Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Erdõbénye Drótszamár Fesztivál | Erdõbénye

- - - - -

• Please log in to reply
192 replies to this topic

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok,

A hétvégén bejártuk a pályát, pontosan 19 km lett a vége. Kicsivel többet szerettünk volna, de a helyi viszonyok ezt tették lehetõvé. Cserébe viszont nagyon szép útvonalat sikerült összehozni!
A rajt után rögtön a szõlõdombokon találjuk magunkat, persze felfelé haladva. Inkább a pálya elején vannak a szintek, ahogy ezt majd tapasztalni is fogjátok. A legmagasabb pont elérése után lezúzunk a faluba, ahol szûk átjárók, patakátkelés és kis hidak teszik változatossá a tekerést. Ezután elhagyjuk Erdõbényét és egy olyan szakasz következik, ahol nem csak a lábunk, hanem a szemünk is el fog fáradni a sok látnivalótól és a gyönyörû panorámától... Két újabb patakátkelés után érünk vissza a településre, ahol borospincék mellett haladunk, majd egy kis aszfaltos szakasz után érünk el a célba. Akinek tetszett és hosszútávot menne, kimehet egy második körre! :)
A rajt / cél terület egyébként a Béres Szõlõbirtok és Pincészet épületénél lesz, ami 1 km-re van a falutól. Itt lesz a helyszíni nevezés és a rajtszám átvétel is, kulturált WC, zuhanyzó, bringamosó és parkoló vár mindenkit.
A pontos útvonal és a szintrajz holnaptól lesz elérhetõ a trackabee-n és a honlapunkon: HegyiBringa.hu/Erdobenye

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én bukom, sajna azon a hétvégén, bikavér ünnep E.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mennék nagyon szivesen csakhát mélyszegénység van jelen pillanatban

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Jó az ötlet díjazom, persze rajtatok függ !

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

nekem tervben van , csak még nemtudom h jutok le olcsóér

erre kitaláltunk valamit, kíváncsi vagyok a véleményetekre:
ha 3an jöttök egy autóval, akkor a sofõr nevezése féláron lesz, ha 4en, akkor ingyen.
tetszik az ötlet? egyelõre a megvalósításon gondolkodunk, de hétfõre ez is kialakul.
ha van ötletetek, ne fogjátok vissza magatokat! :)

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Lesz lehetõség biztonságos helyre lerakni a bringát?

Holnap megyünk Erdõbényére és kitaláljuk hogyan tudjuk megoldani a bringák biztonságos tárolását.
Hétfõn visszajelzek ezzel kapcsolatban!

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Én is ott leszek !

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ne celebezz
mg az is lehet, h letekerek :D

fuck me, i'm famous!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Legalább megismerkedhetnénk egy fórum celebbel :D Mi Tokajig megyünk vonattal páran, onnan bringával. Bár tõlünk nincs is messze.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Jön valaki a fórumról?
MI egész sokan megyünk Debibõl, ebbõl is sokan indulunk a maratonon, alleycaten, bringapolon.
Tényleg. Lesz lehetõség biztonságos helyre lerakni a bringát?

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
közben elkészült az elsõ reklámvideó is:
YouTube - Erdobenye Drotszamar Fesztival

danóPéter

danóPéter

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Bort, Bringát, Békességet!

2010. július 10-én lesz egy boros-bringás esemény Tokaj Borvidék legszebb falujában, Erdõbényén.
Amatõr MTB futam 25km / 50km távon, családi tekerés, bringapóló és éjszakai futárverseny a tervezett program.
Ezek mellett borkóstolókkal, egész éjjel nyitva tartó pincékkel és szabadtéri kivetítõvel (aznap lesz a foci VB bronzmeccse!!!) várnak mindenkit a helyi borászok és a szervezõk.
Csak az MTB futamra kell nevezni, a nevezési díj 1500 Ft (ebben chipes mérés és frissítés van, illetve ígértek bográcsos kaját, de ez még alakulóban van).
Kempingezési lehetõség van, a versenyzõknek ingyenes, egyébként szintén 1500 Ft.
További szálláshelyek, elõnevezés és infók: www.hegyibringa.hu/erdobenye

Gyertek minél többen!