eniért már inkább ACERBIS+!!! vagy Dainese motoros version.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Protektorok
Started by
llacee
, 2002. July 30. 12:38
Posted 2003. March 19. - 21:28

Posted 2003. March 19. - 18:27

Akkor nyugodatan lehet ezzel hazai DH versenyeken indulni, ez megfelel gerincvédõnek??????
Ja és az auner oldalán amik vannak térd,lábszárvédõk, azok közül szerintetek melyiket érdemes a leginkább megvenni, melyik a legjobb bike-hoz?
Ja és az auner oldalán amik vannak térd,lábszárvédõk, azok közül szerintetek melyiket érdemes a leginkább megvenni, melyik a legjobb bike-hoz?
Posted 2003. March 19. - 16:57

Igen, az gerincvédõs. Világkupa versenyekre nem mehetsz vele, mert merev a mellpáncél teteje, nem elég szivacsos. Én is használtam ilyet egy ideig, bár csak egyszer volt "használatban" mikoris olyan 35 körüli tempónál bemanuáloztam a fák közé, majd egy bukfenc után egy kidõlt fán landoltam a hátammal, de semmi bajom nem lett hál' Istennek, szal jól mûködött.

Posted 2003. March 19. - 16:16

Szóval a veszek egy UFO Mellpáncél Shockwave" -t akkor abban bele van építve a gerinc védõ???
http://www.winston.hu/auner/ itt a képe!
Mert 2003-ban a Dh versenyeken kötelezõ lesz viselni, fullfacet, hosszuújas kestyüt, gerincvédõt és lábvédõt! Akkor ezt elfogaják gerincvédõnek???
http://www.winston.hu/auner/ itt a képe!
Mert 2003-ban a Dh versenyeken kötelezõ lesz viselni, fullfacet, hosszuújas kestyüt, gerincvédõt és lábvédõt! Akkor ezt elfogaják gerincvédõnek???
Posted 2003. March 19. - 12:07

Nem feltétlenül, de általában igen. Van olyan, aminek csak keményített szivacsból van a gerincvédõje, de van, amelyiknek merev.
Posted 2003. March 19. - 11:59

Posted 2003. March 19. - 11:09

Posted 2003. March 18. - 22:36

Posted 2003. March 18. - 13:38

Kösz Jorus! 
Az ára tényleg jó a Gryphusnak, de a Fox is jó áron van! Örülök, hogy minõségileg is ok!!!
Eredetileg Dainese-t szerettem volna, de én drágának találom!! A térd- és sípcsontvédõjének az áráért már tudnék venni komplett Foxot!!

Az ára tényleg jó a Gryphusnak, de a Fox is jó áron van! Örülök, hogy minõségileg is ok!!!
Eredetileg Dainese-t szerettem volna, de én drágának találom!! A térd- és sípcsontvédõjének az áráért már tudnék venni komplett Foxot!!
Posted 2003. March 18. - 13:35

Lehet én nem fejeztem magam ki jól, szerintem nekem mindegyik elég.
Azt hittem a SB nem annyira brutál.. mindegy
A Bladebe az tetszik, hogy lehet belõle nem fullfacet is csinálni..
Olyan sisakot keresek ami azért jól véd de még könnyen lehet benne menni, levegõzni stb.. zo-lee Mindgyá megnézem, köszi.
Azt hittem a SB nem annyira brutál.. mindegy

A Bladebe az tetszik, hogy lehet belõle nem fullfacet is csinálni..
Olyan sisakot keresek ami azért jól véd de még könnyen lehet benne menni, levegõzni stb.. zo-lee Mindgyá megnézem, köszi.
Posted 2003. March 18. - 13:25

mastiff: meg 1 tipp
specialized fullface a www.mountainbiker.at - n keresd!
en most vettem 2hete 135,- euro, meg meg a mwst is lejön belöle!
specialized fullface a www.mountainbiker.at - n keresd!
en most vettem 2hete 135,- euro, meg meg a mwst is lejön belöle!
Posted 2003. March 18. - 13:07

