Jujjj de durva. Grat zsírosmacs. És mentél már vele durvát?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Váz építés
Started by
Major
, 2001. November 23. 17:36
Posted 2005. September 05. - 22:24
Posted 2005. September 05. - 22:23
Posted 2005. September 05. - 22:22
Posted 2005. September 05. - 22:21
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. August 31. - 15:11
persze, át lehet tenni
csak szerszám kell hozzá, de elviszed egy szervízbe és kiszedik
(de amúgy lehet hogy csak a kosztól recseg....érdemes lenne kitakarítani a meneteket, teflonszalag meg zsír rá, azt' csá)
viszont ennek mi köze a váz építéshez?:chin:
csak szerszám kell hozzá, de elviszed egy szervízbe és kiszedik
(de amúgy lehet hogy csak a kosztól recseg....érdemes lenne kitakarítani a meneteket, teflonszalag meg zsír rá, azt' csá)
viszont ennek mi köze a váz építéshez?:chin:
Autist Team:)
vendég_nhunor_*
Posted 2005. August 31. - 15:09
Üdv!
Van egy nem túl jó vázam... és recseg ropog a monoblokk(hajtokar is xar)
Ha veszek bele uj monoblokkot stb. KÉsõbb ha lecserélem a vázat a monobklokkot át lehet tenni vhogy?
És ezt csak szervízben tudják?
Vagy vegyek uj vázat és abba... hhmm cska kéne pénz:P
Van egy nem túl jó vázam... és recseg ropog a monoblokk(hajtokar is xar)
Ha veszek bele uj monoblokkot stb. KÉsõbb ha lecserélem a vázat a monobklokkot át lehet tenni vhogy?
És ezt csak szervízben tudják?
Vagy vegyek uj vázat és abba... hhmm cska kéne pénz:P
Posted 2005. August 31. - 13:28
végülis gyerekkoromban én is akartam cnc esztergát építeni itthon......aztán kinõttemja mit szoltok ahoz az ötlethez h a caprine dualt kicsit megerõsiteni és megcsinálni 4 forgáspontos össztelósra kicsit brutál lenne:D vagy kona feelingre nemtom hogyhíjják
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 31. - 12:49
Egyébként ha majd tényleg megakarod csinálni a home made összetelósodat, akkor szerintem keress fel egy hozzáértõ embert. Például az Abucewitcz Krisztiánt. Remélem megcsinálod, mert ilyen vad ötlet már nekem is eszembe jutott, csak nem merek belefogni.
Posted 2005. August 31. - 11:33
nekem nem caprine dualom van. akkor az nem is fasza?
:-P
merd le magadnak a merteket (ugy hasperkabe)
a tenyleges geometriai adatokat senki nem fogja felrakni.
par cucc par meret meg lesz, de tobb nem.
:-P
merd le magadnak a merteket (ugy hasperkabe)
a tenyleges geometriai adatokat senki nem fogja felrakni.
par cucc par meret meg lesz, de tobb nem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. August 31. - 10:18
mi ez a jajj tudom h alattam sokára fog eltörni ez a váz de nem is akarom csak ugy feláldozni a hülyeségem oltárán:D
9-én kispál zp? jöjjön mindenki (bocs az off ér)
9-én kispál zp? jöjjön mindenki (bocs az off ér)
Posted 2005. August 31. - 10:16
Jajj.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. August 31. - 09:19
ok meg is lesz a dolog. majd ha eltört a tám v láncvilla addig nem fogok bele mert szerintem is csak elbaszom a jó kis vázam
ugyhogy egy darabig pihen az ötlet de ha eltörik akkor ugyis mindegy neki szal csak idõ meg egy kis pénz ha meglesz akkor dobok fel 1 képet
ugyhogy egy darabig pihen az ötlet de ha eltörik akkor ugyis mindegy neki szal csak idõ meg egy kis pénz ha meglesz akkor dobok fel 1 képet
Posted 2005. August 30. - 22:04
Komolyan mondom ez nagyon durva ötlet!A megvalósításhoz sok sikert.Szerintem VÁGJ BELE!!!!
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!
Posted 2005. August 30. - 21:31
Szerintem nem érdemes se idõt, se pénzt rápazarolni.
1. elcseszed a fasza kis vázad
2. akkor már vegyél caprine treatet apróban
3. elcseszed a fasza kis vázad
4. rutin nélkül? semmi értelme egy fasza kis vázzal kezdeni(de csak ha nincs rutinod, ha van akkor nem szóltam)
5. elcseszed a fasza kis vázad
De én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit sikerülne kihozni, és nem is az én vázamról van szó, úgyhogy láss hozzá!
1. elcseszed a fasza kis vázad
2. akkor már vegyél caprine treatet apróban
3. elcseszed a fasza kis vázad
4. rutin nélkül? semmi értelme egy fasza kis vázzal kezdeni(de csak ha nincs rutinod, ha van akkor nem szóltam)
5. elcseszed a fasza kis vázad
De én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit sikerülne kihozni, és nem is az én vázamról van szó, úgyhogy láss hozzá!
Posted 2005. August 30. - 21:11
hát ötletnek nagyonjó, de ha megcsinálod, egyszer fájni fog
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___
Posted 2005. August 30. - 20:01
ja mit szoltok ahoz az ötlethez h a caprine dualt kicsit megerõsiteni és megcsinálni 4 forgáspontos össztelósra kicsit brutál lenne:D vagy kona feelingre nemtom hogyhíjják
Posted 2005. August 30. - 19:58
minden gyártó honlapján fent vannak a geometriai adatok.szögek hosszúságok stb lehet h van olyan is ahol még a csövek falvastagságát is közlik de nem hinném h sok ilyen van pl www.caprine.hu bármelyik bringánál beadja az összes váz adatait szerintem a duallal próbálkozz mert az jó kis váz nekem is az van szal fasza. (ezt sokan mondják még rajtam kívül)
Posted 2005. August 30. - 15:34
Szevasztok!
Question: tud valaki olyan honlapot, ahol meg lehet nézni bike alkatrészek pontos méreteit? Azért érdekelne, mert egy progival meg akarom építeni a bikeom hû 3D-s rajzát és ehhez kellenének pontos méretek. Ok, van tolómérõm, de mindent ugyse lehet lemérni.
Köszi a helpet!
Ferusz
Question: tud valaki olyan honlapot, ahol meg lehet nézni bike alkatrészek pontos méreteit? Azért érdekelne, mert egy progival meg akarom építeni a bikeom hû 3D-s rajzát és ehhez kellenének pontos méretek. Ok, van tolómérõm, de mindent ugyse lehet lemérni.
Köszi a helpet!
Ferusz