Jelentkezz be Regisztrálj

Kulacstartó szem eltört a vázon - ki tud segíteni?
Posted 2011. August 26. - 00:00

Posted 2011. August 25. - 22:15

Találtam a mûhelyünkbe az egyik polc alatt lemezanya behúzó szerszámot ha minden igaz még 5ös anya is van hozzá ( nagyon siettem és nem értem rá átmazsolázni ) ha nincs akkor az már csak filléres tétel a ha kell még írj nekem egy privit.Sziasztok,
2009-es CUBE alu MTB-m vázán a kulacstartó menetes szem eltört (a kulacstartó kicsavarozásakor), egyik fele a csavaron, másik beesett a vázba. Ez egy menetes, szegecs szerû valami. Bárhol próbálkoztam, senki sem tudott segíteni.
Tudtok valakit ajánlani, aki tud segíteni?
Egyre valószínûbb, kerékpár készítõ mûhely/mester kell.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. July 30. - 15:40

Posted 2011. July 30. - 00:14

Olyan 30.000 magassága.Ez nagyon jó, a menet is benne van készen. Rozsdamentes acélt tennék bele. Gaboca, mennyi egy ilyen behúzó szerszám?
Én Nógrádmegye, és a barátomnak van ilyen szerszám.Gabica,
köszi a linket, ez jónak tûnik. Hûvösvölgyben lakom, de eljutok bárhová ha kell. A link a fogalmazóé, fel fogom hívni, bár ott nem hiszem, hogy meg tudják oldani, de talán adnak elérhetõséget, akinek van ilyen. Csak ezért a javításért szerintem nem éri meg a szerszámot is megvennem.
Maggi: Yasec-et kerestem már, de nem veszi fel a telefont. Mindenki azt mondja, nagyon elfoglalt.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Azért arra a ragasztásra én kíváncsi volnék...Ez a Yasec dolog olyan, hogy ágyúval lõsz verébre.
Esztergáltatsz aluból egy kulacstartó szemet. Tulajdonképp egy peremes csap, a megfelelõ menettel. Ezt szépen beleragasztod a vázon lévõ lyukba.

Posted 2011. July 29. - 11:17

Esztergáltatsz aluból egy kulacstartó szemet. Tulajdonképp egy peremes csap, a megfelelõ menettel. Ezt szépen beleragasztod a vázon lévõ lyukba.
Posted 2011. July 29. - 10:59

köszi a linket, ez jónak tûnik. Hûvösvölgyben lakom, de eljutok bárhová ha kell. A link a fogalmazóé, fel fogom hívni, bár ott nem hiszem, hogy meg tudják oldani, de talán adnak elérhetõséget, akinek van ilyen. Csak ezért a javításért szerintem nem éri meg a szerszámot is megvennem.
Maggi: Yasec-et kerestem már, de nem veszi fel a telefont. Mindenki azt mondja, nagyon elfoglalt.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Posted 2011. July 29. - 00:04

Posted 2011. July 28. - 23:22

Posted 2011. July 28. - 21:38

Hol laksz, van ilyen:Tubtara behúzható szegecsanyák - Biotek - Dejond, szegecsanya, szegecsanya húzó, behúzó csak spéci szerszám kell hozzá, amúgy van. a szerszám kívül feltámaszkodik a szegecs peremén, a belsõ része a menetbe csavarva, a menetnél fogva a végét elkezd húzni és az elõre kikönnyített résznél megrogyik a szegecs és rászorul a luk peremére, gyárilag is ilyennel van elkészítve.Sziasztok,
2009-es CUBE alu MTB-m vázán a kulacstartó menetes szem eltört (a kulacstartó kicsavarozásakor), egyik fele a csavaron, másik beesett a vázba. Ez egy menetes, szegecs szerû valami. Bárhol próbálkoztam, senki sem tudott segíteni.
Posted 2011. July 28. - 19:38

Posted 2011. July 28. - 19:36

Posted 2011. July 28. - 19:34

Lehet kapni ilyet csavarboltban lemezanyának hívják.Sziasztok,
Posted 2011. July 28. - 18:44

Posted 2011. July 28. - 18:08

Yasec mestert vagy valami tapasztalt szakit kéne inkább megkeresni, mert azok a sorosdoboz vastagságú vázak hamar elkezdenek majd a furat mentén repedni ha tulterhelt lesz valami mitt, teszem azt popszegecs pl.
Posted 2011. July 28. - 17:23

Posted 2011. July 28. - 17:19

Sziasztok,
Bele kell rakni egy akkora pop szegecset, amibe bele lehet fúrni egy M4-es menetet.
Posted 2011. July 28. - 15:50

a temat zarolni fogjak ne lepodj majd meg ha nem talalod.egy moderator ateszi a kerdesed egy mar letezo topikba ami ezzel foglalkozik hogy ne legyen tul sok sallang a forumon.
Posted 2011. July 28. - 15:43