Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Erdõbénye Drótszamár Fesztivál | Erdõbénye

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
192 hozzászólás a témában

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Egy kis beszámoló a hétvégérüõl:
Hegyikerékpár | Erdõbényei Drótszamár Fesztivál 2011
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hat persze! Bögölyorszagban jartunk, nem tudtad? :) Egyebkent a szezon eddigi legnagyobb elmenye volt ez a hetvege :)))) Nagy respect a szervezesert!
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Sajnos Szombaton kiderült, hogy egy kis porszem a gépezetben, mennyire tudja befolyásolni egy rendezvény kimenetelét. Fõleg, hogy ez ellen a porszem ellen egy kicsit sem tehettek a szervezõk. A malõr pedig a leszerzõdtetett elsõsegély nyújtó csapat nem megjelenése volt. Ez ellen senki semmit nem tud tenni ilyen rövid idõ alatt. Természetesen egyet értek a tömeg azon részével is akik kifejezték nem tetszésüket. Jöttek a "jó" tanácsok, hogy nem kell ide mentõ...Nem tudom fordított esetben õk hogy cselekedtek volna. Én teljesen egyetértek a szervezõkkel. Még aki tényleg hûde jól tud biciklizni azt is megviccelheti ez a hõség ami a hétvégén volt. Nekem csak az volt a fura, hogy leginkább azok adtak hangot nem tetszésüknek akik elvileg egy jót jöttek bicózni. Érdekes, hogy a dobogóért esélyeseket nem láttam hõzöngeni, pedig nekik szerintem több veszíteni valójuk volt azzal, hogy nem verseny hanem túra lett a vége. Én személy szerint eszméletlen jól éreztem magam. Ugyan úgy tudtunk egy tempósat bringázni, mintha élesben ment volna a dolog. Az esti buliról meg ne is beszéljünk:) Köszönöm mindenkinek, hatalmas jó csapat gyûlt össze!

szubjektív megjegyzésül: (és lehet ezért utálni, nem érdekel)
Garatulálni szeretnék azoknak akik lenyomták a túrát, közben ittak, ettek a frissítõ állomásokon. Beérkezés után fotózkodtak, majd lefürödtek és elfogyasztották a jó kis ebédet. Esetleg megvárták még a tombolát is hátha nyernek, majd mindezek után pedig visszakérték a nevezési díjat. Nálam ez a szánalmasság netovábbja...
Az teljesen rendben van, hogy nem az lett ami ki volt írva, no de 2db belsõ áráért szerintem eléggé jó szolgáltatást kaptunk nem?

Én is csatlakozni szeretnék a gratulálók táborhoz!!! NAGYBETÛS KÖSZÖNET!!

A hely és a környezet véleményem szerint a legszínvonalasabb a magyarországi maraton helyszínek közül! (lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mert én itt Tokaj-hegyalján születtem :) )A szervezõk tényleg megtettek minden tõlük telhetõt. Mi pénteken délután végigmentünk a rövidtávon és annak ellenére, hogy a szõlõmunkák miatt néhány helyen a szalagozás le volt véve kitûnõen jelölt pályát találtunk. Amikor beérkeztünk a Béres birtokra Danó Peti (fõszervezõ) kérdezte is, hogy mit tapasztaltunk, de tényleg csak dicsérni tudtuk Õket! Szombat reggelre azonban érte Õket egy "kis" meglepetés: A hosszú és a gyerekpálya szalagozását és irányító tábláit (egy/több) vicces kedvû honfitárs megváltoztatta, amit még ott gyorsan korrigálni kellett! Ez után már csak hab volt a tortán a megrendelt mentõautó elmaradása...

Összességében azonban csak a hivatalos idõmérés maradt el, minden más változatlan helyen és tartalommal megrendezésre került! Szerintem is ezek után gerinctelenség volt, ha valaki visszakérte a nevezési díjat!

Mi a családdal és a Washingtoni barátainkkal (így nemzetközi volt a rendezvény :) ) jól éreztünk magunkat mind kinn a pályán, mind a rajtközpontban!

