Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
468 hozzászólás a témában

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok!!

A héten postára adtuk a célfotókat kb. 60db-ot még nem adtunk fel de azt jövõ hét elején pótoljuk!!

Legytek jók és jó felkészülést a 2008-as szezonra!

Jó hátszelet mindenkinek!!

Szervezõk!

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Itt
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Ja, velo-n én sem találtam semmit és a verseny oldalán is csak a 27km van még fenn...

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
üdv
Balu ez remek, de holisvannak?

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok!!

Az eredmények megtekinthetõk a www.author-maraton.atw.hu web oldalon! + a velo.hu oldalon is!!

Köszönjük a feltöltött 410 képet!!

Célfotókat még nem kaptuk meg, amint lesz róla hírünk jelentkezünk!!

Sziasztok!!!

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

off
június elején a falu (lesencetomaj) határában lévõ kukoricatábla szélén, nem messze a 84-es számú fõúttól
miért kérded?
on

ja nem, semmi különös oka nincs, csak tetszett a kukoricás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off
június elején a falu (lesencetomaj) határában lévõ kukoricatábla szélén, nem messze a 84-es számú fõúttól
miért kérded?
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
OFF
Konásandrás, hadd kérdezzem meg hogy ez a kép pontosan hol és mikor is készült?

http://forum.bikemag...&postcount=4403

ON

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Ádám!
köszönöm a sört! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Jó kis verseny volt!
Nekem nagyon tetszett:)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

SikiMano

SikiMano

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Sziasztok!

Dynamo maraton után találtunk egy kék-szürke nõi Budmil hátizsákot, benne egy kék színû XXL-es pulcsival. Ha valakinek hiányzik szóljon és küldeni fogjuk.
Valamint találtunk egy Dechatlonos hálózsáknak a tartóját is.
Köszönjük az elismerést, és legfõképpen azt, hogy eljöttetek. Reméljük mindenki jól érezte magát és szép emlékekkel tért haza. Üdv: Siki

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Sziasztok!

Köszönjük a szép szavakat és gratulációkat! Legfõképpen azt, hogy eljöttetek és megtiszteltetek bennünket azzal, hogy részt vettetek a IV. Dynamo - maratonon!
KÖSZI MINDENKINEK!

1. Eredménylista, amint tudjuk felrakjuk a honlapra.
2. Fotók elõhívás alatt, amint elkezdjük a postázást, írunk a fórumba.

Szervezõk

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Medvegyev, az egyik szemüveg feltolós én voltam, a narancs Konával :) Szóval bocsi, az ingerkeltésért, mi még a lejtõ alján tettük meg a dolgot.

Hát a bemelegítés alaposan elmaradt a verseny elõtt, mivel 9.35-re értünk le, a be nem kalkulált fél órás pihenõ miatt. A pihenõ oka egy a 100-as tempónál a kocsi tetejérõl lerepülõ bringa. Csodával határos módon a mögöttünk jövõt nem találta el, valamint a bringával is végig lehetett tekerni a versenyt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

medvegyev

medvegyev

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Látom, csak a bennfentesek írogatnak beszámolót, így veszem a bátorságot és kezdõként leírom a történetünket.

Elõkészület:

Indulás pénteken, kijutás Budapestrõl 2 óra, cserébe jutalomvacsora Almádiban, szállás Badacsonytomajban. Nyolcan mentünk, mindenki fáradt volt ezért az estei 3 kör jó éjt pálinka után elájultunk, hajnali 10-kor sikerült felkelni, majd kerékpáros edzésként meglátogattuk egy helyi pincészetet, ahol két óra kóstolás után négykézláb sikerült kijutni a szabadlevegõre, elosztottuk a bicikliket majd, további edzésként „egyenesen” elkerekeztünk egy kecskefarmra, ahol sajtvásárlással, nyúl és kecskesimogatás töltöttünk el pár órát. A szállásunk felé haladva tojásvadászatot tartottunk az egyik falúban, a kocsmárosnétól megtudtuk, hogy Gizi néninél lehet esetleg venni, majd Gizi nénitõl, hogy Marika néninél és Marika nénitõl, hogy Zita néninél, szerencsénkre itt már tényleg volt. Zita néni 100 Ft-os árral indított, mi meg is kérdeztük, hogy abban a csirke is benne van-e, végül kiderült, hogy a 3db 100Ft, amit gondosan egyenként papírba becsomagolt és belerakta egy lisztes zacskóba. Fizetés kerítésrácson keresztül, nem túl szomjas Reffes barátom átvette a tojásokat, majd a pénz elengedése helyett a zacskót engedte el, halk puffanás, 5mp néma csend, 5mp értetlen nézés, majd hangos röhögés. Végül kaptunk még két tojást, amibõl sikerült az esti bográcsos lecsót megcsinálnunk, bezabálás majd, éjfél környékén fekvés.

