Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

edzestervem.hu

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
430 hozzászólás a témában

joe.t1978

joe.t1978

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szia!

Lehet, hogy félreérthetõ voltam, nem az elmúlt heteket szeretném szerkeszteni, hanem a mostani, meg a jövõ heti edzéstervemet nem látom, ezeknél nincs edzésterv.

Feltöltött kép

Köszi,

üdv.
joe

Szia Joe!

A 2 hete elmúlt edzéseid már nem tudod szerkeszteni, s mivel már túlvagy azon, így nem az lesz a fontos, hogy mi volt a terv, hanem az, hogy mit edzettél. Ez pszihológia miatt vettük ki.
A távokat megnézem hamarosan, s javítom, ha hibás.

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Szia Zsolt!

A program nem annyira szigorú amúgy, már lágyítottunk rajta, így simán tudsz futni, ha úgy adódik.
Tudástár fel lesz vértezve edzésmegoldásokkal, hisz van olyan amikor szakad az esõ vagy hó van, s nincs görgõnk sem.
Erre lesznek fenn megoldások, tippek.
Visszamenõleg mindig az aktuális hetet és az azt megelõzõ hetet tudod szerkeszteni.

Üdv!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy majd a 10 hetes Mátra középtávos edzésen szeretnék részt venni, de már most tudom ,hogy lesz legalább két olyan hét amikor nem tudok tekerni, de például futni igen, ez mennyire kivitelezhetõ így???
Nyilván nem helyettesíti 100%-an de azért érdemes belekezdeni???
És ezt így hogy tudom majd levezetni hogy a program se dobjon ki???
Meg az lenne még a kérdésem hogy hány napra visszamenõleg lehet módosítani a felvitt edzéseket, mert azokban a hetekben csak a hét végén kerülök gépközelbe, így csak akkor tudnám utólag felvinni. Ez megoldható így??

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

szak.zsolt

szak.zsolt

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy majd a 10 hetes Mátra középtávos edzésen szeretnék részt venni, de már most tudom ,hogy lesz legalább két olyan hét amikor nem tudok tekerni, de például futni igen, ez mennyire kivitelezhetõ így???
Nyilván nem helyettesíti 100%-an de azért érdemes belekezdeni???
És ezt így hogy tudom majd levezetni hogy a program se dobjon ki???
Meg az lenne még a kérdésem hogy hány napra visszamenõleg lehet módosítani a felvitt edzéseket, mert azokban a hetekben csak a hét végén kerülök gépközelbe, így csak akkor tudnám utólag felvinni. Ez megoldható így??

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Szia Zsanner!

lesz választás mindenképp.

Sziasztok!
Elõször is gratulálok a kezdeményezéshez. Nagy segítség lesz nekem (is).

Épp edzésprogram választás elõtt állok, és a Mátra hosszútávot találtam ki magamnak. Az a kérdésem, hogy ott is lesz emelt edzésprogi, vagy ne várjak rá? A rövid és középtávnál ki lehet választani, de itt csak az alapot.

Elõre is köszi a választ. Zsanér

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Szia Joe!

A 2 hete elmúlt edzéseid már nem tudod szerkeszteni, s mivel már túlvagy azon, így nem az lesz a fontos, hogy mi volt a terv, hanem az, hogy mit edzettél. Ez pszihológia miatt vettük ki.
A távokat megnézem hamarosan, s javítom, ha hibás.

Csak rendezõdnek a dolgok... :) Jött az sms, hogy folytathatom.. o.o

Megnéztem az edzéstervem, most már látom az elsõ két hetem, viszont most meg a 3-4. hét tök üres, nem látom a terveket.
Egyéb bug:
- Én a Salzkammergut Trophy C-t választottam az elején, a rendszer azt írja, hogy 54 km, viszont ez a D táv, nem a C!
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy
Nem mindegy, ugyan is egy "kicsit" keményebb a C, mint a D. Most akkor melyikre vonatkozik a felkészítés?
Nehogy túlteljesítsem a versenyt 50%-kal, mert még a végén kiraknak a szervezõk!! :D

A cukrászda jó ötlet! Ha úgy érzed menet közben, hogy túlteljesíted a napi kvótát, akkor nyomd le a stoppert, egyél egy krémest, szundíts egyet és folytathatod! :D

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Szia Ati!

Bükk nem tudom, hogy lesz e.
A szervezõ abszolult nem foglalkozik velünk.
Mátra 10 és 8 hetes kidolgozása megy minden távon, mindkét szinten.
12 hetes nem indult, mert ha megcsináljuk, csúszunk a többivel, s egyszer szeretnénk magunk utolérni.

Kedves Zsolt!

Vártuk a Bükk maratonra az edzéstervet. Miért vettétek le?
A Mátra középre 12 hetes nem indul?

Elõre is köszi, Ati

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Szia!

Már leírtuk többször. Ha nem tudjuk melyik tervrõl írsz, nem tudunk segíteni.
Nézd meg Charon hozzászólását például.

Szia
Május 30-tól nincs új terv most már szabadon választott az edzés? Idáig pontosan követtem a lertakat és nagyon jól érzem a hatást, emelkedök könnyeben mennek jobban pörög a lábam!
Loituma69

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Szia Técs!