Remélem, hogy jövõre lesz III. Erdõbénye Drótszamár Fesztivál!! ! Hajrá!!
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Kikapcsolódni szerettünk volna, hát megkaptuk. :D

Meg ám b@szki! Hatalmas party volt! :-D
Pörögtünk mit a buszkerék! :-D

"a videó az hatalmas)) "
Egészségetekre! :-)

/Hirtelen felindulásból fel akartam ugrani a színpadra hogy csináljak pár képet, nem sikerült.
Fáj a seggem és a könyököm, alig bírok ülni. Egy hét múlva Salz, jó lesz! :-) /

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kikapcsolódni szerettünk volna, hát megkaptuk. :D

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Kivetett az az, úgyhogy már most. :-)

a videó az hatalmas:)))
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Kivetett az az, úgyhogy már most. :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Minden tökéletes volt! Nagyszerû volt a pálya! A kis kört kihagytam, arról nem tudok nyilatkozni. Annyi kritikám van, hogy jobb lenne ha péntek este indulna a busz és szombat reggel kezdõdne a verseny a meleg miatt. Délután lesz pár kép. Mindent köszi!

Picasa _Alex_

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Titeket nem csíptek meg túra közben mutáns rovarok ? :) Másra nem tudok gondolni, az nem zavar, hogy összecsípkedtek, máskor is elõfordul, de most kétszeresére dagadt ettõl a bokám :) (Nem vagyok allergiás ilyesmire, legalábbis eddig nem voltam, de aztán ki tudja... )

De hogy ontopic is legyek kicsit, szerintem is szánalmas aki visszakérte a nevezési díjat, idõmérés ide vagy oda, bõven kapott annyi szolgáltatást, hogy megérje azt az összeget...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
zsééé: Teljes mértékben egyet értek veled. Annak lenne joga visszakérni az amúgy csekély nevezési díjat aki a lefújás pillantában letette a bringát és indult is haza. Én is elitélem azokat akik a kijelölt úton tekertek, jót ettek ott is és a gulyásból is, ne agy isten a tombolán is nyertek és még ez sem volt elég nekik...
De remélem elenyészõ ilyen ember van köztünk. ;)

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Sajnos Szombaton kiderült, hogy egy kis porszem a gépezetben, mennyire tudja befolyásolni egy rendezvény kimenetelét. Fõleg, hogy ez ellen a porszem ellen egy kicsit sem tehettek a szervezõk. A malõr pedig a leszerzõdtetett elsõsegély nyújtó csapat nem megjelenése volt. Ez ellen senki semmit nem tud tenni ilyen rövid idõ alatt. Természetesen egyet értek a tömeg azon részével is akik kifejezték nem tetszésüket. Jöttek a "jó" tanácsok, hogy nem kell ide mentõ...Nem tudom fordított esetben õk hogy cselekedtek volna. Én teljesen egyetértek a szervezõkkel. Még aki tényleg hûde jól tud biciklizni azt is megviccelheti ez a hõség ami a hétvégén volt. Nekem csak az volt a fura, hogy leginkább azok adtak hangot nem tetszésüknek akik elvileg egy jót jöttek bicózni. Érdekes, hogy a dobogóért esélyeseket nem láttam hõzöngeni, pedig nekik szerintem több veszíteni valójuk volt azzal, hogy nem verseny hanem túra lett a vége. Én személy szerint eszméletlen jól éreztem magam. Ugyan úgy tudtunk egy tempósat bringázni, mintha élesben ment volna a dolog. Az esti buliról meg ne is beszéljünk:) Köszönöm mindenkinek, hatalmas jó csapat gyûlt össze!

szubjektív megjegyzésül: (és lehet ezért utálni, nem érdekel)
Garatulálni szeretnék azoknak akik lenyomták a túrát, közben ittak, ettek a frissítõ állomásokon. Beérkezés után fotózkodtak, majd lefürödtek és elfogyasztották a jó kis ebédet. Esetleg megvárták még a tombolát is hátha nyernek, majd mindezek után pedig visszakérték a nevezési díjat. Nálam ez a szánalmasság netovábbja...
Az teljesen rendben van, hogy nem az lett ami ki volt írva, no de 2db belsõ áráért szerintem eléggé jó szolgáltatást kaptunk nem?
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

MeZ0

MeZ0

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Elhiszem, hogy azoknak akik komolyan akartak versenyezni, rosszul esett az elmaradt verseny, de nekünk amatõröknek nagyon jó kis családi hétvége volt.
Akik látták a gyerekversenyt, tekertek egy jót a túrán és ott voltak a sorsoláson - márpedig voltunk szép számmal -, tudják mirõl beszélek.
Köszönet ezért a szervezõknek és a támogatóknak.
Aki megtehette annak érdemes volt maradnia vasárnapra is, hiszen egy nagyon szórakoztató kis "hegymászó" verseny volt a közeli dombon. Itt is gratulálok a gyõzteseknek, szép teljesítmény volt tõlük! :)
Bár a szervezõk felajánlották, de mi biztosan nem kérjük vissza a nevezési díjat, hiszen nekünk nagyon tetszett az egész, jól szórakoztunk egy tartalmas hétvégén!
Jövõre szeretnénk ott leni a III. Erdõbénye Drótszamár Fesztiválon is!

Addig is:

Bort , Bringát, Békességet!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A vereseny eredeti tervek alapján motoros felvezetéssel ment volna végig az egész falun. Így mivel az emberek elindultak önállóan (mi is), már nem volt értelme a motorost kiküldeni.
Nekem nagyon tetszett, ami a szervezõkön múlt az 100% volt szerintem. Aki maradt az esti bulin az visszaemlékezhetett a régi szilvásváradi DH és XC versenyek közötti este hangulatára. ;)
Mi is mennénk (Merkapt SE és a népes debreceni delegáció)!!!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Nagyon tetszett a pálya, a faluban eszméletlen helyekre vezettek :) és a sok patakátkelés is bejött.
Ahol szétvált a rövid és hosszú útvonala, nagyon hiányzott egy rendezõ, mert a lassú rajt ellenére, a patak elõtti egynyomoson defektes ember tartotta fel a patak utáni kis partfalom meg két elakadó miatt maradtunk le a többiekrõl, és hiába mondtam, hogy merre kell menni vagy 15en a másik irányt választották, valamint a hosszú kiskörre vezetése a borháznál se volt egyértelmû, legalább is nekünk a végén.
Sajnálom, hogy a mentõk a szerzõdés ellenére nem jöttek ki és nem lett hivatalos verseny csak túra.
Remélem megrendezik jövõre is, mert mi 2en visszatérnénk!
Köszi a szervezést!

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Nagyon keserû szájízzel távoztunk ma Erdõbényérõl, már nagyon vártam ezt a versenyt. :(
A nagy meleg miatt nem jutott mentõ, vagy mi volt pontosan a gond?

Elég letörtnek látszottak a szervezõk, remélem nem megy el a kedvük a versenyszervezéstõl és jövõre már összejön minden!

Shifty

Shifty

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
és most hogy elmaradt a verseny? meg lesz rendezve máskor?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Már nagyon este van, várom az infót:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Tavaly nem volt. Inkább innivalót hozz, mert pl. a kisebbik kör nagyon nagy százaléka nyitott (szõlõsdombok között mész, nulla árnyék). A hétvégét elnézve pedig remélhetõleg a tavalyihoz hasonló kánikula lesz.

Igaza van epyc- nek 2 kulacs a megoldás. Emlékezetem szerint tavaly 3-4 helyen volt frissítõ izo/víz/banán összeállításban. De árnyék valóban szinte nulla!
Ma délután végigmegyünk a rövidtávon, este megírom, hogy milyen a pálya.
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

bmg

bmg

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Köszi! Akkor inkább viszek vmit.
Már csak azon dilemmázok, hogy a pokoli meleg miatt elég lesz-e egy kulacs, vagy kettõt szereljek a bringára... :)

Szia

A várható dögmeleg miatt én nem bíznám a véletlenre, ha tudsz, akkor vigyél 2 kulacsot.

Az utolsó Zemplén maratonon, hasonló körülmények között (35 fok, rengeteg nyílt terep) kb 5 liter folyadék fért belém az 57 km alatt.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Köszi! Akkor inkább viszek vmit.
Már csak azon dilemmázok, hogy a pokoli meleg miatt elég lesz-e egy kulacs, vagy kettõt szereljek a bringára... :)