Verseny napja:

7-kor kelés, wc-nél sorban állás…..mindenki fosik!!!! Tegnap valami megártott, na nem baj, reggelizzünk…ó óóóó.. nem vettünk reggelit!?!?!?!…wazzz, na majd útközben, bicikliket felpakoltuk, irány Gyenesdiás, benzinkútnál keréknyomásokat beállítottuk, majd továbbrobogtunk a starthely felé. Még a körforgalom elõtt bepánikoltunk és a buszmegállóban megkérdeztük, hogy merre van a sportpálya. Kedvesen elmondták, hogy merre kell menni, a gyengébbek kedvéért majdnem 20 méterenként ki volt nyilazva, tehát megtaláltuk. Parkolás sikeresen a legfelsõ parkolóban, majd irány a wc, sorban állás, majd sikeres akció, itt még tiszta volt a mellékhelység. Hangulat családias, mindenki kedves és közvetlen mindenkivel. Nevezést gyorsan megejtettük rövidtávra, helyszínen 3000 Ft!!!! (na jó, azért annyira nem volt gyors, de belefért), közben kiszúrtuk a büfét. Reggeli hidegben nagyon jól esett a forró tea, plusz a szendvicsek is frissek voltak, ja ás az árak….gombok!!!! nem lehúzásra ment az egész. 50 perccel a rajt elõtt, jól teleettük magunkat, majd megint wc, hát a kerékpáros társaság csúnyán helybenhagyta, most már nem lehetett tisztának nevezni.
Rajt elõtt, már nagyon nem sikerült bemelegítenünk, de egy kört mentünk a lenti parkolóig. Beállás rajtra, természetesen szembõl a legvégére :), rajt pontban 10-kor, kényelmes gurulás az aszfaltozott lejtõn, ugrálás a fekvõrendõrök felett , majd küzdelem a lovakkal, akik tekéset akartak játszani a kerékpárosok közt. Egy kitartóan hosszú, nem túl meredek emelkedõ után egy jó hosszú lejtõ következett, itt végig arra gondoltam, hogy meg lesz még ennek a böjtje, meg is lett egy forduló után szép meredeken kezdett el emelkedni az út. Az elsõ itató elõtt emelkedõn, bepárásodott a szemüvegem, pont mögöttem beszélték, hogy nekik is és lejjebb tolták az orrukon, megpróbáltam én is de sajnos lementem a kijárt ösvényrõl és egy rönkben elakadtam, 3 méterrel az itató elõtt. Gyors tolás, egy pohár víz, és már folytattam is. Innen már nem emlékszem a pályára, de volt valami hosszú emelkedõ, meg pár hajszál vékony, kacskaringós ösvény ,ami nagyon tetszett, ja és egy belógó fa amit a haverom lefejelt, sisakja be is tört. Az út eltéveszthetetlen volt, a gyors szakasz utáni visszafordítós emelkedõknél ordították, hogy válts vissza, ez nagyon jól jött. A vége felé valamelyik pályabíró mondta mindenkinek, hogy ez az utolsó emelkedõ és már nem lesz több, ezúton kérjük a rendezõséget, hogy az illetõnek 100-szor kelljen leírnia, hogy nem az volt az utolsó. A nem létezõ emelkedõ felénél feladtam és feltoltam, visszapattanva sikerült balra tekintenem, ahol festõi tájként lehetett látni a Balatont. A km órám szerint már túl voltam a 27.-ik kilométeremen, de a célnak se híre, se hamva nem volt, azért szerencsére két kilométeren belül sikerült befutni, így nem vettem annyira zokon. Befutónál ásványvíz és fotós fogadott, meg utána egy jó nagy adag mákos tészta. Csapatunkból mindenki beért, a leggyorsabb másfél óra alatt, Én majdnem egy és háromnegyed óra alatt, a zsír új Konás csajaink meg két és háromnegyed óra alatt végeztek. Kicsit elfáradtunk ezért gyorsan visszamentük a szállásra aludni, két óra szieszta után indultunk hazafelé Pestre, természetesen Almádiban a megérdemelt vacsoránkat ismét megettük, így jóllakottan készültünk a dugóra, ami csodával határos módón elmaradt, szinte lézengés volt az autópályán.

