Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Protektorok

- - - - -

• Please log in to reply
1113 replies to this topic

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
állitolag nem szabad  olyat venni aminek merev müanyag a teteje, vagy nincs szivacsozva rendesen a nyakánál, mert   már egy két csávo  felrugta  és eltörött vagy mi a szösz a nyelöcsöve... aztán ko
 valamelyik országban be is tiltották... de  a magyar pályákon nem hiszem, hogy ez veszélyeztet minket( meg ez  régebben volt, bizti megoldották már ezt a problémát a mostani technologival)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Frankó bolt, a kaszinó/játékterem mellett van.

Kérdés:
Mondjatok nekem olyan térd-sípcsontvédõt ami nem túl drága, de a térd felett is van tépõzár! Thx!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Nameg többször megfordul arrafele a fõnökasszony... :-X :)
Egyébként nagyon eldugott helyen van, az Árkád oldalánál, a parkoló melletti bejáratnál, én is sokáig idõztem, de megérte, mert jó bolt nagyon.  ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Para: a Ride Bike a földszinten van (nem a legalsón) a lakótelep felõli bejáratnál. De ha rám hallgatsz, inkább a Rákoczi utcaiba mész. Egyrészt, mert ott sokkal több minden van, másrészt a "kiszolgálás" is sokkal jobb és mutatósabb.  ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
köff... majd egyzser végig járom a behjáratok körül is az ÁRKÁDot...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az egyik bejarat mellett van. Igy mar egy picit leszukitettem a keresesi kort.
Ha megtalalod, szerintem akkor is jard vegig ujra az eladokat, mert erdekesebb mint barmilyen bolt...
Amugy ott van a RideBike -al szemben valami nagy cipobolt, meg egy kulcsmasolo.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
zyl: az árkádban hol a pecsában van a ridebike??
egyszerûen a múltkor kétszer körbe rohantam az egészen, de nem leltem...

egyik-másik szöszi eladócsajszi már tuti gyanakodott, amikior sokadjára néztem be hozzá kerékpárokat keresve............ ::)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
A Velvárt elég szépen fel van szerelve védõcucokkal, a Gryphus márkából, majdnem minden kiegészítõjük megvan, ami meg nincs a boltban, sztem hamar behozzák.
Van még 1-2 dolog a RideBike-ban is (Árkád)
Ezen a két helyen biztos találsz valami érdemlegeset.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Nekem már van TSG térd-lábszár védõm, sisakom, de még kellene valami a hátamra, könyökömre. Holnap megyek Pestre és jó lenne, ha írnátok olyan boltokat, ahol lehet ilyen cuccokat kapni, mert jövõ héten szeretném használni ezeket a dolgokat.

Olyan, hogy full felsõtestre való cucc nem érdekel, mert nincs annyi pénzem.

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Nekem egy focis Scholl Sport sípcsontvédõm van. Egész jól szuperál, már hasznét vettem egy párzsor.
A tecsóba vettem kb 2000-ért.A böki, hogy nincs térdrésze, de full kényelmes, pille sûlyû :) és a buztonságérzetem is megvan

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ha valaknek er az elete 60E Ft tol felfe ...tudok olyan dologban segitni hogy  :

Azonic
Bombshell
Crash
Dainese
Fox
Hammer
661
Skinz
Axo

csak arakkal tudok szolgalni !!, neten megtalalhato MINDEN info .Ha valaki ir egy tipust probalok iszonyatosan olcso lenni ...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ez a csak gerinc-hátvédõ, kinek hogy etccik, engem is érdekelne...

Igaz, hogy jelenleg csak érdeklõdés szintjén, de kíváncsi vagyok: ÁR, MINÕSÉG...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ha tudtok csak hátpáncélt, akkor legyetek szivesek írjátok meg a bolt címét! Tapasztalatok is érdekelnének. Most szeretnék venni valami védõcuccot a hátamra meg a könyökömre, jó lenne egy kis segítség.

VLB

VLB

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Akkor elõveszem a varrókészletem! ;)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Azért nincs mert kb ezért is ennyi az ára!De ez nagyon egyszerûen megoldható ha elviszed egy varrónõhöz semmi pénért nyom rá neked egy olyan fekete tépõzárat!Egyik ismerõsöm is ezt csinálta a fox-ával!A haveromnak meg épp a múlt hétvégén ment ki a gumi a tépõzáras részbõl és már nem fogja a lábát ha beszorítja se! >:(

VLB

VLB

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Nekem jó lesz triálra, meg pénzem se volt sok, meg ha lenne, akkor is Magurára!
Na mindegy, de van egy gondom! Nem igazán értek ehhez, úgyhogy megkérdem! Mér nincs az én FOX védömnél a térdvédõ résznél tépõzár, amihez a lábamhoz rögzíthetném?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
A rókás az Fox. Nagy márka lenne, de amit te vettél tényleg nem a legjobb... Én is láttam ilyen Fox-ot és bár tényleg olcsóbb mint a többi de olyan is. :( Ha már valamért pénzt adok az legyen jó. Nekem a TSG nagyon bejött.

VLB

VLB

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Na szasztok én nem vagyok otthon védõk terén, úgyhogy megvettem az elsõt a 2Kerékvárban, amit láttam. Egy ilyen rókás mintával térd+sípcsonrvédõ egyben, fekete 6900-
Ahogy láttam az árakat, amiket írtok, gondolom nem a legjobbat vettem meg ::)

Yoshida

Yoshida

vendég

• fórumtag
  • 150 posts
Hi, találtam még egy ucsó db-ot a Csernynél. Igaz csak M-es, és kicsit kilóg a vádlim, de nem vészes, mert csak egy csík, a pedál nem fér oda (bár ez majd kiderül, de eddig még soha nem ütött hátul a pedál, mindig hátra csúszik le a lábam, és elöl üt a dög). Ja és 14,9e volt, eddig legolcsóbb.

DANi

DANi

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Köszike 8) 8) 8)