csatlakoznék
Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó Répáshuta, 2014
Posted 2024. April 16. - 21:12
Posted 2023. August 01. - 12:26
Posted 2016. February 03. - 10:26
Idén is megyünk!
https://www.facebook...75407812826619/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2015. February 09. - 15:36
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2015. January 30. - 23:51
Posted 2015. January 27. - 17:27
Posted 2015. January 27. - 13:20
Posted 2015. January 26. - 23:52
Mondjuk március 20-22?
Edited by _Alex_, 2015. January 26. - 23:53.
Picasa _Alex_
Posted 2015. January 24. - 02:02
Aki hoz bicajt és tekerni is akar,annak oly mindegy,hogy mikor lesz,aki nem hoz kerót,annak meg pláne! :-D
De inkább jó lenne "minél később",és lehetne nyomni egy kis cserkészes tekerést! :-)
Edited by Louis, 2015. January 24. - 02:02.
Posted 2015. January 21. - 14:27
nehogymár elmaradjon az idei tali!
nekem az időpont kb mindegy, csak fixáljuk le kb 2 héttel előtte.
jó lehet február is-március is.
bár most még tavasz van, március-áprilisra lehet tél lesz ![]()
Posted 2015. January 19. - 23:13
Én preferálnám a március végét, de ha éppen februárban lenne, az sem gond, gyalogbékázni is jó dolog ^^
Posted 2015. January 19. - 22:51
Idén Télen egy összeröffenés?
Igaz Kiváló tekerőidők vannak mostanában, de ne tartson ez senkit se vissza :-)
Posted 2014. June 12. - 23:19
Teljesen pofátlanul "beszólok" ide is
Oly jó érzés volt a hétvégi EplényXCO-n összefutni Alex-el - nosztalgikusan gondoltam vissza (a gyerek és gazdálkodás) előtti boldogságos fórum talikra
AKAROK MÉG!!!!!
Ugye, milyen jó arc vagyok! ![]()
Picasa _Alex_
Posted 2014. June 04. - 18:14
Teljesen pofátlanul "beszólok" ide is ![]()
Oly jó érzés volt a hétvégi EplényXCO-n összefutni Alex-el - nosztalgikusan gondoltam vissza (a gyerek és gazdálkodás) előtti boldogságos fórum talikra ![]()
AKAROK MÉG!!!!! ![]()
Viszont totál esélytelen, hogy több napra kiruccanjak a gazdálkodásból, sőt egy napra is nehezen - úgyhogy lécci, lécci! GYERTEK TI! ![]()
www.facebook.com/ParadicsomHaz
Marhára elment az eszem, de annyira "akarlak titeket", hogy azt mondom, hogy bár messze nem egy kulcsos ház vagyunk, bevállaljuk azokat az árakat.
1500 Ft/fő/éj + IFA
Senkinek meg ne mondjátok, mert ilyen ajánlatot másnak nem teszek! Sőt letagadom, hogy valaha is tettem ![]()
Nekünk Júli első, avagy utolsó hétvégéje lenne alkalmas és, ha minél többen jönnétek (házban-ágyban max 20 fő fér). Amúgy sátrazni is ér
Mikor?
Bringázás szempontjából IS odab...os a környék, ami amúgy álomszép és a kert végiben kezdődik ![]()
Remélem jöttök
Izgulok ![]()
Lehet már nem is tudok bringázni (pirulós)
Már van is hozzá Topik (remélem jól csináltam a belinkelést)
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Posted 2014. June 02. - 23:18
Pénteken mikor értek vel Alex?
Pézsé: Fészbúkon Vándor Dávid, a számát talán Lóriék tudják...
Posted 2014. May 26. - 11:00
Valaki meg tudja adni a nevét és a számát a helyi srácnak aki a tavaszi talin a túránkat vezette?
Köszi.
Posted 2014. May 08. - 10:28
A nagy sikerű tavaszi akció után itt a folytatás!
Júni. 6-8.
Júni 8. Kondenzgyík Maraton Miskolc. Klafa kis verseny, eddig mindkét alakommal eső és sár volt, de ezúttal úgy néz ki záraz pálya lesz! ![]()
Szállás a bringával is közeli felsőhámori Waldorf iskolában(http://hamoriwaldorf.hu/). Érkezés péntek estétől, maradás vasárnap estig. A vasárnapi verseny persze fakultatív, szombaton lehetne egy jó kis közös bringázást csapni! ![]()
https://www.facebook...26627047429527/
Picasa _Alex_
Posted 2014. March 31. - 19:41
Posted 2014. March 29. - 08:35
En nem rugtam be,kozel sem!
Nem hianyzik az mar nekem!Vasarnap 11 elmult,mikor elindultunk Repasrol Harom-kore 6-an.Te biztos koran/korabban indultal,ezert is nem hivtalak!Tempo nyugis volt,laza.Aztan Harom-korol sogival indultunk vissza Szilvasra...Kozos tekeres legkozelebb!
én is valamikor tíz körül indultam, nem voltam hajlandó korán kelni. feltekertem kopasz-réten át a kálmánhegyin olaszkapuig, onnan zsidó-rét, tar-kő, majd a zöldön meg a kék-kereszten át le a stimecz házig. az a kék kereszt érdekes útvonal, volt pár lálthatóan szándékosan épített ugrató. stimeczháznál lebontották a nyomóskutat, víz nincs. nem tudom miért volt jó, remélem csak felújítják.
onnan még barlangász haverokra ránéztem Ódorváron, aztán tárkány-varróház-piros kereszt-sárgán haza. 64km lett a vége, meg vagy 1600 szint, úgyhogy alaposan kidöglöttem. nem is tudom, mikor tekertem utoljára ennyit. de nagyon szuper volt, szebb időt kérni sem lehetett volna.
Posted 2014. March 28. - 16:27
"... will be bloody exciting BMFT-tali again? That is the question.
"
Azert szerintem jun.-jul.-aug. honapok valamelyikeben ossze lehetne hozni megint egy talit?!Nem?! ![]()

Sign In
Create Account

Back to top