Mastiff: ha jól tom fekete/sárga van a Ride-ban. Évjárat: passz. Bell fullface-t kapsz 3X-ért. Ha neked a Switch csak "elég", akkor vegyél rendes fullface-t olcsóbban. Így értettem. 
ppüsi: Fox könyök- és alkarvédõt használtam tavaly. Kényelmes, a kialakítása miatt ahol lehet szellõs, bár, mint minden protektor, korlátoz a szabad mozgásban. Gryphus-ból térdvédõm van. Asszem eredetileg görkoris. Én spec a Dainese lábszárvédõ alatt hordom, ugyanis annak mindig elcsúszik a térdvédõ része. Masszív, erõs, de nagyon meleg. Nem forog el, nem csúszkál, és viszonylag olcsó.

ppüsi: Fox könyök- és alkarvédõt használtam tavaly. Kényelmes, a kialakítása miatt ahol lehet szellõs, bár, mint minden protektor, korlátoz a szabad mozgásban. Gryphus-ból térdvédõm van. Asszem eredetileg görkoris. Én spec a Dainese lábszárvédõ alatt hordom, ugyanis annak mindig elcsúszik a térdvédõ része. Masszív, erõs, de nagyon meleg. Nem forog el, nem csúszkál, és viszonylag olcsó.
Posted 2003. March 18. - 12:51

Sziasztok!
Az érdekelne, hogy milyen minõségûek a Fox és a Gryphus protektorai??
Van valakinek valamilyen tapasztalata benne??
Elõre is köszi
Az érdekelne, hogy milyen minõségûek a Fox és a Gryphus protektorai??
Van valakinek valamilyen tapasztalata benne??
Elõre is köszi

Posted 2003. March 18. - 12:45

Hát úgy hogy a one piece design mint pl a mad max 2 azért jóval erõsebb mint ami nem az
, vagy megint hülye vagyok?
Ami a Ridebikeban van az a 2003-as ? Titánium szinû ?

Ami a Ridebikeban van az a 2003-as ? Titánium szinû ?
Posted 2003. March 18. - 12:41

Posted 2003. March 18. - 12:39

zo-lee: nem ilyenre gondoltam, ezek nagyon merevek, és néha több bajt okoznak, mint amennyit használnak, bár MX-re tökéletesek, bicózás közben jobban és másképp mozogsz, mintha mociznál.
Posted 2003. March 18. - 12:23

A switchblade-rõl kinek mi a véleménye , szerintem nekem bõven elég lesz az is.
Ára mennyi kb. ?
Ára mennyi kb. ?
Posted 2003. March 18. - 12:05

jorus: http://www.axo.com/p...protective gear
de mar lattam vmi nemet vagy osztrak honlapon 99euroert is! ha akarod, holnapig kikeresem.
de mar lattam vmi nemet vagy osztrak honlapon 99euroert is! ha akarod, holnapig kikeresem.
Posted 2003. March 18. - 11:18

Bomb: utána tudol nézni odakint felsõtestvédõknek? Mien típus, mien áron, etc.
Elõre is THX!
Elõre is THX!
Posted 2003. January 18. - 02:43

dani ..kapasbol 3000 olcsobban tudok .. 
es a hamarosan kb 1-3- het !! ..ugyanis a giro november vegen ugyan piacra dobott jo par sisakot, de valami /altaluk nyilvanossagra nem hozott../ okbol leallitottak a gyartast ..
..ha lessz belolluk tuti az elsok kozott vagyok aki szerval ..

es a hamarosan kb 1-3- het !! ..ugyanis a giro november vegen ugyan piacra dobott jo par sisakot, de valami /altaluk nyilvanossagra nem hozott../ okbol leallitottak a gyartast ..
..ha lessz belolluk tuti az elsok kozott vagyok aki szerval ..