A SixSIxOne Bravo2- röl majd ha meglesz valakinek nyomjon infót.Mennyire szellözik meg mennyire kényelmes meg mindent.
Köfike
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Protektorok
Started by
llacee
, 2002. July 30. 12:38
Posted 2003. May 08. - 10:50

Posted 2003. May 08. - 06:35

ja és ez 4 azaz négy részen fogja a lábad!
a 2002-esben jobban tudsz mozogni(ránézésre,mert nagyobb táv van a térd és a sipcsont védö között), de az nem védi a térd felett,
Ja és a 2002-es drágább.... nem tudom,hogy miért, de ha valaki kitalálja, akkor szoljon
a 2002-esben jobban tudsz mozogni(ránézésre,mert nagyobb táv van a térd és a sipcsont védö között), de az nem védi a térd felett,
Ja és a 2002-es drágább.... nem tudom,hogy miért, de ha valaki kitalálja, akkor szoljon
Posted 2003. May 08. - 06:34

de a térd része tul merev. a Procrossban láttam ilyet és az egész tetejét 2 szegecs tartja a szélén... nem vagyok benne biztos, hogy az birni fogja, amugy ha a MTB -s részre kattintasz ezen a foxos oldalon,akko fogsz látni még pár ilyesmit. foxok közül 911 szerintem a nyerö! szerintetek?
Posted 2003. May 08. - 01:05

de hogy a picsaba? 
azt olvastam, hogy a Dainese Pro Freeride, amelyiknek harom pant van a vadlijan, es egy a combon, az jo.
elvileg ez a raptor pedig ugy van kikepezve, hogy ne mozogjon, hogy konnyen lehessen benne tekerni! nem??

azt olvastam, hogy a Dainese Pro Freeride, amelyiknek harom pant van a vadlijan, es egy a combon, az jo.
elvileg ez a raptor pedig ugy van kikepezve, hogy ne mozogjon, hogy konnyen lehessen benne tekerni! nem??

Posted 2003. May 07. - 19:28

Sajnos el kell, hogy keserítselek, mert nekem volt Raptorom és eléggé csúszkál.
Most Dainese Pro van, bebújós és ez szerintem kényelmesebb és kevésbé vándorol el.
Most Dainese Pro van, bebújós és ez szerintem kényelmesebb és kevésbé vándorol el.
Posted 2003. May 07. - 19:22

http://www.foxsecure...08001-064&Cat=B
FOX Raptor
ahogy nezem a kulseje ellenere jol mozog a terd, igy tekergetni is alkalmas.
ötlet?
egy Dainese PRO OPEN-t tervezek lecserelni erre, mert az folyton lecsuszik a terdemrõl.
Ötletek, tapasztalat?
Felhasznalasi terület: XC/DH
plz help, holnap ki kell cserelnem!
koszi!
;D
FOX Raptor
ahogy nezem a kulseje ellenere jol mozog a terd, igy tekergetni is alkalmas.
ötlet?
egy Dainese PRO OPEN-t tervezek lecserelni erre, mert az folyton lecsuszik a terdemrõl.

Ötletek, tapasztalat?
Felhasznalasi terület: XC/DH
plz help, holnap ki kell cserelnem!
koszi!
;D
Posted 2003. May 06. - 19:32

A bukók már it vannak, sõt majdnem minden csak aza arohadt felsõtestvédõ nincs itt.
Ha ott hagyom a telszámomat akkor lesz hétfõre?
Ha ott hagyom a telszámomat akkor lesz hétfõre?
Posted 2003. May 06. - 19:21

Itt Debrecenbe már lehet kapni a Sixsixone cuccokat!
Havernak már meg is van a bravo2-es bukója.
Én holnap megyek zsákmányolni egyet!
Havernak már meg is van a bravo2-es bukója.
Én holnap megyek zsákmányolni egyet!
Posted 2003. May 06. - 16:30

Posted 2003. May 06. - 16:27

Posted 2003. May 06. - 13:24

Vagy esetleg www.sixsixone.com www.axo.com
De az annyuk P...áját, hogy már 2 hónapja azt mondják, hogy jövõ héten itt lesz, hát "Eszem f@.zom megáll" mé ne mondták azt az eleén, hogy "még nem tudjuk mikor jönnek meg a cuccok, de kb. 2hónap mulva itt lesznek" ??
Ha folyton azt mondják, hogy jövõ hétfõn már biztos lesz azt f...t van akkor senki nem fogy vásárolni náluk mert nekem már +!+!!%!+% tul elegem van abból, hogy minden hétfõn potyûára bemegyek és egy "majd jövõhéten biztos itt lesz" szöveggel "lekoptatnak". Meg amennyit telefonáltam már nekik annyi pénzbõl lassan kijönne az egész felsõtestvédõ. Ha nem adnak ezek után valami kedvezményt akkor bekaphatják. Aztán meg "miattuk nem tud indulni egy csomó ember a DH versenyeken, mert ugye kötelezõ az a szar is.
Bocs, de már nagyon elegem van az egész mizériából.
Palmer
De az annyuk P...áját, hogy már 2 hónapja azt mondják, hogy jövõ héten itt lesz, hát "Eszem f@.zom megáll" mé ne mondták azt az eleén, hogy "még nem tudjuk mikor jönnek meg a cuccok, de kb. 2hónap mulva itt lesznek" ??
Ha folyton azt mondják, hogy jövõ hétfõn már biztos lesz azt f...t van akkor senki nem fogy vásárolni náluk mert nekem már +!+!!%!+% tul elegem van abból, hogy minden hétfõn potyûára bemegyek és egy "majd jövõhéten biztos itt lesz" szöveggel "lekoptatnak". Meg amennyit telefonáltam már nekik annyi pénzbõl lassan kijönne az egész felsõtestvédõ. Ha nem adnak ezek után valami kedvezményt akkor bekaphatják. Aztán meg "miattuk nem tud indulni egy csomó ember a DH versenyeken, mert ugye kötelezõ az a szar is.
Bocs, de már nagyon elegem van az egész mizériából.
Palmer
Posted 2003. May 05. - 22:30

Posted 2003. May 04. - 15:33

Posted 2003. May 04. - 01:54

Üdv mindenkinek!
Meglehet valahol nézni a 661-es cuccokat a neten?
Érdekelne a dolog, mert már sokat hallottam róla.
Nekem most egy AXO térd v. van, de elég sok a bajom vele (elmozdul, rövid, csak 2 pánt rögzíti, stb)
Elõre is köszi
Meglehet valahol nézni a 661-es cuccokat a neten?
Érdekelne a dolog, mert már sokat hallottam róla.
Nekem most egy AXO térd v. van, de elég sok a bajom vele (elmozdul, rövid, csak 2 pánt rögzíti, stb)
Elõre is köszi
Posted 2003. May 02. - 22:30

Igazábol ez egy térd-sipcsontvédõ mint ahogy irtam.Nem igazán igy néz ki mert nincs a térd fölött rögzitve.
Amugy egy próbát lehet hogy megér
mAjd kiderül.
Amugy egy próbát lehet hogy megér
mAjd kiderül.
Posted 2003. May 02. - 18:09

Érdekes is lenne, ha a combodhoz lenne rögzítve a sípcsontvédõ 
Egyébként amire gondolsz az valószínüleg (így láttatlanba nem tom biztosra mondani) egy ehez hasonló darab:
http://www.axocyclin...s/moto-knee.jpg
Ez a cucc arra van, hogy a krossz mocisok felvegyék a csizma alá és ez a csizma szárán és a protektorops nacin túl plussz egy réteg a FELVERÖDÕ KAVICSOK, kövek felfogására.
Sajnos ez a megoldás bringázni nem igazán jó, de jobb mint a semmi, mert a térdvédõ része lifeg, a keskeny tépõzáras rész pedig engedi, hogy a szerkezet elforogjon a lábadon.
Palmer

Egyébként amire gondolsz az valószínüleg (így láttatlanba nem tom biztosra mondani) egy ehez hasonló darab:
http://www.axocyclin...s/moto-knee.jpg
Ez a cucc arra van, hogy a krossz mocisok felvegyék a csizma alá és ez a csizma szárán és a protektorops nacin túl plussz egy réteg a FELVERÖDÕ KAVICSOK, kövek felfogására.
Sajnos ez a megoldás bringázni nem igazán jó, de jobb mint a semmi, mert a térdvédõ része lifeg, a keskeny tépõzáras rész pedig engedi, hogy a szerkezet elforogjon a lábadon.
Palmer
Posted 2003. May 01. - 14:28

Figyu!
Itt zegen van egy motorosbolt ott találtam UFO térd sipcsontvédõt.A gond az hogy csak a sipcsontvédõ van rögzitve a combodhoz nincs semmi rögzités de viszont csak 5 ropi
Megéri szerintetek?
Itt zegen van egy motorosbolt ott találtam UFO térd sipcsontvédõt.A gond az hogy csak a sipcsontvédõ van rögzitve a combodhoz nincs semmi rögzités de viszont csak 5 ropi
Megéri szerintetek?
Posted 2003. May 01. - 10:42

Szevasztok! No, megvettem az említett AXO páncélt 23-ért. Baromi jó ár volt érte. Including: Kulcsont, borda, gerinc, vesevédõ. Nagyon jól szellõzik, a színe kicsit fura /sárga/, de vettem hozzá egy AXO mezt is, nehogy baj legyen...
Nem egy Dainese Gladiator, de ennyiért megérte. Hoztam AXO + SIXSIXONE katalógust, és kurva jó áron vannak benne a cuccok! /Full face: 26 ezer, stb./ Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el a boltba, mert tényleg bomba áron árulnak mindent!

Posted 2003. April 30. - 18:06

De csak hétfõtõl lehet kapni,akkor jönnek meg a 661 cuccok! (már mi is voltunk,akartunk venni race knee-t,mert nagyon jó árban van,és a tesztpéldány alapján a minõsége is elsõrangú)
Posted 2003. April 30. - 17:27