Ezt pótoltuk ma délben.

Kedves Adminok!
A köv edzésterv nem frissült, így az eheti terv hiányában az elõzõ heti edzést nyomtam.Légyszíves nézzetek rá:
Tarján Kupa 80km

A kiválasztott felkészülési idõ: 10 hetes edzésterv ( váltás )
A kiválasztott intenzitás: emelt [heti: 4-5 edzés/ 5-10 óra]
Az edzésterv indulása: 2011. május 23.
A verseny idõpontja: 2011. július 31.

Köszi:Csaba

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Kedves Adminok!
A köv edzésterv nem frissült, így az eheti terv hiányában az elõzõ heti edzést nyomtam.Légyszíves nézzetek rá:
Tarján Kupa 80km

A kiválasztott felkészülési idõ: 10 hetes edzésterv ( váltás )
A kiválasztott intenzitás: emelt [heti: 4-5 edzés/ 5-10 óra]
Az edzésterv indulása: 2011. május 23.
A verseny idõpontja: 2011. július 31.

Köszi:Csaba

gocze ati

gocze ati

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Kedves Zsolt!

Vártuk a Bükk maratonra az edzéstervet. Miért vettétek le?
A Mátra középre 12 hetes nem indul?

Elõre is köszi, Ati

loituma69

loituma69

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szia
Május 30-tól nincs új terv most már szabadon választott az edzés? Idáig pontosan követtem a lertakat és nagyon jól érzem a hatást, emelkedök könnyeben mennek jobban pörög a lábam!
Loituma69

joe.t1978

joe.t1978

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Csak rendezõdnek a dolgok... :) Jött az sms, hogy folytathatom.. o.o

Megnéztem az edzéstervem, most már látom az elsõ két hetem, viszont most meg a 3-4. hét tök üres, nem látom a terveket.
Egyéb bug:
- Én a Salzkammergut Trophy C-t választottam az elején, a rendszer azt írja, hogy 54 km, viszont ez a D táv, nem a C!
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy
Nem mindegy, ugyan is egy "kicsit" keményebb a C, mint a D. Most akkor melyikre vonatkozik a felkészítés?
Nehogy túlteljesítsem a versenyt 50%-kal, mert még a végén kiraknak a szervezõk!! :D

A cukrászda jó ötlet! Ha úgy érzed menet közben, hogy túlteljesíted a napi kvótát, akkor nyomd le a stoppert, egyél egy krémest, szundíts egyet és folytathatod! :D

SZIASZTOK!

Ma elég sokat foglalkoztunk az edzésterves oldallal. Programhiba volt nálunk, így sok edzeni vágyót kidobott a rendszer. Ezen hiba miatt akiket kirakott a rendszer automatika, azoktól itt is elnézést kérünk, s õk kapnak mind private email értesítést errõl, és vissza is tettük Õket az általuk választott edzéstervbe.

loituma69

loituma69

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szia
Rendesen nyomom az edzéstervet amit írtok nagyon jó terv jól megy az edzés, már fogítam 2kg és az emelkedõk sem viselnek meg annyira mint idáig, de május 30-tól nem írtatok új tervet miként hogyan edzek tovább?

zsaner

zsaner

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok!
Elõször is gratulálok a kezdeményezéshez. Nagy segítség lesz nekem (is).

Épp edzésprogram választás elõtt állok, és a Mátra hosszútávot találtam ki magamnak. Az a kérdésem, hogy ott is lesz emelt edzésprogi, vagy ne várjak rá? A rövid és középtávnál ki lehet választani, de itt csak az alapot.

Elõre is köszi a választ. Zsanér

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

megállok egy cukrászdában 20 percre

Cukrászdában? Viccelsz??
Véged lesz, ha csak rá gondolsz! :-D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Nekem egy általános kérdésem lenne. Mekkora romlást okoz az edzés minõségében az, ha megállok ? Egy órás intervall közben nyilván nem, de ha egy 2-3 órás menet mondjuk felénél megállok egy cukrászdában 20 percre, majd folytatom, ez milyen mértékben rontja az edzés minõségét ?

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Sajnos nincs ere lehetõség, csak BP-en.
lsd: Terheléses vizsgálatok

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Nem tudjátok véletlenül, hogy pécsett van-e lehetõség fizikai állapotfelmérésre?
(Réges-rég a sportorvosi rendelõ épületében csinált egy doktor, de jelenleg sehol senkit nem találok ebben a témában...)

Köszi,

Alfa

idarpidi

idarpidi

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Köszi, újra látom a komplett edzést ;)

Vinczeffy Zsolt

Vinczeffy Zsolt

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
SZIASZTOK!

Ma elég sokat foglalkoztunk az edzésterves oldallal. Programhiba volt nálunk, így sok edzeni vágyót kidobott a rendszer. Ezen hiba miatt akiket kirakott a rendszer automatika, azoktól itt is elnézést kérünk, s õk kapnak mind private email értesítést errõl, és vissza is tettük Õket az általuk választott edzéstervbe.

Vinczeffy Zsolt "Zerge"

EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB