developed in the 1930s

CF Group - Thonet - Home
Andy Martin
innen
ezt most nem ertem - "ossztelos" merevvillaval?
Volt alkalmam kipróbálni ezt a Stringbike-ot, mehettem vele viszonylag hosszabban.
Tárcsafék szerintem sem megy rá. A damilt nem kell olajozni, ez igaz de úgy láttuk, ahol legtöbbet fut, a középsõ szakaszon már nagyon kezdett "rojtosodni", foszladozni a zsinór. Szóval, azért ez sem örök élet.
Mi úgy láttuk, a hátsó kerék sem kiszedhetõ, így nehezebb lehet a szállítás is.
A váltás két végállása között nem éreztem óriási különbséget de ez gondolom áttételezéssel még változtatható.
Érdekes koncepciónak tartom de az elterjedésében nem hiszek. Nem old meg semmilyen meglévõ problémát.
De ne legyen igazam, drukkoljunk nekik, legyen világsiker belõle !
Volt alkalmam kipróbálni ezt a Stringbike-ot, mehettem vele viszonylag hosszabban.Nekem nagyon tetszik a stringbike hajtásrendszere (igénytelen, nem úgy mint a láncos rendszer), az erõátvitel kétoldali és a váltók is nagyon jónak tûnnek. A hátránya, hogy tárcsaféket gondolom nem lehet megoldani hátulra.
Én pont fordítva látom, egyszerûbb és kevesebb a karbantartás igénye. A damilt kell cserélni x kiométerenként. A forgó részek, ha zárt csapágyasasak, még kenni sincs mit rajta, ha nem, akkor max azt (még mindig sokkal egyszerûbb mint hajtást, láncot tisztítani, kenni).
aha, magyarok, akárcsak a StringBike-osok. C-vitamin, atombomba, stringbike
ez meg egy szobabicaj, potom 6.800 GBP az ára. elég elcseszett valami, viszont karbonszálas rajta még a nyereg is.
Ciclotte - Ride on Design
A sebesség mindent megold.
Nem tudom,h ismeritek-e az M55 hybrid bike-ot. A vicc az,hogy ha jól tudom,akkor magyarok készítik.
M55 Hybrid Bike | Facebook
M55 - Home of electric bikes