Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a csillagos ég kb 35-40. szerintem pressure suit vagy valami 661 hardshell cuccos lessz alkar-könyökvédõvel, de csak azért mert 661 a lábszárvédõm is és úgy szép ha egységes. na meg jónak is tünik a 661
régen én is az axo-t nézegettem szép kis müanyag darabok vannak rajta :P láttam párszor a fogason is, (nem otthon sajnos) és hát elég durván néz ki. de ez még szeptemberig vár asszem mert akkor veszek saintet és ami marad abból páncél lessz szal olyan 25-30-as kategória, vagy még gyûjtögetek kicsit

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de ha haladsz, nem melegedsz bele.
kulccsont ellen meg egyik sem véd sajnos:(
szerencsésen kell esni.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Axon kemény protektor van a mellnél, és úgy van megoldva, hogy a hasnál van a tépõzár amivel magad köré erõsíted az egészet, és ehhez tudod kifeszíteni a mell részt, így nem csúszik fel az egész. Ja és jó meleg, bár melyik nem az ilyen idõben.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hmm meggondolandó
mit ajánlassz aminek az ára nem veri a csillagos eget, és relatív jó az ár-érték aránya? dzsekik is jöhetnek. mondjuk szeretem ha masszív a gerincvédõjük és alkar könyök cucc is van hozzá, de szerintem én nem vagyok elég durva h ki tudjam használni, márha beszélhetünk ilyenrõl

AXO és 661 emberi áron vagyon. Én is most vettem meg a Pressure Suit-ot. Esõ után köpönyeg.:D

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
nekem sp2 stevem volt - úgy éreztem, hogy kicsit rövid; a gerincvédõ is lehetett vonla picit hosszabb. Az egész protektor a köldökömig ért - (lehet ez a normális? ) Nekem ez nem tetszett... (pedig nagy méret volt)

amúgy jó és nagyon jól szellõzik!

axon a mellkasnál mi van? 661-nál ez a szivacs elég kevésnek tûnik.. bár vmennyit véd.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Axo-nak van elég jó kis védõje, én olyat használok. Kemény és széles gerincvédõ, amig elég hosszan lelóg. Rendes alkar könyök rész, mellkasvédõ stb...

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
neked hol a csillagos ég, mennyi a max?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
hmm meggondolandó
mit ajánlassz aminek az ára nem veri a csillagos eget, és relatív jó az ár-érték aránya? dzsekik is jöhetnek. mondjuk szeretem ha masszív a gerincvédõjük és alkar könyök cucc is van hozzá, de szerintem én nem vagyok elég durva h ki tudjam használni, márha beszélhetünk ilyenrõl

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nagyon is sokat számítanak a protektorok és a páncél. Ha múlt vasárnap nincs rajtam protektor, akkor lenne két törött kezem/könyököm, és ha lett volna rajtam páncél, akkor hátam és a vállam nem úgy nézne ki, ahogy...
A kulcscsontos dolgot meg azért írtam, mert a "puha páncéloknál" nincs védelem beépítve a csont fölé/köré, míg a merevek közül soknál igen.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
valahol azt írták, asszem a jánoshegyi pályákban, h mindegy h mi van a vállad és a szikla közt, egy nagyobb esésnél úgyis eltörik. vagy valami ilyesmi
de ugyebár ez csak olyan hobbi dh szal addig eresztem amig élvezem és nem a teljesitményre megyek, a páncél meg azért kell, ha épp bevállalósabb kedvemben vagyok, akkor is nyugtasson a tudat h van valami eséskor a talaj és köztem

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

kulccsonttörés ellen is megvéd/het egy SP2 pl?

A "puha" protektorok egyike se fog megvédeni a kulcscsont töréstõl.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég

hi!
ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg

kulccsonttörés ellen is megvéd/het egy SP2 pl?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hallottam olyat h belefújod a bukóba és hûsít. mi ennek a neve és hol lehet kapni? (persze ha tudja valaki h mirõl van szó).

szárazjég? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
üdv!
a poliport páncélról mi a vélemény?
hobbi déhára kéne csak h legyen valami. mennyire bírja a kiképzést szerintetek?
van egy lángolós krossz bukóm (mocis) nagyon gizda van vagy másfél kiló ha nem több az biztos h véd csak nem szellõzik. hallottam olyat h belefújod a bukóba és hûsít. mi ennek a neve és hol lehet kapni? (persze ha tudja valaki h mirõl van szó). a kétpántos térd-sípcsont védõ 3. pánttal valótuningolása mennyire hatásos?
elõre is kössz a válaszokat

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez segít, feltéve, h rájövök, h melyik a kõrösi csoma sétány, bár az már nem munka
a gumis szalag szerencsére sokkal gyorsabban meglett
báár közben rájöttem, h talán sokkal egyszerûbb levágni a régit, és gumistól átvarrni az újra

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
méterárú boltban vettem, spec a kõrösi csoma sétányon, ha az segít. ;) olyan 8 centi széles, de volt ennél szélesebb is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hol lehet kellõen nagy tépõzárat venni a bigcityben? Mindenhol csak pillangófing méretût találok, én meg szeretnék térdvédõt csinni, ahhoz kell.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hi!
szerintem race knee-t fogok venni , fontos hogy jól védjen mert viszonylag ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
a pedál meg csak nem támadja meg a vádlim ..bár kitudja.. de race knee lesz

ilyen páncélt szeretnék :
http://www.sixsixone...d=7&cid=13&tp=b

errõl cuccról mi a vélemény ?

thnx
bye

Inkább a Pressure Suit-ot vagy vmelyik SP2-t válaszd, és akkor még a könyök/alkar protektort is megspórolod.

És érdemes áldozni a térd/sípcsont védõre. Ha megfigyeled, a sisak mellett ez az elsõ protektor, amit szinte mindenki használ. A kéz és a felsõtest védelme csak utána következik.

Gaatzaa

Gaatzaa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
hi!
szerintem race knee-t fogok venni , fontos hogy jól védjen mert viszonylag ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
a pedál meg csak nem támadja meg a vádlim ..bár kitudja.. de race knee lesz

ilyen páncélt szeretnék :
http://www.sixsixone...d=7&cid=13&tp=b

errõl cuccról mi a vélemény ?

thnx
bye

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a racelight viszont védi a vádlidat az esetleges pedáltámadásoktól..
szóval nézõpont kérdése..
(igen nekem light van)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda