Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Ebben az IMETben én is jártam és tényleg nagyon klassz amit árulnak, csak akkor sajna nem volt a méretemben. Van még különálló gerincvédõjük is, ha valakit az érdekel olyan 10 ropi környékén kantárral, övvel együtt.

Szerintem a dainesenek az egyetlen elõnye, hogy erõsebb a hálója, ami összeköti a védõket, viszont ettõl sokkal merevebb, melegebb és nehézkesebb benne a mozgás, bár ez megint csak egy szubjektív vélemény.

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Szevasztok Emberek!
Egy kis infó, hogy hol érdemes full protektort venni:
Üllõi út 83 a Klinikákkal szemben egy IMET nevû motoros boltban. 26 ezerért kapsz már Dainase gladiátorra nagyon hasonlító vértet. A külömbségek: középen van a mellrészen a cipzár nem oldalt és a mellrészen is mûanyag protektorok vannak. Remélem akinek kell ilyesmi annak tudtam segíteni!
Egyébként csak 8 db van a boltban!

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
lehet kapni daniese-t de az csak 4szektoros vagy több vagy kevesebb..de az a lényeg hogy az rövid olyat vegyél ami nekem van szerintem 20ért jó mert ez az egész gerincemen rajta van szóval hosszú(8szektoros)

ja és vettem még egy gryphus síp és boka védõt 9200ért.

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Hali!
Valami jó gerincvédõt hol lehet kapni 15körül???
pl az az UFO aminek bent volt a képe

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
szerintetek megéri a kona slash lábszár és térdvédõ???????????vagy inkább egy toy lee 18.5ért?????

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
ma vettem egy daniese gerincvédõt 8ast. ja és 20ezerért a procrossbva.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Foxnak van külön vesevédõje vagy mi, van is most asszem egy a Procrossban.

dualbiker

dualbiker

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
David007: hogy a francba tudta eltörni a nyelõcsõvét? ???
Endroo:azt a védõt úgye azzal a csinos "vállfával" árulják?
v.ki utána tudna nézni hogy az az UFO fullos protektor ami a topic elején van,van-e és hogy mennyiért?
elõre is thnx!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Zyl tényleg 8200 ért volt Fox sípcsont+ térvédö az nagyon olcsó el fogok majd menni a Procrossba. A ruháknál is vannak jó leértékelések pola+nadrág stb.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én még csak olyat láttam, ami gerincvédõvel együtt volt.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Tudtok olyan védõfelszerelésrõl, ami csak a hát alsó részére (vese stb) és/vagy hasra való?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
A procross-ban tegnapelõtt láttam fox sípcsont-térdvédõt [glow=green,2,300]8200-ért[/glow]. Tök jól nézett ki fém borítás az elején, stabil kidolgozás, asszem 2 tépõzár. Nagyon baró! Ja és egy csomó király leértékelés van. Mostanában, szezon végén érdemes ellátogatni. ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
25

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Értem köszönöm!!!

De mégis mit jelent az hogy olcóbn ? ? ? 20e ? Vagy 50e ?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
a Dainese nak van ez a gladiátorja asszem az olyan, de van egy ugyan olyan anyagbol készült is aminek ilyen kis lapok vannak a kulcscsontnál... a tavalyi Dainese oldalon fenn volt... de most Mo.-n a nagykerekben ugyhalottam olcson vannak védök  az ACERBIS nak meg asszem Rudy Project, de ezek nem tom hogy néznek ki... ha valaki tudna az rakjon fel képet ezekröl pls.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
007: Mien védõ az a mi véd a kulccsont törés ellen is ? ? ?  :o Csak mert én eddig pont szt hallottam, hogy ilyen csak MMXre van!!! De akkor lehet, hogy nem...  :-X Amúgy tényleg nem túl kellemes dolog a kulccsontörés!!! Én nagyon útáltam!!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Tényleg a legjobbak a Dainese védõk  :D :P:

Feltöltött kép

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
a Télen mindenki gyüjtsön egy kulcscsontvédösre, mert a mai versenyen is levettem egy sziklát kulcscsontal, vagy a szikla vett le engem, lényeg, hogy be van egy picit a csont dagadva, de nem hiszem, hogy eltört vagy elrepedt, mert nem fáj csak szép....  Szoval ez még egy jobbik esett, de ezren vannak akiknek a kulcscsontja furán áll...VEGYETEK !!!!  mert akkor nem tudtok bicajozni egy darabig... :-/

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
van egy másik fajta Dainese is ami fekete és sokkal olcsobb!!! haverom motorboltban vette és annyi a különbség, hogy a mellvért része ilyen kemény szivacs, de elég vastag, meg asszem a lapockavédöje is, de ez nem bizti, a másiknál meg müanyag bevonatos... ÉS A KEDVENCEM A DAINESE GLADIÁTOR... az árát nem tom, de jool néz ki, meg halál eös is...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
David! Igazad van, külföldi dh versenyeken ezek a mellvértek be vannak tiltva!!