogyhatok 5 kilót
A süti az jó volt.
Nem. Nem volt jó. Ki volt az a zseni aki kirakott öt kiló mákosbejglit? Most fogyhatok 5 kilót
remek pálya, hangulat és szervezés! köszönöm, hogy versenyezhettem ma nálatok
+1
ZolkoW módosította - 2014. július 21. - 16:30
Sok probléma nem volt a mai versenyen. A meleg az sok volt. Néha rápillantottam az órámra ami a kormányon volt és láttam rajta 35 fokot is. Volt ahol csak 28 fokot láttam. Én egy kicsit megfőttem. A bal fülem is bedugult verseny közben. Ilyet még soha nem tapasztaltam. Végig tudtam követni a pályát csak a legeslegvégén nem volt meg , hogy melyik utcába kell befordulni. Fáradtan az már nem megy , hogy megjegyezzem a sok egyforma utca közül. Így túlfutva mentem egy kis karikát mire vissza találtam. A süti az jó volt. A lecsóról nem tudok véleményt nyilvánítani. Mentem, hogy kellene egy kis táp de épp nem volt nálam a lecsóra jogosító papírka. Visszament a nejem a nevezési zacsiért de abban sem volt. Gondolom nagyon frissen nézhettem ki 5 órás tekerés után így elhajtottak, hogy ne potyázzak. Meg közben el is fogyott. A cetli azóta sem került elő. Valószínűleg véletlenül nem kaptam kaja cetlit. Ez azért kicsit elrontotta nálam az összképet. A frissítőknél nagyon előzékenyek és segítőkészek voltak az ott levők. Köszönöm innen nekik.Ha valakinek van kedve képeket nézegetni párat sikerült csinálni.Itt lehet nézegetni. https://picasaweb.go...eMTBMaraton2014
remek pálya, hangulat és szervezés! köszönöm, hogy versenyezhettem ma nálatok
üdv, Szabi
Eladó egy nevezés a mai Gerecse Maratonra. Férfi, master1, 66 km.
Fogjátok, vigyétek, olcsón adom... sajnos betegség miatt nem tudok elmenni a versenyre.
Telefon: 20 / 373-0823.
Egy idõsebb országúti versenyzõt is érdemes lenne megkérdezni errõl a biztonság kedvéért.Nem hagy békén ez az "eldefektel" kifejezés! Ezért elmesélem, hogy a Bükk Maratonon ugyanezt a kifejezést használta Ádámunk is. Persze, ez még nem ad végbemenõ következtetésekre okot! Így az UnderWorld-ön meg is kérdeztem a véleményét, amire õ azt mondta, hogy ez egy nagyon régi sport kifejezés! Hoppááá! Most meg olvasom Bruczki Szilárdunk beszámolóját, és ott is mit olvasok? "Eldefekelt"!!!
Úgyhogy, Én kérek elnézést, de Imi ebben most nincs igazad! ))
A sebesség mindent megold.
a fiatalság elõszeretettel erõszakolja meg a magyar nyelvet. Én viszont sok bicóssal voltam egy egyesületben anno és nem hallottam tõlük ezt a kifejezést. De mikor Szilárd született én már javában bicóztam . Elõtte évben már körbetekertem a Balcsit.
a fiatalság elõszeretettel erõszakolja meg a magyar nyelvet. Én viszont sok bicóssal voltam egy egyesületben anno és nem hallottam tõlük ezt a kifejezést. De mikor Szilárd született én már javában bicóztam . Elõtte évben már körbetekertem a Balcsit.Nem hagy békén ez az "eldefektel" kifejezés! Ezért elmesélem, hogy a Bükk Maratonon ugyanezt a kifejezést használta Ádámunk is. Persze, ez még nem ad végbemenõ következtetésekre okot! Így az UnderWorld-ön meg is kérdeztem a véleményét, amire õ azt mondta, hogy ez egy nagyon régi sport kifejezés! Hoppááá! Most meg olvasom Bruczki Szilárdunk beszámolóját, és ott is mit olvasok? "Eldefekelt"!!!
Úgyhogy, Én kérek elnézést, de Imi ebben most nincs igazad! ))
Köszi! Amúgy szép esés volt, alig bírtalak benneteket kikerülni, bár lehet át kellett volna ugratni felettetek!!! A sebesség meg volt hozzá
Az átdobó???? Hát a csont száraz láncot felkapta a hajtómû és becsavarta a keretbe és elferdült, ezért nem volt nagytányéron az utolsó 5 km-en... Mondjuk a helyezésen nem változtatott semmit, a Pistit nem értel volna utol, legfeljebb nem 2perc, hanem 1perc lett volna közöttünk.
a következõ versenykiírásban találtam. Véletlen vagy megint a LE hülye alkalmazása?
....Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a rajszámon található chipet a verseny végeztével eltávolítjuk (illetve az induló köteles azt leadni), azzal a sporttelep területét lehagyni nem szabd. ....
Mi lett a váltóddal? Utólag is gratula a helyezésért. Délután biztos ami biztos alapon elmentem a balesetire egy röntgenért, láttam is a hölgyet aki elesett, de addigra már rendbe rakták.
Egyébként, nekem is nagy bánatom az idegen kifejezések megjelenése a Magyar nyelvben, de itt igazán pl. a bullshit és társaira gondolok. Szép nyelvünk azért az idõvel csak csak megújul. Így lett a durrdefekt, lassú defekt... és a többi. És most már létezik az eldefektelés kifejezés is!
Valóban!Van egy olyan megérzésem, hogy a TKTK fb oldalán lévõ képek között vannak hegyibringás képek.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Tegnap jártam Tardoson, arrafelé is nagyon jó ösvények vannak, a Gerecsére felvezetõ kék háromszög pont illene a pálya profiljába , ha esetleg egyszer növelni szeretnétek a távot.
Mert te egy kemény játékos vagy Géza! Úgy is kell azt! Csokipapír, oszt helló!
Kicsit irigyellek is, hogy a sok gyakorlás miatt már gyorsabban megszereled a defektet, mint én elõveszem a kulacsot.
Valóban azt írtam hogy bizti lesz, és lesz is, mert ugye a képek megvannak. Csak kérdés hogy mikor és hová lesznek feltöltve.
Sajnos az oldal gázosan (nem)mûködik, a fejlesztõje nem igen reagál a javításokat illetõen. Ráadásul sikerült olyan nyelven írnia, amit rajta kívül szerintem csak egy ember ismer, aki fejlesztette anno. Így még az se megy, hogy majd valaki más kijavítja.
A Vértes maraton képei is vért izzadva kerültek fel, azóta úgy látszik újabb probléma is közbeszólt.
Ki lehetne írni hogy "új képek felkerülésének idõpontja bizonytalan", de szerintem ez egy ingyenes szolgáltatásnál alapértelmezett.