A második kör téged nem érint.
De, képzeld érint.
Ha megyek, kénytelen leszel két körön elviselni a társaságomat :-)
A második kör téged nem érint.
Ezt a szenvedõs részt kifejtenéd? Mire számíthatunk?
El kell,h szomorítsalak.. nekem is nagy bánatom,h kimarad a Tardos fölötti rész,de most nem tudtuk átvinni oda a versenyt.
Viszont csináltunk egy technikás- "szenvedõs" második kört T.Bánya-Vértesszõlõs-Agostyán fõlé. :cool2:
Egyet kérek csak (ha lehet) : Gondoljatok az olyan vakegerekre is mint én és ne sötétkék szalag legyen.
Még szép , hogy megyünk!Az egyik legjobban sikerült rendezés + pálya is a Ti kezetek munkájának az eredménye (Vértes Maraton) , úgyhogy már elõre tudom , milyen jól fogom magam érezni Tarján környékén.
Egyet kérek csak (ha lehet) : Gondoljatok az olyan vakegerekre is mint én és ne sötétkék szalag legyen.
Amúgy meg sok sikert a rendezéshez!
A lustábbak kedvéért; nevezni: hegyibringa.hu
Várjuk nagyon a nyomvonalat, remélem elég technikásra sikerül összehozni (Megszakadna a szívem ha a tv torony-Héreg útvonal a zöldön kimaradna )
Sziasztok,
Jövõ hét közepére lesz végleges a nyomvonal és a szint.
Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt még nem teljesen végleges a nyomvonal.
De ez ne szegje senki kedvét, nyugodtan nevezzetek!!!
A pálya karakterisztikája hasonló, mint a Vértes Maraton nyomvonala!
Megértéseteket köszönjük,
Buzso
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sikerült bejárni?Reményeim szerint szerdán bejárjuk gps-el és tudunk "használható" track-et adni.
Rajta vagyunk! Csináljuk!
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.