régen én is az axo-t nézegettem szép kis müanyag darabok vannak rajta
Jelentkezz be Regisztrálj
Protektorok
Posted 2006. July 22. - 19:00
régen én is az axo-t nézegettem szép kis müanyag darabok vannak rajta
Posted 2006. July 21. - 23:20
kulccsont ellen meg egyik sem véd sajnos:(
szerencsésen kell esni.
Posted 2006. July 21. - 23:17
Posted 2006. July 21. - 23:00
AXO és 661 emberi áron vagyon. Én is most vettem meg a Pressure Suit-ot. Esõ után köpönyeg.hmm meggondolandó
mit ajánlassz aminek az ára nem veri a csillagos eget, és relatív jó az ár-érték aránya? dzsekik is jöhetnek. mondjuk szeretem ha masszív a gerincvédõjük és alkar könyök cucc is van hozzá, de szerintem én nem vagyok elég durva h ki tudjam használni, márha beszélhetünk ilyenrõl
vendég_nhunor_*
Posted 2006. July 21. - 21:46
vendég_nhunor_*
amúgy jó és nagyon jól szellõzik!
axon a mellkasnál mi van? 661-nál ez a szivacs elég kevésnek tûnik.. bár vmennyit véd.
Posted 2006. July 21. - 21:41
vendég_nhunor_*
Posted 2006. July 21. - 21:40
vendég_nhunor_*
Posted 2006. July 21. - 21:34
mit ajánlassz aminek az ára nem veri a csillagos eget, és relatív jó az ár-érték aránya? dzsekik is jöhetnek. mondjuk szeretem ha masszív a gerincvédõjük és alkar könyök cucc is van hozzá, de szerintem én nem vagyok elég durva h ki tudjam használni, márha beszélhetünk ilyenrõl
Posted 2006. July 21. - 19:02
A kulcscsontos dolgot meg azért írtam, mert a "puha páncéloknál" nincs védelem beépítve a csont fölé/köré, míg a merevek közül soknál igen.
Posted 2006. July 21. - 18:59
de ugyebár ez csak olyan hobbi dh szal addig eresztem amig élvezem és nem a teljesitményre megyek, a páncél meg azért kell, ha épp bevállalósabb kedvemben vagyok, akkor is nyugtasson a tudat h van valami eséskor a talaj és köztem
Posted 2006. July 21. - 17:11
A "puha" protektorok egyike se fog megvédeni a kulcscsont töréstõl.kulccsonttörés ellen is megvéd/het egy SP2 pl?
vendég_nhunor_*
Posted 2006. July 21. - 16:58
vendég_nhunor_*
hi!
ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
kulccsonttörés ellen is megvéd/het egy SP2 pl?
Posted 2006. July 20. - 23:51
hallottam olyat h belefújod a bukóba és hûsít. mi ennek a neve és hol lehet kapni? (persze ha tudja valaki h mirõl van szó).
szárazjég?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. July 20. - 20:36
a poliport páncélról mi a vélemény?
hobbi déhára kéne csak h legyen valami. mennyire bírja a kiképzést szerintetek?
van egy lángolós krossz bukóm (mocis) nagyon gizda van vagy másfél kiló ha nem több az biztos h véd csak nem szellõzik. hallottam olyat h belefújod a bukóba és hûsít. mi ennek a neve és hol lehet kapni? (persze ha tudja valaki h mirõl van szó). a kétpántos térd-sípcsont védõ 3. pánttal valótuningolása mennyire hatásos?
elõre is kössz a válaszokat
Posted 2006. April 23. - 13:02
a gumis szalag szerencsére sokkal gyorsabban meglett
báár közben rájöttem, h talán sokkal egyszerûbb levágni a régit, és gumistól átvarrni az újra
Posted 2006. April 23. - 12:34
Posted 2006. April 23. - 12:32
Posted 2006. April 20. - 20:43
Inkább a Pressure Suit-ot vagy vmelyik SP2-t válaszd, és akkor még a könyök/alkar protektort is megspórolod.hi!
szerintem race knee-t fogok venni , fontos hogy jól védjen mert viszonylag ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
a pedál meg csak nem támadja meg a vádlim ..bár kitudja.. de race knee lesz
ilyen páncélt szeretnék :
http://www.sixsixone...d=7&cid=13&tp=b
errõl cuccról mi a vélemény ?
thnx
bye
És érdemes áldozni a térd/sípcsont védõre. Ha megfigyeled, a sisak mellett ez az elsõ protektor, amit szinte mindenki használ. A kéz és a felsõtest védelme csak utána következik.
Posted 2006. April 20. - 20:28
szerintem race knee-t fogok venni , fontos hogy jól védjen mert viszonylag ritkán esek de akkor nagyot ( lassan 1 éves a bringám most estem vele elöször nagyobbat és el is tört a kulccsontom :mad: ) so ha esek akkor tutira védjen meg
a pedál meg csak nem támadja meg a vádlim ..bár kitudja.. de race knee lesz
ilyen páncélt szeretnék :
http://www.sixsixone...d=7&cid=13&tp=b
errõl cuccról mi a vélemény ?
thnx
bye
Posted 2006. April 18. - 23:54
szóval nézõpont kérdése..
(igen nekem light van)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sign In
Create Account