csatlakoznék
Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Posted 2024. April 16. - 21:12
Posted 2023. August 01. - 12:26
Posted 2016. February 03. - 10:26
Idén is megyünk!
https://www.facebook...75407812826619/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2015. February 09. - 15:36
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2015. January 30. - 23:51
Posted 2015. January 27. - 17:27
Posted 2015. January 27. - 13:20
Posted 2015. January 26. - 23:52
Mondjuk március 20-22?
Edited by _Alex_, 2015. January 26. - 23:53.
Picasa _Alex_
Posted 2015. January 24. - 02:02
Aki hoz bicajt és tekerni is akar,annak oly mindegy,hogy mikor lesz,aki nem hoz kerót,annak meg pláne! :-D
De inkább jó lenne "minél később",és lehetne nyomni egy kis cserkészes tekerést! :-)
Edited by Louis, 2015. January 24. - 02:02.
Posted 2015. January 21. - 14:27
nehogymár elmaradjon az idei tali!
nekem az időpont kb mindegy, csak fixáljuk le kb 2 héttel előtte.
jó lehet február is-március is.
bár most még tavasz van, március-áprilisra lehet tél lesz
Posted 2015. January 19. - 23:13
Én preferálnám a március végét, de ha éppen februárban lenne, az sem gond, gyalogbékázni is jó dolog ^^
Posted 2015. January 19. - 22:51
Idén Télen egy összeröffenés?
Igaz Kiváló tekerőidők vannak mostanában, de ne tartson ez senkit se vissza :-)
Posted 2014. June 12. - 23:19
Teljesen pofátlanul "beszólok" ide is
Oly jó érzés volt a hétvégi EplényXCO-n összefutni Alex-el - nosztalgikusan gondoltam vissza (a gyerek és gazdálkodás) előtti boldogságos fórum talikra
AKAROK MÉG!!!!!
Ugye, milyen jó arc vagyok!
Picasa _Alex_
Posted 2014. June 04. - 18:14
Teljesen pofátlanul "beszólok" ide is
Oly jó érzés volt a hétvégi EplényXCO-n összefutni Alex-el - nosztalgikusan gondoltam vissza (a gyerek és gazdálkodás) előtti boldogságos fórum talikra
AKAROK MÉG!!!!!
Viszont totál esélytelen, hogy több napra kiruccanjak a gazdálkodásból, sőt egy napra is nehezen - úgyhogy lécci, lécci! GYERTEK TI!
www.facebook.com/ParadicsomHaz
Marhára elment az eszem, de annyira "akarlak titeket", hogy azt mondom, hogy bár messze nem egy kulcsos ház vagyunk, bevállaljuk azokat az árakat.
1500 Ft/fő/éj + IFA
Senkinek meg ne mondjátok, mert ilyen ajánlatot másnak nem teszek! Sőt letagadom, hogy valaha is tettem
Nekünk Júli első, avagy utolsó hétvégéje lenne alkalmas és, ha minél többen jönnétek (házban-ágyban max 20 fő fér). Amúgy sátrazni is ér
Mikor?
Bringázás szempontjából IS odab...os a környék, ami amúgy álomszép és a kert végiben kezdődik
Remélem jöttök
Izgulok
Lehet már nem is tudok bringázni (pirulós)
Már van is hozzá Topik (remélem jól csináltam a belinkelést)
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2014. June 02. - 23:18
Pénteken mikor értek vel Alex?
Pézsé: Fészbúkon Vándor Dávid, a számát talán Lóriék tudják...
Posted 2014. May 26. - 11:00
Valaki meg tudja adni a nevét és a számát a helyi srácnak aki a tavaszi talin a túránkat vezette?
Köszi.
Posted 2014. May 08. - 10:28
A nagy sikerű tavaszi akció után itt a folytatás!
Júni. 6-8.
Júni 8. Kondenzgyík Maraton Miskolc. Klafa kis verseny, eddig mindkét alakommal eső és sár volt, de ezúttal úgy néz ki záraz pálya lesz!
Szállás a bringával is közeli felsőhámori Waldorf iskolában(http://hamoriwaldorf.hu/). Érkezés péntek estétől, maradás vasárnap estig. A vasárnapi verseny persze fakultatív, szombaton lehetne egy jó kis közös bringázást csapni!
https://www.facebook...26627047429527/
Picasa _Alex_
Posted 2014. March 31. - 19:41
Posted 2014. March 29. - 08:35
En nem rugtam be,kozel sem! Nem hianyzik az mar nekem!Vasarnap 11 elmult,mikor elindultunk Repasrol Harom-kore 6-an.Te biztos koran/korabban indultal,ezert is nem hivtalak!Tempo nyugis volt,laza.Aztan Harom-korol sogival indultunk vissza Szilvasra...Kozos tekeres legkozelebb!
én is valamikor tíz körül indultam, nem voltam hajlandó korán kelni. feltekertem kopasz-réten át a kálmánhegyin olaszkapuig, onnan zsidó-rét, tar-kő, majd a zöldön meg a kék-kereszten át le a stimecz házig. az a kék kereszt érdekes útvonal, volt pár lálthatóan szándékosan épített ugrató. stimeczháznál lebontották a nyomóskutat, víz nincs. nem tudom miért volt jó, remélem csak felújítják.
onnan még barlangász haverokra ránéztem Ódorváron, aztán tárkány-varróház-piros kereszt-sárgán haza. 64km lett a vége, meg vagy 1600 szint, úgyhogy alaposan kidöglöttem. nem is tudom, mikor tekertem utoljára ennyit. de nagyon szuper volt, szebb időt kérni sem lehetett volna.
Posted 2014. March 28. - 16:27
"... will be bloody exciting BMFT-tali again? That is the question. "
Azert szerintem jun.-jul.-aug. honapok valamelyikeben ossze lehetne hozni megint egy talit?!Nem?!