régen én is az axo-t nézegettem szép kis müanyag darabok vannak rajta

AXO és 661 emberi áron vagyon. Én is most vettem meg a Pressure Suit-ot. Esõ után köpönyeg.hmm meggondolandó
mit ajánlassz aminek az ára nem veri a csillagos eget, és relatív jó az ár-érték aránya? dzsekik is jöhetnek. mondjuk szeretem ha masszív a gerincvédõjük és alkar könyök cucc is van hozzá, de szerintem én nem vagyok elég durva h ki tudjam használni, márha beszélhetünk ilyenrõl
A "puha" protektorok egyike se fog megvédeni a kulcscsont töréstõl.kulccsonttörés ellen is megvéd/het egy SP2 pl?
hi!
ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
hallottam olyat h belefújod a bukóba és hûsít. mi ennek a neve és hol lehet kapni? (persze ha tudja valaki h mirõl van szó).
Inkább a Pressure Suit-ot vagy vmelyik SP2-t válaszd, és akkor még a könyök/alkar protektort is megspórolod.hi!
szerintem race knee-t fogok venni , fontos hogy jól védjen mert viszonylag ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
a pedál meg csak nem támadja meg a vádlim ..bár kitudja.. de race knee lesz
ilyen páncélt szeretnék :
http://www.sixsixone...d=7&cid=13&tp=b
errõl cuccról mi a vélemény ?
thnx
bye