Köszönet a szervezõknek, nagyon kellemes hangulatú, jól szervezett verseny volt.

Medvegyev

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Jó képek, megtaláltam magamat is! Köszi!!!

hedis

hedis

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
:papa: KÉPEK!!! :icon_cool
www.mtbfotok.mindenkilapja.hu

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
[quote name='Rémhörcsög'] Így értem célba, aholis Ádám felvilágosított h. a gumiba indulásnál célszerû levegõt fújni :D:D:D
QUOTE]

Mindegy Matyi, így is te voltál a legnagyobb sztár!!! :) De legközelebb majd gyorsabban tekerj, hogy a tüskék ne érjenek utól :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Figyelem, beszámoló következik!
Szombat este még ugyan vacilláltam h. induljak, vagy-ne e, de aztán gondoltam tekerek 1et. Szokásos hangulat az érkezéskor, gyors kaja, rövid melegítés. Rajt után kis tolongás, meccselgetés, egészen a lovakig, ahol megállás, majd elindulás, csikón majdnem átvágtatás. Amikor a felvezetõk kiálltak, növekedett kissé a tempó, bár nem vészesen, az igazi durvulás ezután következett az aszfaltos emelkedõn, ahol kis intervallgyakorlatok után már csak 5 ember volt a gáton: Takács András (ZKSE) Vock B., Veingartner B. a rövidtávos Rácz Roland és jómagam. Mikor rátértünk a terepre, kicsit fokoztuk csapattársammal a tempót, amit Vock és Veingartner már nem tudott lereagálni, így 2-en maradtunk, bár nem kicsit volt nehéz távolodni. A lejtõ után aszfaltra rátérve már nem láttuk õket, de nem vettünk vissza a tempóból, laza 45-tel robogtunk át az erdõn. Az elsõ ellenõrzõpontnál laza tollvonás-megállás, majd a kissé fura talajon nehézkes tovaindulás. A 30-35. km-nél lévõ 1nyomsávos lefelén Takács A. defit kapott, így sajnos egyedül kellett folytatnom az utat, egész eddig nem kapcsoltam le közép ill kistányérra ;)
Ezután lejtõ, aszfalt, Konásandrás pólólobogtatása :D majd emelkedõn szenvedés. Itt az erõs kezdés visszaütött, kissé belassultam, de mindegy, tekertem tova sebesen. Itt értem utol az elsõ rövideseket. Visszafordítós elõtt éreztem h. koppan a hátulja, sziszegés. 48 km-nél, elsõ helyen. na mondom faja, belsõ van, leszedõ van, pumpa nincs. Jólvan, akkor felnin. Kissé olyan volt mintha jégen mennék, elpörgött meg minden. Itt volt az emelkedõ, aholis a felni és a gumi nem nagyon tartott össze, szoval 2 tekerés 1 haladás. Nagy áttétel miatt kisebb görcsök, rájöttem, tolva gyorsabb. Sorban jöttek el a hosszúsok, na mondom király. Emekedõn tolás, lejtõn gurulás, persze felnin. Így értem célba, aholis Ádám felvilágosított h. a gumiba indulásnál célszerû levegõt fújni :D:D:D
Na így telt a napom, blog off. A versenyrõl csak szuperlatívuszokban, a kijelölés 100%-os, tisztára mint CC-n. No hiba verseny volt.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már a tavalyi (a tavalyelõtti csak az idõjárás miatt nem) verseny is kimondottan tetszett. Az idein még jobb volt a pályakijelölés és a 2 kényesebb nem belátható éles merdekben foltyatódó kanyar emberekkel jelzése is külön jó pont. Ha csak egy versenyen indulok jövõre, az biztos ez lesz.

Az a kilátás a vége elõtt pár száz méterrel a kavicsbánya fölött, már csak amiatt megéri letekerni a távot.

Jövõre ugyanott :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Balu, ismét csak egy tutti versenyt rendeztél! Csodás környék, remek családias hangulat, jó pályakijelölés és kazal mákostészta ingyé...
Nem tudom mennyiben érintette a rendezvényt negatívan a fõszponzor kiszállása, de én ebbõl nem vettem észre semmit.
Most voltam harmadszor itt és tuti hogy jövök legközelebb is... ja és üzenem Konásandrásnak hogy meg ne lássam mégegyszer a pálya szélén ahogy az utat mutogatja versenyzés helyett! :) :) :)