Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
A SixSIxOne Bravo2- röl majd ha meglesz valakinek nyomjon infót.Mennyire szellözik meg mennyire kényelmes meg mindent.
Köfike

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ja és ez 4 azaz négy részen fogja a lábad!
a 2002-esben jobban tudsz mozogni(ránézésre,mert nagyobb táv van a térd és a sipcsont védö között), de az nem védi a térd felett,
Ja és a 2002-es drágább.... nem tudom,hogy miért, de ha valaki kitalálja, akkor szoljon

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
de a térd része tul merev. a Procrossban láttam ilyet és az egész tetejét 2 szegecs tartja a szélén... nem vagyok benne biztos, hogy az birni fogja, amugy ha a MTB -s részre kattintasz ezen a foxos oldalon,akko fogsz látni még pár ilyesmit. foxok közül 911 szerintem a nyerö! szerintetek?

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
de hogy a picsaba? :(

azt olvastam, hogy a Dainese Pro Freeride, amelyiknek harom pant van a vadlijan, es egy a combon, az jo.

elvileg ez a raptor pedig ugy van kikepezve, hogy ne mozogjon, hogy konnyen lehessen benne tekerni! nem?? :(

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Sajnos el kell, hogy keserítselek, mert nekem volt Raptorom és eléggé csúszkál.
Most Dainese Pro van, bebújós és ez szerintem kényelmesebb és kevésbé vándorol el.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
http://www.foxsecure...08001-064&Cat=B

FOX Raptor

ahogy nezem a kulseje ellenere jol mozog a terd, igy tekergetni is alkalmas.

ötlet?

egy Dainese PRO OPEN-t tervezek lecserelni erre, mert az folyton lecsuszik a terdemrõl. :(

Ötletek, tapasztalat?

Felhasznalasi terület: XC/DH

plz help, holnap ki kell cserelnem!

koszi!
;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A bukók már it vannak, sõt majdnem minden csak aza arohadt felsõtestvédõ nincs itt.

Ha ott hagyom a telszámomat akkor lesz hétfõre?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Itt Debrecenbe már lehet kapni a Sixsixone cuccokat!
Havernak már meg is van a bravo2-es bukója.
Én holnap megyek zsákmányolni egyet!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Haverom ezt úgy oldotta meg,h ott hagyta a telszámát ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nyugtasson, hogy jövõ hétre biztos lesz... ;) :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Vagy esetleg www.sixsixone.com www.axo.com

De az annyuk P...áját, hogy már 2 hónapja azt mondják, hogy jövõ héten itt lesz, hát "Eszem f@.zom megáll" mé ne mondták azt az eleén, hogy "még nem tudjuk mikor jönnek meg a cuccok, de kb. 2hónap mulva itt lesznek" ??

Ha folyton azt mondják, hogy jövõ hétfõn már biztos lesz azt f...t van akkor senki nem fogy vásárolni náluk mert nekem már +!+!!%!+% tul elegem van abból, hogy minden hétfõn potyûára bemegyek és egy "majd jövõhéten biztos itt lesz" szöveggel "lekoptatnak". Meg amennyit telefonáltam már nekik annyi pénzbõl lassan kijönne az egész felsõtestvédõ. Ha nem adnak ezek után valami kedvezményt akkor bekaphatják. Aztán meg "miattuk nem tud indulni egy csomó ember a DH versenyeken, mert ugye kötelezõ az a szar is.

Bocs, de már nagyon elegem van az egész mizériából.

Palmer

dhgyurma

dhgyurma

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Köszönöm Mike!

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
http://www.vsportgroup.com/

dhgyurma

dhgyurma

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Meglehet valahol nézni a 661-es cuccokat a neten?
Érdekelne a dolog, mert már sokat hallottam róla.
Nekem most egy AXO térd v. van, de elég sok a bajom vele (elmozdul, rövid, csak 2 pánt rögzíti, stb)
Elõre is köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Igazábol ez egy térd-sipcsontvédõ mint ahogy irtam.Nem igazán igy néz ki mert nincs a térd fölött rögzitve.
Amugy egy próbát lehet hogy megér
mAjd kiderül.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Érdekes is lenne, ha a combodhoz lenne rögzítve a sípcsontvédõ :)
Egyébként amire gondolsz az valószínüleg (így láttatlanba nem tom biztosra mondani) egy ehez hasonló darab:
http://www.axocyclin...s/moto-knee.jpg

Ez a cucc arra van, hogy a krossz mocisok felvegyék a csizma alá és ez a csizma szárán és a protektorops nacin túl plussz egy réteg a FELVERÖDÕ KAVICSOK, kövek felfogására.
Sajnos ez a megoldás bringázni nem igazán jó, de jobb mint a semmi, mert a térdvédõ része lifeg, a keskeny tépõzáras rész pedig engedi, hogy a szerkezet elforogjon a lábadon.

Palmer

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Figyu!
Itt zegen van egy motorosbolt ott találtam UFO térd sipcsontvédõt.A gond az hogy csak a sipcsontvédõ van rögzitve a combodhoz nincs semmi rögzités de viszont csak 5 ropi
Megéri szerintetek?

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Szevasztok! No, megvettem az említett AXO páncélt 23-ért. Baromi jó ár volt érte. Including: Kulcsont, borda, gerinc, vesevédõ. Nagyon jól szellõzik, a színe kicsit fura /sárga/, de vettem hozzá egy AXO mezt is, nehogy baj legyen... ;) Nem egy Dainese Gladiator, de ennyiért megérte. Hoztam AXO + SIXSIXONE katalógust, és kurva jó áron vannak benne a cuccok! /Full face: 26 ezer, stb./ Ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el a boltba, mert tényleg bomba áron árulnak mindent!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
De csak hétfõtõl lehet kapni,akkor jönnek meg a 661 cuccok! (már mi is voltunk,akartunk venni race knee-t,mert nagyon jó árban van,és a tesztpéldány alapján a minõsége is elsõrangú)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
7 500 a terdvedo
9 900 a terd-sipcsont vedo